Hyundai-medarbejder taler med mand og kvinde

Find forhandler og værksted

Seriøs og kompetent rådgivning hos Hyundai

Der er altid en Hyundai-forhandler og et autoriseret Hyundai-værksted nær dig. Her får du kompetent service og rådgivning, og din bil bliver mødt af erfarne og faguddannede mekanikere, som er specialister i Hyundai. Uanset om du er på udkig efter en ny eller en brugt Hyundai, så får du seriøs og kompetent rådgivning. Vores medarbejdere kender de forskellige Hyundai-modeller og står altid parat til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer til dine behov og din økonomi. Også når det gælder vores udvalg af brugte modeller. Har du brug for vejledning, ønsker at købe originalt tilbehør, bestille en prøvetur eller service, er du altid velkommen til at kontakte en Hyundai-forhandler.

Service og reparation

Giv din Hyundai den bedste service. På dit lokale, autoriserede Hyundai-værksted står vores team af faguddannede mekanikere klar til at gøre din Hyundai køreklar på kortest mulig tid. Derudover kan du være helt sikker på, at alle forskrifter fra fabrikken er fulgt, og at der kun bruges Hyundai originale reservedele ved eventuelle reparationer. De holder samme høje kvalitet som resten af ​​din bil. Husk at følge bilens serviceplan, så din Hyundai er omfattet af garantien.

Altid 5 års garanti

Din Hyundai er skabt til at give dig langvarig køreglæde. Fabriksgarantien dækker i 5 år, uanset hvor mange kilometer du kører. Vi kender vores biler og ved, at de er af høj kvalitet – det er derfor, vi kan tilbyde vores attraktive garanti. Forudsætningen er naturligvis, at din Hyundai er blevet serviceret og vedligeholdt i henhold til anbefalingerne i garanti- og servicebogen. Det eneste du skal holde styr på er dine bilnøgler. Din Hyundai-forhandler tager sig af resten. Vil du vide mere om garanti, så besøg siden om garanti her.

Har du lyst til en prøvetur?

Inden du beslutter dig for at blive Hyundai-ejer, så kan du naturligvis tage en prøvetur, så du kan mærke kvaliteten og den høje kørekomfort. Book nemt og hurtigt en tid online. Så har vi bilen klar til dig, når du kommer ned til forhandleren.