i20

Fra 159.995 kr.

Mød i20

Hyundai i20 er en mindre bil, der skiller sig ud i gadebilledet. Er du til et smart design, kan det være bilen for dig. Den er nummeret større end i10 og byder derfor på lidt mere plads og mere motorkraft. En i20 egner sig godt til dagligdagen, hvor der skal fragtes børn, sportsudstyr, indkøb m.m. Det klarer den uden problemer med en rummelig kabine og et godt bagagerum. i20 er udstyret med den nyeste teknologi, heriblandt effektive motorer samt klassens bedste sikkerheds- og opkoblingsfunktioner.

i20 er en vinder

i20 vinder "Det Gyldne Rat"

i20 vinder "Det Gyldne Rat"

i20 har vundet den prestigefyldte læserpris, som hvert år uddeles af det anerkendte bilmagasin Auto Bild og avisen Bild am Sonntag. i20 vandt som den bedste bil i kategorien 'op til 25.000 euro', og begrundelsen lød således: "Fordi bilen straks imponerer med overbevisende køreegenskaber og design samt en række nye sikkerhedsfunktioner".

Læs mere

Dyk ned i detaljerne

Eksteriør

Eksteriør

Dynamisk, karakteristisk, sanselig og sporty: Med sit revolutionerende design sætter i20 nye standarder i klassen. Det energiske look kombineret med et hav af spændende interiørmuligheder gør i20 til den perfekte bil!

Mere om design
Motorer

Motorer

i20 giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige motorer. Afhængig af motorvalg kan du f.eks. vælge Hyundais egen 7-trins DCT gearkasse, der giver dig både komfort og sjov på køreturen. Uanset, hvordan du sammensætter din nye i20, så er du sikret masser af kraft og optimal brændstoføkonomi.

 

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

i20 tilbyder et imponerende niveau af sikkerhed for en tryg og sikker kørsel. Hele otte sikkerhedsfunktioner er tilgængelige til i20, f.eks. navigationsbaseret adaptiv fartpilot, udvidet automatisk nødbremse og aktiv skiltegenkendelse. 

Mere om sikkerhed
Klassens bedste connectivity

Klassens bedste connectivity

Bluelink tilbydes til Hyundai i20. Via en app kan du styre forskellige funktioner - også selvom du ikke er i nærheden af bilen. Du kan f.eks. låse din i20, hvis du glemte det, da du forlod den. Derudover får du adgang til information om, hvor bilen holder parkeret, brændstofniveau og meget andet. En anden nyhed er trådløs Apple CarPlay/Android Auto. Slip for at sætte ledning til din telefon for at få adgang til dine apps.

Mere om connectivity
Mere af det hele

Mere af det hele

Du kan lige så godt vænne dig til smilet, som følger med, når man får lidt mere af det hele. Mere bekvemmelighed. Mere plads. Mere sjov. 

Mere om komfort

Tillad cookies, for at se denne video

Det siger andre...

biler.nu

"Nu er der pep i Hyundai i20. Design, køreegenskaber og udstyr hæver den koreanske bil til et helt andet niveau."

Læs anmeldelse

blog.bilbasen.dk

Den nye Hyundai i20 er et friskt pust til minibilsklassen. Her er konkurrenter nok, og i20 vil rundbarbere dem alle på udstyr – og dét gør den.

Læs anmeldelse

biltorvet.dk

"Den er mere rummelig, meget smartere og kører bedre. Polo-klassen har fået en ny konkurrent, du bør overveje, før du går til klassikerne."

Læs anmeldelse

carlife365.dk

"Med den nye Hyundai i20 får du en bil med et skarpt og moderne design, god plads, fint udstyr og masser af sikkerhed. Læg dertil 5 års garanti uden km begrænsning, og pakken er interessant nok til at give konkurrenterne kamp til stregen."

Læs anmeldelse

Varianter og services

Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
N Line

N Line

Hyundai i20 N Line er inspireret af motorsporten og tager med sine iøjnefaldende designelementer i20 til et nyt, stærkt niveau.

Mere om N Line
Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services

Få tryghed med Hyundai

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.