i20

Smarte detaljer
Hyundai i20 har et design, som tiltrækker opmærksomhed og beundrende blikke. Med et stort udvalg af individuelle muligheder og smarte detaljer sørger i20 for, at du kommer frem med stil.
Value Edition
Aktuel kampagne
Pris fra kr. 149.995,-

Pris fra kr. 149.995,-

Inkl. udstyr til en værdi af kr. 43.000,-

Udforsk i20 Value Edition
Privatleasing med lav udbetaling
Aktuelt lige nu
Privatleasing fra 2.295 kr./md.

Privatleasing fra 2.295 kr./md.

Udbetaling: 4.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 88.215 kr.

 

Læs mere

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering.

Iøjnefaldende design

Iøjnefaldende design

Det smarte design fanger øjet, og får i20 til at skille sig ud fra mængden. Det er en bil, der tiltrækker opmærksomhed og anerkendende blikke. Du kan udstyre din i20 med en lang række designdetaljer, der gør den helt unik.

Mere om design
Høj og effektiv ydelse

Høj og effektiv ydelse

Vælg mellem to forskellige motorvarianter, som begge giver en god og effektiv ydelse. Dertil kan du vælge mellem manuelt gear og automatgear alt efter, hvad du foretrækker.

Mere om performance
i20 passer på dig og dine medtrafikanter

i20 passer på dig og dine medtrafikanter

i20 kan fås med Hyundai SmartSense, som er en kombination af sikkerhedssystemer, der passer på dig i trafikken, f.eks. vognbaneassistent (afhængig af variant). 

Mere om sikkerhed
Livet med i20 er komfortabelt

Livet med i20 er komfortabelt

Som i20-ejer er du sikret en komfortabel køreoplevelse, som kan byde på alt fra fuldautomatisk klimaanlæg og bakensor til nøglefri betjening og regnsensor. Dertil sidder du i nogle behagelige og støttende sæder.

Mere om komfort
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp