System Error

 
 

Køb Hyundai

Her kan du finde aktuelle kampagner og tilbud på Hyundai modeller.

Bemærk, at der oftest er tale om et begrænset antal biler.


Kør bæredygtigt uden bekymringer.

Rigtig mange danskere ønsker at køre bæredygtigt. Men bekymringen om elbilers rækkevidde spøger stadig hos de fleste. Med Hyundai IONIQ plug-in hybrid får du det bedste fra både el- og benzinbilen: Grøn hverdagskørsel og muligheden for at køre langt uden at bekymre sig om ladestationer.


Læs mere her >>


Nye afgifter. Stærke tilbud. 

Den 1. september 2018 trådte nye regler for test af brændstofforbrug i kraft. Det betyder, at de opgivne forbrugstal nu er tættere på, hvad der er muligt at opnå i hverdagen. Dermed får du som forbruger og billist et mere realistisk billede af, hvor langt bilerne kan køre pr. liter brændstof.


Læs mere her >>


Hyundai Nordic Edition

Hvorfor lade en lille ting som vejret udenfor bremse den ultimative køreglæde? Hyundai Nordic Editions-serien er skabt til det danske klima, så du også vinteren igennem kan nyde hvert eneste øjeblik, du tilbringer i din nye bil. 


Læs mere her >>

Hjulskifte.

De rigtige dæk er en væsentlig faktor for din sikkerhed, når du kører bil. Dækkene er det eneste, der har direkte kontakt med asfalten, og de er derfor afgørende for bilens styre- og bremseegenskaber. Derfor er det vigtigt, at din bil er klædt rigtigt på til sæsonen. Book tid til hjulskifte online og spring telefonkøen over.

Læs mere her >>


Ny Tucson

Livet er en rejse. Nogle gange går det lige ud af landevejen, andre gange tager det uventede sving. At komme fra A til B er en del af livet, så hvorfor ikke gøre det til en dejligt oplevelse. For reelt er det jo tit hårdt arbejde, som er med til at definere din succes.


Læs mere her >>


Ny i20

Nyt design og smarte detaljer. Hyundai i20 har et design, som tiltrækker opmærksomhed og beundrende blikke. Med et stort udvalg af individuelle muligheder og smarte detaljer, sørger Hyundai i20 for, at du kommer frem med stil.


Læs mere her >>

 

KONA electric

Alsidig og virkelig sjov at køre i – den spritnye KONA electric er den første SUV-elbil i Europa. Den kombinerer imponerende rækkevidde med fræk og rummelig SUV-stil. Der er ingen kompromiser. Den nye KONA electric kombinere fremtidens kørsel med moderne bildesign.


Læs mere her >>


Byttebil

Er du nysgerrig på, hvad din nuværende bil er værd? Indtast informationer om din bil via vores vurderingsmodul, og få en estimeret værdi som du kan videresende til din lokale forhandler, hvis du ønsker videre kontakt.


Læs mere her >>


Favorabel finansiering. Ny bil med kr. 0,- i udbetaling

Hos Hyundai tilbyder vi konkurrencedygtig finansiering igennem Hyundai Finans. Nu kan du også vælge at købe ny bil med kr. 0,- i udbetaling.


Læs mere her >>