i20

Fra 144.995 kr.

Bedre end nogensinde før!

Som mennesker er vi altid klar til at få mest muligt ud af ethvert øjeblik. Vi omfavner og nyder det smukke i livet, som hele tiden bliver mere og mere teknologisk. Hos Hyundai har vi sørget for teknologiske løsninger og sikkerhedssystemer, så du kan nyde hvert et øjeblik. Derfor er i20 udstyret med den nyeste teknologi, heriblandt effektive motorer samt klassens bedste sikkerheds- og opkoblingsfunktioner.

Kom med rundt om i20

Vores produktspecialist, Kasper, giver dig en introduktion til den skarpe i20. Se med her og bliv klogere på alle de ting, den har at byde på.

Tillad cookies, for at se denne video

i20 vinder "Det Gyldne Rat"

i20 vinder "Det Gyldne Rat"

i20 er netop blevet tildelt den prestigefyldte læserpris, som hvert år uddeles af det anerkendte bilmagasin Auto Bild og avisen Bild am Sonntag. i20 vandt som den bedste bil i kategorien 'op til 25.000 euro', og begrundelsen lød således: "Fordi bilen straks imponerer med overbevisende køreegenskaber og design samt en række nye sikkerhedsfunktioner".

Læs mere
Helt nyt eksteriør

Helt nyt eksteriør

Dynamisk, karakteristisk, sanselig og sporty: Med sit revolutionerende design sætter i20 nye standarder i klassen. Det energiske look kombineret med et hav af spændende interiørmuligheder gør i20 til den perfekte bil!

Mere om design
Optimerede motorer giver flere kræfter og bedre økonomi

Optimerede motorer giver flere kræfter og bedre økonomi

i20 giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige motorer. Afhængig af motorvalg kan du f.eks. vælge Hyundais egen 7-trins DCT gearkasse, der giver dig både mere komfort og mere sjov på køreturen. Uanset, hvordan du sammensætter din nye i20, så er du sikret masser af kraft og optimal brændstoføkonomi.

 

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

i20 tilbyder et imponerende niveau af sikkerhed for en endnu mere tryg og sikker kørsel. I forbindelse med den nye model er hele otte nye sikkerhedsfunktioner blevet tilgængelige, f.eks. navigationsbaseret adaptiv fartpilot, udvidet automatisk nødbremse og aktiv skiltegenkendelse. 

Mere om sikkerhed
Klassens bedste connectivity

Klassens bedste connectivity

Som noget nyt tilbydes Bluelink til Hyundai i20. Via en app kan du styre forskellige funktioner - også selvom du ikke er i nærheden af bilen. Du kan f.eks. låse din i20, hvis du glemte det, da du forlod den. Derudover får du adgang til information om, hvor bilen holder parkeret, brændstofniveau og meget andet. En anden nyhed er trådløs Apple CarPlay/Android Auto. Slip for at sætte ledning til din telefon for at få adgang til dine apps.

Mere om connectivity
Mere af det hele

Mere af det hele

Større og bedre end nogensinde før! Du kan lige så godt vænne dig til smilet, som følger med, når man får lidt mere af det hele. Mere bekvemmelighed. Mere plads. Mere sjov. 

Mere om komfort
N Line

N Line

Hyundai i20 N Line er inspireret af motorsporten og tager med sine iøjnefaldende designelementer i20 til et nyt, stærkt niveau.

Mere om N Line
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Finansiering, forsikring og serviceaftale?

Finansiering, forsikring og serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services

Det siger andre...

biler.nu

"Nu er der pep i Hyundai i20. Design, køreegenskaber og udstyr hæver den koreanske bil til et helt andet niveau."

Læs anmeldelse

blog.bilbasen.dk

Den nye Hyundai i20 er et friskt pust til minibilsklassen. Her er konkurrenter nok, og i20 vil rundbarbere dem alle på udstyr – og dét gør den.

Læs anmeldelse

biltorvet.dk

"Den er mere rummelig, meget smartere og kører bedre. Polo-klassen har fået en ny konkurrent, du bør overveje, før du går til klassikerne."

Læs anmeldelse

carlife365.dk

"Med den nye Hyundai i20 får du en bil med et skarpt og moderne design, god plads, fint udstyr og masser af sikkerhed. Læg dertil 5 års garanti uden km begrænsning, og pakken er interessant nok til at give konkurrenterne kamp til stregen."

Læs anmeldelse
Tæt på den nye i20

Tæt på den nye i20

Tredje generation af i20 er en fornøjelse lige fra allerførste gang, man sætter sig bag rattet. Ikke bare tiltrækker det nye design opmærksomhed... 

Læs artikel
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp