Hyundai-ejer ved siden af sin Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid med trailer på anhængertrækket

Morten skiftede fra diesel til plug-in hybrid

13. september 2022

Plug-in hybridbiler er et populært valg blandt miljø- og teknologibevidste danskere, og Morten Frandsen er ingen undtagelse. Han tog springet fra diesel til plug-in hybrid og er blevet positivt overrasket, hvad angår trækkraft, funktionalitet og udstyr.

Da Morten Frandsen blev ejer af sin første plug-in hybrid, var det især tanken om en grønnere hverdag, kombineret med en mere optimal totaløkonomi, der banede vejen for at skifte dieselmotoren ud med et hybrid-alternativ.

"Jeg kører tit med trailer, hvilket sætter nogle krav til power og performance, men det har fungeret upåklageligt."

Morten

Som selvstændig trailerudlejer i Haderslev, med behov for en stor trækkraft, havde dieselmotoren hidtil været det sikre valg. Men valget af en Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid skulle vise sig at gøre bekymringer og forbehold til skamme.

”Jeg har været imponeret over, hvor stærk en trækkraft min TUCSON Plug-in Hybrid har kunnet præstere. Jeg kører tit med trailer, hvilket sætter nogle krav til power og performance, men det har fungeret upåklageligt. Og så er det bare fedt, at man ikke behøver at gå ned på udstyr, selvom man kører på el,” siger han.

Smilende Hyundai-ejer foran sin Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid
Bagenden af Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Mere for pengene

For Morten Frandsen betød et simpelt kørselsmønster med kort distance til og fra arbejde, at han med en plug-in hybrid kunne optimere sin totaløkonomi, hvis han skiftede dieselmotoren ud med et hybrid-alternativ.

”Jeg fandt ud af, at mit kørselsmønster passede bedre til en plug-in hybrid. Jeg kan nærmest klare de daglige kilometer på ren strøm, hvilket bidrager til en grønnere og mere bæredygtig hverdag, samtidig med at jeg faktisk får mere for pengene. Grunden til at jeg ikke købte en Plug-in hybridbil tidligere var, at jeg var bange for, at jeg var nødt til at gå på kompromis med udstyr, design og trækkraft, men hybrid-teknologien har fungeret optimalt,” siger han. 

Tekniske features

TUCSON Plug-in Hybrid er en populær model blandt danske bilejere. Den kan trække helt op til 1.350 kg, hvilket gør den ideel til trailerkørsel. Og med sit smarte SUV-design og nye features, såsom trådløs opladning af smartphone, avanceret ventilationsteknologi og en bred touchskærm, er den efterspurgt blandt bilejere, der går op i detaljer og tekniske features.

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Med TUCSON Plug-in Hybrid får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning.

Mere om model
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler