Holdende TUCSON Plug-in Hybrid i indkørsel

Plug-in hybridbiler fra Hyundai

Vælg den plug-in hybrid, der passer til dig

En plug-in hybrid kører både på benzin og el. Det vil sige, at du får glæde af den støjsvage, elektriske kørsel på de kortere køreture, og når den elektriske rækkevidde er brugt op, så er benzinmotoren klar til automatisk at tage over. Brug denne guide til at finde ud af hvad dit kørselsmønster betyder for hvilken plug-in hybrid, du skal vælge, og bliv klogere på opladning, sikkerhed og komfort.
Mennesker snakker ved siden af holdende TUCSON
Smilende kvinde kørende i en TUCSON Plug-in Hybrid

Overvejelser

En plug-in hybrid er for dig, hvis…

Der findes tre helt overordnede gode grunde til at vælge en plug-in hybrid. Dem har vi samlet til dig her.
Du vil køre i en bil, der ikke udleder CO<sub>2</sub>, når den kører på el

Du vil køre i en bil, der ikke udleder CO2, når den kører på el

Når du kører i en plug-in hybrid, er der ingen CO2-udledning, når den kører på el. Ganske enkelt fordi den elektriske motor ikke forbrænder brændstof.

Du har ladestationer tæt på eller kan få én installeret hjemme

Du har ladestationer tæt på eller kan få én installeret hjemme

Har du mulighed for at få en ladeboks installeret derhjemme, har du altid nem adgang til opladning. Du kan også benytte en af de mange offentlige ladestationer.

Du er tryggest ved, at benzinmotoren kan tage over

Du er tryggest ved, at benzinmotoren kan tage over

Det kan være rart at tænke på, at når den elektriske rækkevidde er opbrugt, eller når du kører højere hastigheder på motorvejen, så er benzinmotoren klar til at tage over.

Passer en elbil bedre til dig?

Passer en elbil bedre til dig?

Har du mod på at køre udelukkende på el, skal du måske se nærmere på vores elbiler. I takt med at der etableres flere offentlige ladestandere, bliver det hele tiden nemmere og mere tilgængeligt at få opladet sin elbil. Og så er den elektriske rækkevidde efterhånden på et niveau, hvor der kan gå flere dage mellem behov for opladning. 

Mere om elbiler

Mere om at køre plug-in hybrid

Med en plug-in hybrid får du mulighed for at køre elektrisk på de kortere ture, du kan køre støjsvag elektrisk kørsel i byerne, sikkerheden er i topklasse og opladning er nem.
Køreglæde og komfort

Køreglæde og komfort

Med en plug-in hybrid kan du nyde den elektriske, støjsvage kørsel, når du f.eks. kører inde i byerne. Det er både til glæde for dig, dine passagerer og for bybilledet. Derudover kan du både nyde kvik og glidende elektrisk acceleration og stole på, at når den elektriske rækkevidde er brugt op, er den effektive benzinmotor klar til at tage over.

Læs mere
Sikkerhed

Sikkerhed

Plug-in hybridbiler er fyldt med sikkerhed. Både sikkerhed der passer på passagererne, og sikkerhed når du oplader. Det betyder bl.a., at du trygt kan oplade bilen i silende regn, køre den i vaskehal og parkere midt i solen. For skulle bilen registrere for høje temperaturer eller fugt, afbrydes forbindelsen automatisk.

Læs mere
Opladning

Opladning

Uanset om du oplader derhjemme, på din arbejdsplads eller på en offentlig ladestation, så er det nemt. Og for at du kan optimere opladningen samtidig med, du passer bedst muligt på dit batteri, har vi samlet en udførlig oversigt med, hvad du skal huske på, når du oplader din plug-in hybrid.

Læs mere
Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid kører på vej
Hyundaikort

Det får du med en plug-in hybrid fra Hyundai

Gode ladeløsninger

Gode ladeløsninger

Alle, der køber en ny, elektrisk Hyundai, får automatisk et Charge myHyundai-kort udleveret sammen med bilen. Med Charge myHyundai får du adgang til over 500.000 ladepunkter i hele Europa. Og du kan benytte forskellige ladestationer og udbydere uden, du behøver at lave særskilte aftaler med disse. Du kan frit kombinere dette med de gode ladeløsninger, vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.

Læs mere
Attraktiv batterigaranti

Attraktiv batterigaranti

Hos Hyundai følger der en attraktiv batterigaranti med din elbil. Det giver tryghed og sikkerhed for, at din bils højspændingsbatteri er velfungerende og pålideligt. Batterigarantien gælder i 8 år, dog maksimalt 160.000 kilometer.

Læs mere

Det siger ejerne af vores plug-in hybridbiler

Mød ejere af plug-in hybridbiler fra Hyundai, og læs om deres erfaringerne og hvorfor, de valgte netop den motortype.
Morten

Morten

"Jeg har været imponeret over, hvor stærk en trækkraft min TUCSON Plug-in Hybrid har kunnet præstere. Jeg kører tit med trailer, hvilket sætter nogle krav til power og performance, men det har fungeret upåklageligt. Og så er det bare fedt, at man ikke behøver at gå ned på udstyr, selvom man kører på el."

Læs artikel
Susan

Susan

"...det passer perfekt med de cirka 62 km på el, som vores TUCSON Plug-in Hybrid rækker til. En smut ind til byen er der også el til. At jeg stort set kunne opfylde hverdagens kørselsbehov på strøm – endda i vintermånederne, hvor der normalt er et effekttab, havde jeg ikke set komme."

Læs artikel

Udvalg

Mød vores plug-in hybridbiler

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Dette er en af vores mest populære familiebiler. Med god grund. For vælger du denne, får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning.

 

Book prøvetur

Mere om model
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vores største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Skal dette være din næste bil, får du en familiebil fyldt med komfort, nyeste teknologi, sikkerhed og luksus. Hvis ikke du har brug for alle 7 sæder, kan sæderne på anden række lægges ned enkeltvis, så du har plads til ekstra bagage.

 

Mere om model

Hvad vil du læse mere om?

Andre typer elektriske biler

Andre typer elektriske biler

Familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Se benzinbiler

Se benzinbiler

Biler med automatgear

Biler med automatgear