Find den rette Hyundai for dig i guide til bilvalg

Hvilken Hyundai er den rette for dig?

Brug guiden og find din næste Hyundai

Velkommen til Hyundais bilguide. Her guider vi dig til at finde den Hyundai, der matcher dine behov. Du skal først tage stilling til, om du vil guides ud fra motortype eller ud fra biltype. Vælg kategori nedenfor.
Elektriske biler

Elektriske biler

Du skal vælge denne kategori, hvis du vil se mere om vores elbiler eller plug-in hybridbiler.

Læs mere
Benzinbiler

Benzinbiler

Vælg denne kategori, hvis du udelukkende er interesseret i at se nærmere på vores benzinbiler.

Læs mere
Familiebil, SUV, lille bil eller...?

Familiebil, SUV, lille bil eller...?

Det kan være, det vigtigste for dig er, at din næste bil skal kunne rumme hele familien og en god portion bagage. Det kan også være, du ved, din næste bil skal være en SUV eller måske en mindre bil? Er det tilfældet, skal du vælge denne kategori.

Læs mere
Biler med automatgear

Biler med automatgear

Foretrækker du den ekstra kørekomfort, der er forbundet med automatgear, så kan du få dit ønske opfyldt i stort set alle vores modeller. Bliv klogere på fordelene ved automatgear her. 

Læs mere
I30 Familie Breaker Stor
BAYON Kvinde Interior Breaker Lille

Gode råd, når du køber ny bil

For de fleste mennesker er det en stor investering at købe ny bil. Der ligger mange overvejelser bag, fordi man gerne vil vælge den rigtige bil. Her er fire ting, du bør overveje, når du skal købe ny bil.
1. Foretrækker du el eller brændstof?

1. Foretrækker du el eller brændstof?

Foretrækker du at køre på el, benzin eller en kombination af de to? Uanset hvad har Hyundai en bil, der passer til dig. Vælger du en elbil, kører du udelukkende på el samtidig med, at du kører økonomisk og ikke udleder CO2 under kørsel. Er du ikke klar til at tage springet til en fuldelektrisk bil, kan en plug-in hybrid være det rette for dig. Her får du glæde af fordelene ved at køre på el samtidig med, at du har trygheden fra benzinmotoren. Hvis du slet ikke er til elektriske biler, er den traditionelle benzinbil for dig.

2. Hvor stor skal bilen være?

2. Hvor stor skal bilen være?

Skal bilen kunne rumme klapvogn, to autostole, bagage og to voksne? Er det vigtigt for dig, at der er plads til et hundebur? Eller måske surfboard? Det kan også være, bilen blot skal bruges til at bringe og hente børn fra institutionen? Uanset hvad du skal bruge bilen til, har det betydning for hvilken størrelse bil, du bør vælge. Men husk også: jo mindre bil, jo nemmere at parkere i en p-bås. Så hvis du bor inde i byen, er det en fordel med en af vores mindre biler. 

3. Hvilket udstyr skal bilen have?

3. Hvilket udstyr skal bilen have?

Du skal gøre op med dig selv, hvilket udstyr der er must for dig. Vores biler kommer i flere forskellige udstyrsvarianter, og derudover kan du tilkøbe forskellige udstyrspakker som f.eks. en teknikpakke. Udvalget varierer fra model til model. Få overblik over de enkelte modellers udstyrsniveauer i prislisterne, eller i vores konfigurator

4. Hvor meget må bilen koste?

4. Hvor meget må bilen koste?

Økonomien kommer vi ikke udenom. Og inden du sætter dig fast på en pris, så husk at medregne alle omkostningerne. Anskaffelsessum, ydelse på lån og løbetid, grøn ejerafgift, brændstofpriser/elpriser, forsikring, service og syn. 

Hvorfor vælge Hyundai?

At vælge Hyundai er at vælge sikkerhed. For det er ikke kun vores biler, der er fremstillet efter de højest mulige kvalitetsstandarder – garantien er også i absolut verdensklasse. Derudover leveres en ny Hyundai inkl. vejhjælp, som fornyes gratis efter hvert service på et aut. Hyundai-værksted.
Enestående garanti

Enestående garanti

Hos Hyundai tilbyder vi Danmarks mest omfattende garanti på din nye bil. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det gør vi, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af vores biler. Det giver dig tryghed, så du kan købe en ny bil med ro i maven.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. 

Læs mere
Også på batterier

Også på batterier

På vores el- og hybridbiler tilbyder vi yderligere hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 160.000 km. Dermed har du sikkerhed for, at selvom det er ny teknik, så har Hyundai testet og udviklet på disse batteripakker, således vi kan tilbyde denne fabriksgaranti.

Læs mere
Vejhjælp

Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Læs mere
Euro NCAP

Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Derfor har både IONIQ 5, IONIQ 6 og TUCSON scoret topkarakterer i sikkerhed hos det kendte testinstitut Euro NCAP. Det betyder, du trygt kan køre i en Hyundai og glæde dig over alt det højtteknologiske sikkerhedsudstyr, som sikrer dig i de situationer, hvor der er brug for det.

Læs mere
Sikkerhed

Sikkerhed

Sikkerhed er en topprioritet, når vi udvikler vores biler. Derfor arbejder vi med tre områder inden for sikkerhed: aktiv sikkerhed, passiv sikkerhed og innovativ sikkerhed. De aktive er med til at forhindre ulykker, de passive er skabt til at håndtere en kollision, og de innovative hjælper dig på dine hverdagskøreture.

Læs mere