System Error

 
 

Køb Hyundai

Her kan du finde aktuelle kampagner og tilbud på Hyundai modeller.

Bemærk, at der oftest er tale om et begrænset antal biler.


Der findes en i-model til enhver familie.

Den fikse i10 er skabt til bykørsel og den lille familie, i20’eren er lidt større og sporty, mens i30’eren er det oplagte valg for børnefamilien. 
I alle i-modellerne er der benyttet de mest avancerede teknologier – både køreteknisk og sikkerhedsmæssigt.


Se mere om Hyundai 2019 Edition her >>


Byt til mere frihed. Byt til SUV.

Hyundai har et bredt udvalg af familievenlige SUVer; lige fra den store og rummelige Tucson og videre til den populære – og frem for alt – prisstærke KONA. Og ikke nok med det, så leveres Tucson som mild hybrid – og KONA findes i en helt ny og 100% elektrisk version.


Se mere om Hyundai SUV her >>

Bliv klar til kør-selv ferien.

Er du en af de heldige, der tager bilen på vinterferie i år? Så husk at sikre dig, at både du, familien og ikke mindst bilen er klar til køreturen.

Læs mere her >>


Prøv en i30 og vind otte dage på ski.

Den nye i30 giver fuld køreglæde, selv når kulden og sneen rammer Norden. Kom ned og prøv en af i30-modellerne (alle modeller og varianter er nemlig inkluderet) inden 1. marts 2019 – så får du både en god oplevelse og chancen for at vinde en skiferie for 4 personer til Lindvallen, Sverige.


Læs mere her >>


Byttebil

Er du nysgerrig på, hvad din nuværende bil er værd? Indtast informationer om din bil via vores vurderingsmodul, og få en estimeret værdi som du kan videresende til din lokale forhandler, hvis du ønsker videre kontakt.


Læs mere her >>


Favorabel finansiering. Ny bil med kr. 0,- i udbetaling

Hos Hyundai tilbyder vi konkurrencedygtig finansiering igennem Hyundai Finans. Nu kan du også vælge at købe ny bil med kr. 0,- i udbetaling.


Læs mere her >>