Hyundai Privatleasing

Opgradér din daglige bilglæde med Hyundai Privatleasing.

Som vi siger: Forkælelse fremmer køreglæden, og med privatleasing kan du læne dig tilbage, nyde turen med din familie i en bil fra Hyundai og slippe for bekymringer om dyre billån, uventede udgifter til service og et irriterende værditab, når du på et tidspunkt skal sælge bilen. Kort sagt: Forkæl dig selv med Hyundai Privatleasing.

i10 Nordic Edition

i10 Nordic Edition

Kør lidt mere bylækkert med privatleasing

Praktisk, fiks og skabt til bykørsel. Og nu tror du sikkert, at vores i10 bare er “lille“, men den mangler hverken noget på sikkerhed eller køreglæde. Vær forberedt på en stor oplevelse.

Månedlig ydelse fra kr.

1.995,-

Udbetaling: 4.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 77.415 kr.

Se priseksempel her

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden 77.415 kr. Prisen er inkl. metallak, men ekskl. ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

i20 Nordic Edition

i20 Nordic Edition

Kør lidt mere frækt med privatleasing

Med i20 får du en familiebil, der er skabt til at levere køreglæde uden at give køb på hverken sikkerhed eller personlighed. De elegante former og det sporty design træder ud i gadebilledet.

Månedlig ydelse fra kr. 

2.495,-

Udbetaling: 4.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 95.415 kr.

Opgradér til automatgear:
+200 kr./md.
+5.000 i ubetaling

Se priseksempel her

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden 95.415 kr. Prisen er inkl. metallak, men ekskl. ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. 

i30 Nordic Edition

i30 Nordic Edition

Kør lidt mere sikkert med privatleasing

i30 er en praktisk familiebil med høj sikkerhed og komfort. Det betyder dog ikke, at den går på kompromis med stil: Det tidløse design skinner igennem selv de mindste detaljer. 

Månedlig ydelse fra kr.

3.095,-

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 127.015 kr.

Opgradér til automatgear:
+300 kr./md.

Stationcar: 
fra +200 kr./md.

Se priseksempel her

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden kr. 127.015,-. Prisen er inkl. metallak, men ekskl. ejerafgfit, forsikring og ekstra dæk.

Tucson 1.6 CRDi Nordic Edition+

Tucson 1.6 CRDi Nordic Edition+

Kør lidt mere overskudsagtigt med privatleasing

Med Tucson får du en af de bedst sælgende SUV’er i verden. Den udstråler kraft og dynamik fra alle vinkler – og er fyldt med lækkert udstyr, som understøtter det smarte SUV-design. 

Månedlig ydelse fra kr.

4.295,-

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 170.215 kr.

Opgradér til automatgear:
+300 kr./md.Se priseksempel her

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden kr. 170.215,-. Prisen er inkl. metallak, men ekskl. ejerafgfit, forsikring og ekstra dæk.

KONA Nordic Edition

KONA Nordic Edition

Kør lidt mere familievenligt med privatleasing

KONA er en elegant og utrolig rummelig familie-SUV, hvor der er kræset for detaljerne uden at give køb på praktikken. Der er høj ind- og udstigning, imponerende overblik og masser af det nyeste udstyr.

Månedlig ydelse fra

kr. 2.895,- 

Udbetaling: 9.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 114.815 kr.Se priseksempel her

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden 114.815 kr. Prisen er inkl. metallak, men ekskl. ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

IONIQ plug-in hybrid Trend

IONIQ plug-in hybrid Trend

Kør lidt mere økonomisk med privatleasing

Med en IONIQ plug-in hybrid får du det bedste af to verdener: Med et enkelt tryk på en knap kører du på 100% el – og skal der ekstra rækkevidde til, skifter du nemt til benzin.

Månedlig ydelse fra

kr. 3.995,- 

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 159.415 kr.

Opgradér til Premium: 
kun +100 kr./md.

Se priseksempel her

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden 159.415 kr. Prisen er inkl. metallak, men ekskl. ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

IONIQ electric Trend

IONIQ electric Trend

Kør lidt mere miljøvenligt med privatleasing

Interessen for elbiler er stigende, og med privatleasing kan du nemt prøve livet som elbilist af. Godt alternativ, hvis du overvejer at købe en elbil, men stadig er lidt usikker på, om det nu også er det helt rigtige for dig.

Månedlig ydelse fra

kr. 4.495,-

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 177.415 kr.

Opgradér til Premium:
Kun + 100 kr./md.

Se priseksempel her

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden 177.415 kr. Prisen er inkl. metallak, men ekskl. ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Hvorfor privatlease?

Vælger du Hyundai Privatleasing, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal bekymre dig om. Det er vores opgave! Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny Hyundai – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer. Og med den lave udbetaling får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.

 

Læs mere om privatleasing her

Forkæl dig selv med Hyundai Privatleasing

Tryghed i bilbudgettet

Med privatleasing samler du finansiering, afskrivning og service i én månedlig ydelse. Det giver dig fuldt overblik over dine samlede udgifter. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof. Resultatet er ro i budgettet og ro i sindet.

Mulighed for at skifte bil oftere

Ved privatleasing har du en bil i en aftalt periode med et begrænset kilometerforbrug. Når perioden udløber, leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Du har derfor mulighed for at skifte bil oftere, og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet.

Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du vælger privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke ejer bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Du kan altså trygt aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden at skulle bekymre dig om restværdi eller gensalg.

Ny bil – uden store lån

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså blive rigtig godt kørende uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler.