System Error

 
 
Hyundai H350

car_2017-10-09-h350

 
 
 
 
 
top
Højdepunkter

GØR ARBEJDET LIDT LETTERE

 

 

Oplev fremragende brændstofeffektivitet og klasse, uanset hvor du færdes med energieffektiv Active ECO kørsel og avancerede teknologier, der lever op til de nye EURO 6 standarder for udledning.


 


Exterior

Fluidic Sculpture

Fluidic Sculpture, Hyundai Motor Companys designfilosofi, er inspireret af naturen. 

Hyundai H350 Varevogn
Kølergrill

H350 vækker opmærksomhed med sit robuste, men elegante udseende og giver et flot indtryk forfra med sin markante sekskantede kølergrill.

Hyundai H350 Varevogn
Forlygter Vertikale projektionsforlygter med forbedret natsigtbarhed, der lyser vejen op forude, giver H350 sit elegante og sofistikerede udseende.

Rummeligt og alsidigt varerum

Masser af plads i alle H350 karosserityper. Det store førerhus og den kompromisløse lastekapacitet på op til 12,9 m³ giver plads til 5 europaller i udgaven med lang akselafstand med en længde på ikke mindre end 3.665 mm. Du kan også vælge den kortere model med op til 10,5 m³ lastekapacitet, der nemt kan rumme 4 europaller.

Hyundai H350 Varevogn
EKSTERIØR
Exterior

INDBEGREBET AF ENESTÅENDE MODERNE DESIGN


Som den nye leder af trenden i LCV-markedet kombinerer Hyundai moderne æstetik med et smukt ydre, der fuldt ud lever op til Hyundais praktiske og sofistikerede stil.
 • More Projektionsforlygter med LED-kørelys (DRL)
  More Kølergrill
  More Fronttågelygter
  • Hyundai H350
   Projektionsforlygter med LED-kørelys (DRL) Med ekstra forlygter, der passer til dit kørselsbehov, er det moderne og dynamiske udtryk I Hyundais LED kørelys (DRL) i sin helt egen klasse. (Ekstraudstyr)
  • Hyundai H350
   Kølergrill Den lokkende kraft, autoriteten og det sofistikerede udseende af H350’s sekskantede kølergrill er et karakteristisk udtryk for Hyundais europæiske familie. (Afhængig af variant).
  • Hyundai H350
   Fronttågelygter Fronttågelygterne er anbragt godt beskyttede i forskærmene for at sikre maksimal synlighed og sikkerhed i tåge. (Afhængig af variant) 
 • More LED blinklys på udvendige spejle
  More Hjul
  • Hyundai H350 Varevogn
   LED blinklys på udvendige spejle LED sideblinklys forbedrer synligheden for andre bilister på vejen, og sidelister beskytter køretøjets flanker. Udvendige og indvendige LED-lys bidrager desuden til bilens stilfulde udseende og generelle energieffektivitet. (Afhængig af variant).
  • Hyundai H350
   Hjul De bemærkelsesværdige og dynamiske 16" aluminiumsfælge- eller stålfælge giver fremragende ydeevne, tunet til de europæiske veje. (Afhængig af variant).
 • More Højt monteret LED-stoplygte (HMSL) og bakkamera
  More Kombinationsbaglygter
  • Hyundai H350 Varevogn
   Højt monteret LED-stoplygte (HMSL) og bakkamera Bakkameraet, der er monteret på taget, giver maksimal kamerarækkevidde med LED-lys, der reagerer hurtigt og er mere holdbare end standard glødelamper, hvilket sikrer kvalitet og forbedret sikkerhed. (Ekstraudstyr)
  • Hyundai H350
   Kombinationsbaglygter Baglygternes pærer er nemme at vedligeholde og udskifte. De yder fremragende synlighed og hjælper med at forhindre bagendekollisioner. 
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Trin på forreste kofanger
  Trinnet på forreste kofanger gør det nemmere at nå vindspejlet for rengøring og rutinemæssig vedligeholdelse.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Lange sidespejle
  De brede karosseri er forsynet med spejle med ekstra lange arme med fremragende sigtbarhed bagud.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Trin bagtil
  Uanset om der skal lastes eller losses, giver trinnet bagtil praktisk og nem rækkevidde i lastrummet.
INTERIØR
Exterior

AVANCERET ERGONOMISK OG FØRERFOKUSERET EFFEKTIVITET


H350 fokuserer på føreren og lever op til Hyundais vigtigste designprincipper for sikkerhed, brugervenlighed og enkelhed.
Med den rummelige kabine, det klare udsyn og den suveræne komfort er der altid plads til alle.
 • More 8" touch-skærm i farver.
  More 4,2" TFT farve LCD display
  More Multifunktionsrat
  • H350
   8" touch-skærm i farver. Krystalklart farvedisplay med 3D-navigation, USB, Aux-In, Bluetooth til håndfri brug, MP3 afspilning, video, DAB (Digital Audio Broadcast og RDS (Radio Data System). Viser udsyn bagud, når forsynet med kamera. (Ekstraudstyr).
  • Hyundai varevogn
   4,2" TFT farve LCD display akket være avanceret TFT-teknologi (Thin Film Transistor) gør farvedisplayet med høj opløsning det muligt at aflæse bilens vigtigste informationer med fantastisk klarhed. (Afhængig af variant).
  • Hyundai varevogn
   Multifunktionsrat Højde og afstand kan reguleres, og fjernbetjeninger fremmer sikker kørsel. Funktionalitet og udstyr. (Afhængig af variant).
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Multifunktionskontakt
  H350 har kontakter, der er behagelige at røre ved, er nemme at bruge og ganske enkelt bliver ved med at fungere.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Kontrolpanel til vinduesregulering
  De giver føreren kontrol over vinduerne i både fordøre og sider.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Handskerum
  Handskerummet er praktisk at opbevare mindre genstande i. Kølefunktionen holder alle drikkevarer og letfordærvelige  (varer friske og kolde under lange rejser. (Afhængig af variant).
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Power-sæde
  Hyundais helt igennem optimerede og komfortable førersæde kan reguleres elektronisk til din ideelle kørestilling. Det europæiske design giver også rigelig benplads til behagelig kørsel. (Afhængig af variant).
PRÆSTATION
Exterior

FØRENDE I SIN KLASSE MED OPTIMERET BRÆNDSTOFØKONOMI

Hyundais stærke 2,5 CRDi dieselmotor med 6-trins manuel gearkasse til baghjulstræk gør køreglæden i H350 optimal og giver effektiv og sikker kørsel uanset hvor.

 

2,5 CRDi dieselmotor

H350

2,5 CRDi dieselmotor

H350

2,5 CRDi dieselmotor

Hyundai varevogn
Til den rolige og brændstoføkonomiske kørsel er motoren designet til at yde 373 Nm ved 1.500 ~ 2.500 rpm og 110 kW ved 3.600 rpm, som lever op til Euro 6 standarder.
High-power Euro 6 motoren med lav udledning har maksimal ydelse på 125 kW ved 3.600 rpm og yder et højt omdrejningsmoment på 422 Nm ved 1.500 ~ 2.500 rpm til mere avanceret ydelse.
Til den effektive kørsel opnår Euro 6 high-power motoren maksimal ydelse på 125 kW ved 2.600 rpm og omdrejningsmoment på 422 Nm ved 1.750 rpm. 
 • 1
 • 2
 • 3
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  6-trins manuel gearkasse og shift-by-wire
  H350's problemfri 6-trins gearkasse med optimal spredning mellem gearudvekslingerne er designet til fuldt ud at udnytte drejningsmomenterne, mens shift-by-wire gearsystemet foreslår optimal gearskiftetidspunkt for jævnere kørsel og bedre brændstoføkonomi. 
SIKKERHED
Exterior

FRA KAROSSERI MED HØJ STYRKE TIL SOFISTIKERET SIKKERHED

Banebrydende sikkerhedssystemer med avanceret logik, følere og kontroller, der automatisk opdager potentielt farlige situationer og intuitivt hjælper føreren med at holde bilen på sikker kurs.

 
 
 • Vehicle dynamic control (VDC) system

  En kombination af alle de elektroniske hjælpemidler holder Vehicle dynamic control (VDC) holder
  bilen på sikker kurs ved hjælp af uafhængig aktivering af bremserne.

 • VDC
 • LDWS
 • HAC
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Airbags ved fører- og passagersæder
  Med sikkerhed som første prioritet giver airbags ved fører- og passagersæde den ultimative tryghed under kørslen. (Passagerairbag er ekstraudstyr).
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Skivebremse slidindikator
  Denne sikkerhedsfunktion giver forvarsel om, hvornår bremseskiverne skal udskiftes.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Nødstopsignal (Emergency Stop Signal) (ESS)
  Voldsom opbremsning aktiverer nødblinkene for at advare biler bagved og beskytte mod bagendekollisioner.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  ROM-system (Roll Over Mitigation)
  For at sikre bedre stabilitet og vejgreb løfter H350’s sikkerhed til næste niveau med ROM-systemet, der reducerer potentiel risiko for at krænge over og vælte ved en pludselig drejning.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Højstyrkestål
  Til optimal beskyttelse af personer og last er 75 % af karosseriet fremstillet af højstyrkestål. Antikorrosions legeringsstål er blevet brugt til 98 % af pladerne, og hele karosseriet er derefter elektrogalvaniseret før lakering for at sikre, at det modstår rust og huller.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Skivebremser på alle hjul
  Som vist i ovenstående diagram yder H350 bedst i klasse bremsefunktion med sine skivebremser på alle fire hjul og en kraftig 10" hydraulisk bremse-booster.
KOMFORT
Exterior

SMARTE TEKNOLOGIER TIL AL DEN KOMFORT, DU HAR BRUG FOR.

Fyldt med smarte teknologier til optimal komfort og effektivitet gør H350 kørslen nemmere og mere bekvem på vore dages overfyldte veje med masser af kraft til at håndtere alle betingelser.

Hyundai H350

Bagudvendt display

En tydelig 135 grader panoramaoversigt med bakkameraet på AVN-skærmen eller bakspejlet begrænser risikoen for parkeringsskader. (Ekstraudstyr).

Hyundai H350

Fjernbetjeninger i rattet

Praktiske og bekvemt placerede kontakter og knapper giver dig fuld kontrol over lyd og alle Bluetooth håndfrie og automatiske fartpilot funktioner. (Afhænigig af variant)

Hyundai H350

Elektronisk kromspejl (ECM) med bakkamera (RCD)

Til mere sikker kørsel eller ved dårlige lysforhold, hvor det elektroniske kromspejl automatisk sænkes, når det blændes af stærke lygter fra en bagvedkørende bil. (Ekstraudstyr).

Hyundai H350

Vinduesvisker afisning

Et varmeelement indlagt nederst i forruden smelter isen og giver dig en bekymring mindre om vinteren. (Afhængig af variant).

 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Smart nøgle
  Sikker fjernbetjent aflåsning af H350. Fjernbetjent nøgle låser og åbner døre og deaktiverer bilens alarm.
   
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Opbevaringsbakke med 12-volt strømstik
  Det midterste opbevaringsrum er en god arbejdsplads med nem adgang til 12-volt strømstik - uanset hvor du er.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  270 graders åbning af bagdøre
  De bageste døre kan åbnes 270 grader og fastgøres sikkert til siderne, hvilket reducerer risikoen for skader på grund af vind eller andet under lastning og losning.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Opbevaring under forreste passagersæde
  Det forrest passagersæde kan foldes op og giver rigelig opbevaringsplads lige under gulvet til nem opbevaring af f.eks. sikkerhedsudstyr og rengøringsprodukter.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Opvarmede udvendige spejle
  De opvarmede spejle fås til kolde vejrforhold, og placeringen er nem at regulere med vinduesfjernbetjeningen.
 • Sidespejle i nyt aerodynamisk design
  Tilslutningsmuligheder (AUX og USB)
  Lydindgang til MP3-afspiller og de fleste typer personlige lydenheder.
SPECIFIKATIONER
Vælg Variant
Pris Pris excl. moms 179.995,-
Kampagnepris -
Årlig ejerafgift 10.120,-
Energiklasse F
Præstationer Acceleration (sek.) -
Tophastighed (km) 153
Motor Motortype 2.5 CRDi 150hk
Slagvolumen, ccm 2.497
Antal cylindre 4
Antal ventiler 16
Boring x slaglængde, mm 91x96
Kompressionsforhold 22
Maks. ydelser HK/KW/omdr. 150/3.600
Maks. drejningsmoment, Nm/omdr. 1.500-2.500
Transmission Manuel 6-trins
Træk Baghjulstræk
Bremser Bremsetype To-kreds diagonalt bremsesystem
Bagbremser -
Forbremser -
Brændstofforbrug Blandet kørsel km/l (EU-norm) 12,2
Bykørsel km/l (EU-norm) -
Landevejskørsel km/l (EU-norm) -
Co2 udslip (g/km) 214
Brændstoftype Diesel
Styretøj Type Tandstang med servostyring
Venderadius (m) -
Mål Længde (mm) 5525-6195
Bredde (mm) 2436
Højde (mm) 2685
Akselafstand (mm) 3670
Overhæng - for (mm) 990
Overhæng - bag (mm) 1090-1535
Sporvidde - for (mm) 1712
Sporvidde - bag (mm) 1718
Vægt Køreklar vægt (kg) 2180-2284
Totalvægt (kg) 3.500
Trailervægt med bremse (kg) 3.000
Trailervægt uden bremse (kg) 750
Bagagerumskapacitet l (VDA norm) -
Undervogn Fælgstørrelse 6,5x16
Dækstørrelse 235/65 R16
Foraksel Tværliggende bladfjedre med svingarme
Bagaksel Langsliggende bladfjedre
Life L2H2 Trend L2H2 Trend L3H2 Premium L2H2 Premium L3H2
180 graders åbning af bagdøre
180A generator
2 passagersæder
270 graders åbning af bagdøre
ABS bremser med BAS og ESS
Aflægge rum i loftet
Airbag, 1 stk.
Bluetooth, m. betjening i rattet
Bluetooth: Funktionalitet afhængig af tlf.type
Bluetooth: Kompatibel med udvalgte tlf.
Centrallås, fjernbetjent
ESC med VDC og ROM
Forberedt til anhængertræk
Frongrill, indfarvet
Frongrill, sort
Fælge 16", stål
Førersæde med lændestøtte, affjedring og varme
Førersæde, justerbart
Gulvmåtter i gummi til kabinen
Højttalere, 4 stk + 2 diskant
Multidisplay med kørecomputer
Opbevaringsrum under passagersæde
Passagersæde i midten, foldbar med bord
Radio, m. CD/MP3
Radio, ratbetjent
Reservehjul
Rum ovenover kabinen i varerum
Sideruder, elbetjente foran
Sidespejle med blink
Sidespejle, el-justerbare m. varme
Slidindikator for bremser
Solskærm i førerside
Solskærm i passagerside
Strømudtag (12 volt), foran
Sædebetræk, Premium
Sæder i slidstærkt materiale
Trinbræt ved bagdøre
Tripcomputer
USB indgang
Van opdeling uden rude
Yderligere udstyr.Se hele oversigten i specifikationsarket

Mål for varerum L2H2 (mm)  L3H2 (mm) 
Indvendig længde  2.985  3.665 
Bredde mellem skærmkasser  1.796  1.796 
Indvendig bredde  1.806  1.806 
Indvendig højde  1.957  1.957 

Prisliste

H350

Model Variant Brændstof HK/KW/omdr. Km/I & CO2 Energiklasse Årlig ejerafgift Inkl. moms Ekskl. moms
2.5 CRDi 150hk Life L2H2 Diesel 150/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 214.986,- 179.995,-
2.5 CRDi 150hk Trend L2H2 Diesel 150/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 283.532,- 237.995,-
2.5 CRDi 170hk Trend L2H2 Diesel 170/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 289.543,- 242.995,-
2.5 CRDi 150hk Trend L3H2 Diesel 150/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 289.543,- 242.995,-
2.5 CRDi 170hk Trend L3H2 Diesel 170/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 295.793,- 247.995,-
2.5 CRDi 150hk Premium L2H2 Diesel 150/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 308.293,- 257.995,-
2.5 CRDi 170hk Premium L2H2 Diesel 170/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 314.543,- 262.995,-
2.5 CRDi 150hk Premium L3H2 Diesel 150/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 314.543,- 262.995,-
2.5 CRDi 170hk Premium L3H2 Diesel 170/3.600 12,2/214 energy class 10.120,- 320.793,- 267.995,-

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret