i20

i20

Fra 132.995 kr.

Lækkert design og smarte detaljer
Hyundai i20 har et design, som tiltrækker opmærksomhed og beundrende blikke. Med et stort udvalg af individuelle muligheder og smarte detaljer sørger Hyundai i20 for, at du kommer frem med stil.
Value Edition
Aktuel kampagne
Pris fra kr. 149.995,-

Pris fra kr. 149.995,-

Inkl. udstyr til en værdi af kr. 43.000,-

Udforsk i20 Value Edition
Et design, der drager

Et design, der drager

Det smarte design fanger øjet, og får i20 til at skille sig ud fra mængden. Det er en bil, der tiltrækker opmærksomhed og anerkendende blikke. Du kan udstyre din Hyundai i20 med en lang række designdetaljer, der gør bilen helt unik.

Mere om design
Høj og effektiv ydelse

Høj og effektiv ydelse

Når du køber den nye Hyundai i20, kan du vælge mellem en række motorvarianter, som alle er optimeret til god og effektiv ydelse. Dertil kan du vælge mellem manuelt gear og automatgear alt efter, hvad du foretrækker.

Mere om performance
Din i20 passer på dig og dine medtrafikanter

Din i20 passer på dig og dine medtrafikanter

Den nye i20 kan fås med Hyundai SmartSense, som er en kombination af sikkerhedssystemer, der sikrer dig i trafikken. Det tæller eksempelvis dæktryksmåler, automatiske katastrofelys, statisk kurvelys og mere.

Mere om sikkerhed
Livet med i20 er komfortabelt

Livet med i20 er komfortabelt

Som i20-ejer er du sikret en komfortabel køreoplevelse, som kan byde på alt fra fuldautomatisk klimaanlæg og bakensor til nøglefri betjening og regnsensor. Dertil sidder du i nogle behagelig og støttende sæder, som sørger for at din krop er i god stand, når du kommer frem.

Mere om komfort
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Et design, der drager
Det smarte design fanger øjet, og får i20 til at skille sig ud fra mængden.
Cascading kølergrill

Cascading kølergrill

Den nye front, kaldet “Cascading”, er Hyundais signatur – og er ikke alene nem at genkende, men giver også et stærkt og dynamisk udtryk til bilen.

Tag i kontrastfarve

Tag i kontrastfarve

Giv din i20 et ekstra pift med tag i kontrastfarve (ekstraudstyr).

 

Du skal give samtykke til marketing-cookies, hvis du vil se indholdet

Enestående garanti

Enestående garanti

Hyundai i20 har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Læs mere her.

Gear

Gear

Hyundai i20 fås både med manuelt gear og automatgear. Se alle varianter her.

Trækker op til 1.000 kg

Trækker op til 1.000 kg

Hyundai i20 kan trække 450 kg uden bremser og op til 1.000 kg med bremser. Se hvad de forskellige varianter må trække her.

Nem tilslutning
Den nye Hyundai i20 fås med en lækker 7” touchskærm inkl. Apple CarPlay™* (afhængig af variant). På den måde får du nemt adgang til en række apps fra telefonen, f.eks. musik, sms, og navigation.
Automatisk nødbremse

Automatisk nødbremse

Observerer vejen foran via det avancerede kamera i forruden. Advarer og bremser automatisk, hvis der registreres en forhindring i vejbanen. Systemet virker ved hastigheder fra 10 km/t. (ekstraudstyr).

Træthedsassistent

Træthedsassistent

Ved hjælp af avanceret mønstergenkendelse aflæser Hyundai i20, om det er tid til at holde en pause – og advarer med en besked i displayet (ekstraudstyr).

Vognbaneassistent (LKAS)

Vognbaneassistent (LKAS)

Vognbaneassistenten bruger kameraet i forruden til at identificere vognbanelinjerne på vejen. Hvis systemet er aktiveret, mens bilen krydser linjerne (uden at vise af), vil bilen selv rette op og holde sig i sin bane (ekstraudstyr).

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Registrerer modkørende køretøjer om aftenen, når lyset er tændt. Systemet skifter selv mellem kort og langt lys, så du hele tiden har optimalt lys – uden at genere modkørende (ekstraudstyr).