Helt ny i20

Fra 149.995 kr.

Bedre end nogensinde før!
Som mennesker er vi altid klar til at få mest muligt ud af ethvert øjeblik. Vi omfavner og nyder det smukke i livet, som hele tiden bliver mere og mere teknologisk. Hos Hyundai har vi sørget for teknologiske løsninger og sikkerhedssystemer, så du kan nyde hvert et øjeblik. Derfor er den helt nye i20 udstyret med den nyeste teknologi, heriblandt effektive motorer samt klassens bedste sikkerheds- og opkoblingsfunktioner.
i20 vinder "Det Gyldne Rat"

i20 vinder "Det Gyldne Rat"

Den helt nye i20 er netop blevet tildelt den prestigefyldte læserpris, som hvert år uddeles af det anerkendte bilmagasin Auto Bild og avisen Bild am Sonntag. i20 vandt som den bedste bil i kategorien 'op til 25.000 euro', og begrundelsen lød således: "Fordi bilen straks imponerer med overbevisende køreegenskaber og design samt en række nye sikkerhedsfunktioner".

Læs mere
Helt nyt eksteriør

Helt nyt eksteriør

Dynamisk, karakteristisk, sanselig og sporty: Med sit revolutionerende design sætter den helt nye i20 nye standarder i klassen. Det energiske look kombineret med et hav af spændende interiørmuligheder gør i20 til den perfekte bil!

Mere om design
Nu også som mild hybrid

Nu også som mild hybrid

Som noget helt nyt fås den nye i20 som mild hybrid. En mild hybrid har en klassisk forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som assisterer forbrændingsmotoren under acceleration. Ved hjælp af et et 48V lithium-ion-batteri arbejder motorerne sammen for at give en bedre brændstoføkonomi og et mindre CO2-udslip under kørsel. En mild hybrid skal ikke oplades med kabel, men batteriet oplades i stedet under kørsel.

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Den helt nye i20 tilbyder et imponerende niveau af sikkerhed for en endnu mere tryg og sikker kørsel. I forbindelse med den nye model er hele otte nye sikkerhedsfunktioner blevet tilgængelige, f.eks. navigationsbaseret adaptiv fartpilot, udvidet automatisk nødbremse og aktiv skiltegenkendelse. 

Mere om sikkerhed
Klassens bedste connectivity

Klassens bedste connectivity

Som noget nyt tilbydes Bluelink til Hyundai i20. Via en app kan du styre forskellige funktioner - også selvom du ikke er i nærheden af bilen. Du kan f.eks. låse din helt nye i20, hvis du glemte det, da du forlod den. Derudover får du adgang til information om, hvor bilen holder parkeret, brændstofniveau og meget andet. En anden nyhed er trådløs Apple CarPlay/Android Auto. Slip for at sætte ledning til din telefon for at få adgang til dine apps.

Mere om connectivity
Mere af det hele

Mere af det hele

Større og bedre end nogensinde før! Du kan lige så godt vænne dig til smilet, som følger med, når man får lidt mere af det hele. Mere bekvemmelighed. Mere plads. Mere sjov. 

Mere om komfort
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Finansiering eller privatleasing?

Finansiering eller privatleasing?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services
Det siger andre...

biler.nu

"Nu er der pep i Hyundai i20. Design, køreegenskaber og udstyr hæver den koreanske bil til et helt andet niveau."

Læs anmeldelse

blog.bilbasen.dk

Den nye Hyundai i20 er et friskt pust til minibilsklassen. Her er konkurrenter nok, og i20 vil rundbarbere dem alle på udstyr – og dét gør den.

Læs anmeldelse

biltorvet.dk

"Den er mere rummelig, meget smartere og kører bedre. Polo-klassen har fået en ny konkurrent, du bør overveje, før du går til klassikerne."

Læs anmeldelse

fdm.dk/motor

"Den nye Hyundai i20 kan snildt tage kampen op med de bedste i klassen."

Læs anmeldelse

carlife365.dk

"Med den nye Hyundai i20 får du en bil med et skarpt og moderne design, god plads, fint udstyr og masser af sikkerhed. Læg dertil 5 års garanti uden km begrænsning, og pakken er interessant nok til at give konkurrenterne kamp til stregen."

Læs anmeldelse
Tæt på den nye i20

Tæt på den nye i20

Tredje generation af i20 er en fornøjelse lige fra allerførste gang, man sætter sig bag rattet. Ikke bare tiltrækker det nye design opmærksomhed... 

Læs artikel
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp