Hyundai i10 design

Dynamisk og stilfuld

Designet på i10 skiller sig ud fra de øvrige designs i dens klasse, fordi bilen er udformet med tanke på maksimal plads i kabinen. Den er fyldt med den nyeste teknik og komfort. Kort sagt: Det er muligt at tænke stort uden at gå på kompromis. Se vores produktspecialist, Christian, fortælle mere om designet på i10.

Tillad cookies, for at se denne video

Eksteriør

Du kan vælge mellem 9 udvendige farver.
Kølergrill

Kølergrill

Den skrånende kølergrill har et kraftfuldt udtryk, som sender et signal om det bredere karrosseri (den viste kølergrill er ekstraudstyr).

LED-kørelys

LED-kørelys

De runde LED-lygter giver bilen et dynamisk og sporty look. LED-lygterne på billedet viser det såkaldte "bikube"-mønster, som er ekstraudstyr. 

Forlygter

Forlygter

Halogenforlygter med projektørlinse og Bi-funktion for nær- og fjernlys samt statisk kurvelys (ekstraudstyr).

Enestående stolpedesign

Enestående stolpedesign

På siden af i10 flyder rudernes linjer graciøst bagud og smelter sammen med de markante C-stolper. Denne unikke feature identificerer tydeligt bilen og leder øjet mod i10-logoet.

Bagkofanger

Bagkofanger

Bagkofangeren er udstyret med et grafitfarvet bundskjold såvel som tågelys nederst i venstre hjørne og baklys nederst i højre hjørne.

Dynamisk sidelinje

Dynamisk sidelinje

Karosseriet er udformet med henblik på at sikre maksimal plads i kabinen. Den elegante sidelinje tilføjer endnu en dynamisk detalje til det iøjnefaldende eksteriør.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

Kombinationsbaglygterne tilfører i10 en markant lyssignatur for større dynamik og bedre synlighed (ekstraudstyr).

Mørktonede bagruder

Mørktonede bagruder

Tonede bagruder tilføjer endnu et stilfuldt touch og sikrer øget privatliv samtidig med, at de hjælper med at holde temperaturen nede i bilens kabine, når solen skinner (ekstraudstyr).

Sporty udvalg af fælge

Sporty udvalg af fælge

Fuldend det sporty look med 14", 15” eller 16” aluminiumsfælge for et energisk og smidigt look (ekstraudstyr). Bilen er som standard monteret med 14” stålfælge.

Plads til store armbevægelser

Indvendigt i den stilfulde kabine byder friske mønstre, teksturer og den nyeste multimedieteknologi dig velkommen. De runde luftdyser forlænger instrumentpanelet visuelt, så det ser ud til at fortsætte ind i dørene for en bredere og mere rummelig følelse. De leder også øjet mod de store opbevaringsrum i dørene og oven over handskerummet.

Tillad cookies, for at se denne video

Interiør

8’’ touchskærm

8’’ touchskærm

Den nye 8” touchskærm er den største i sin klasse og spejler indholdet af din smartphone takket være trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ (afhængig afvariant).

Apple CarPlay og Android Auto er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc og Google Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype. 

3.5’’ LCD-display

3.5’’ LCD-display

LCD-displayet er praktisk placeret mellem speedometer og omdrejningstæller og giver dig letlæselig adgang til en lang række bilsystemer, førerinformation samt
status for sikkerhedssystemerne.

 Forsæder med varme

Forsæder med varme

Rart og varmt om vinteren. Nyd den komfort, som den tilgængelige sædevarme giver på kolde dage. Sæderne opvarmes hurtigt for øget komfort (afhængig af variant).

Varme i rattet

Varme i rattet

Nyd varme hænder på kolde dage. Det opvarmede rat er udstyret med ergonomisk placerede betjeningselementer, så du kan være forbundet med eksempelvis telefonen og samtidig køre sikkert (afhængig af variant).

Vælg din interiørfarve

De runde luftdyser foran er et visuelt højdepunkt, som synes at række ind i dørinteriøret for en mere rummelig følelse. De er placeret i instrumentpanelet for et stramt, moderne look (3D-mønsteret på instrumentbordet er ekstraudstyr).
Obsidian Black

Obsidian Black

Shale Grey

Shale Grey

White Color pack

White Color pack

Hvad vil du læse mere om?

Ny gearkasse og motor

Ny gearkasse og motor

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Følg bilen med Bluelink

Følg bilen med Bluelink

Mere om connectivity
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort