Hyundai byttebil

Hvad er din nuværende bil værd?

Få en hurtig vurdering på, hvad vi kan give dig i bytte for din bil i forbindelse med køb af en ny Hyundai. Indtast informationer om din bil nedenfor.

Så let beregner du en byttepris

Informationer, som du skal oplyse:
  • Din bils nummerplade
  • Relevante oplysninger om din bil (f.eks. stand)
  • Din nærmeste Hyundai-forhandler
  • Hvilken Hyundai du er interesseret i at skifte til
  • Dine kontaktoplysninger

Bemærk, du tilmelder dig vores nyhedsbrev, når du beregner en byttepris – medmindre du allerede er tilmeldt eller er medlem af minHyundai. Din forhandler kontakter dig ikke, medmindre du selv indikerer, at du ønsker det.

Ofte stillede spørgsmål

Vurderingen er baseret på AutoUncles generelle pristjek og er tilrettet ud fra de punkter, som du udfylder om din bil. I enkelte særtilfælde er det ikke muligt at beregne en pris. Det sker som oftest, hvis din bil er noget lidt særligt, og/eller der ikke er tilsvarende biler til salg online. I disse tilfælde kan din lokale Hyundai-forhandler hjælpe med at beregne en pris.

Hvis du, når du har set din byttepris, indikerer at du ønsker at komme i dialog med din forhandler, så kontakter din valgte forhandler dig med henblik på en uforpligtende snak.

Ifm. med at du benytter vores beregner, så tilmeldes du vores nyhedsbrev, medmindre selvfølgelig, at du allerede er tilmeldt i forvejen, eller har en minHyundai-profil allerede. 

Via din velkomstmail opfordres du til at opdatere din "profil". Dette er udelukkende for at vi kan nøjes med at sende dig nyhedsbreve om modeller, som interesserer dig. Det er hurtigt at afmelde dig nyhedsbrevet igen, hvis det ikke er noget for dig. Du klikker bare på linket nederst i den seneste mail, som du har modtaget fra os.

Ja! Hos Hyundai har vi stor erfaring med at vurdere biler. Når du har indsendt oplysninger om din nuværende bil via vores beregner, udarbejder vi en estimeret byttepris, samt salgsstatistik, prognoser og aktuelle priser med mere. Vælger du at udskifte din nuværende bil, skal du kun betale forskellen for den nye Hyundai-bil, du vælger hos din Hyundai-forhandler.

Hyundai er både velkørende familiebiler, rummelige SUV’er og innovative elbiler. Vores omfattende modeludvalg gør, at vi nemt kan tilbyde dig en Hyundai, der matcher dine behov og din livsstil. Vi lægger stor vægt på ny teknologi, så uanset hvilken model du falder for, kommer du til at nyde godt af en god brændstofeffektivitet, de allernyeste bilteknologier og sikkerhedsfunktioner. Er du i tvivl om, hvilken Hyundai der passer til dig? Så tag et kig på vores guide til bilvalg.

Se guide til bilvalg