Hyundai i20 holder parkeret på vej

Ny i20

Fra 169.995 kr.

Den oplagte hverdagsbil

Hyundai i20 sætter nye standarder for, hvor stor køreglæde og komfort, du kan finde i en kompakt bil. Den perfekte lille ledsager til dig, der vil nyde hverdagens små og travle øjeblikke – uden at gå på kompromis med store features.
Designet til at skille sig ud

Designet til at skille sig ud

Sporty og elegant. Hyundai i20 har fået opdateret sit design, som bl.a. indebærer et nyt mønster i gitteret i kølergrillen.

Imponerende sikkerhed

Imponerende sikkerhed

I Hyundai i20 får du som standard et imponerende niveau af sikkerhedsudstyr, så alle kan føle sig trygge og sikre på vejen.

Rummeligt bagagerum

Rummeligt bagagerum

Bagagerummet rummer hele 352 liter, så du har plads til at fragte hverdagens genstande. Og du får 1.165 liter, hvis du lægger bagsæderne ned.

Apple CarPlay og Android Auto

Apple CarPlay og Android Auto

Hyundai i20 er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM, som kan tilgås trådløst via bilens 8" touchskærm.

Standard fra Essential. Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Mere om connectivity
Imponerende sikkerhedsniveau

Imponerende sikkerhedsniveau

Hyundai i20 tilbyder et imponerende sikkerhedsniveau. Du får f.eks. automatisk nødbremse, aktiv vognbaneassistent og træthedsregistrering som standard.

Mere om sikkerhed
Vælg mellem to motorer

Vælg mellem to motorer

Afhængig af hvilken motor du vælger, kan du f.eks. vælge Hyundais egen 7-trins DCT-automatgearkasse, der giver dig både komfort og sjov på køreturen. Uanset, hvordan du sammensætter din i20, så er du sikret masser af kraft og optimal brændstoføkonomi.

Mere om performance

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere om i20

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Se tilbehør

Se tilbehør