i20 N

Oplev den hos din nærmeste N-forhandler

Fra 319.995 kr.

Mød i20 N

Den populære i20 i en hurtig og motorsportsinspireret N-version, som tager performance til et helt nyt niveau. i20 N giver dig det bedste fra begge verdener – performance og komfort. Forvent imponerende kræfter og et skud adrenalin. Fra 0-100 km/t på bare 6.2 sekunder! Og nyd samtidig vores banebrydende connectivity og sikkerhedsudstyr.
Bedste GTI 2023

Bedste GTI 2023

I Bil Magasinets årlige "Bedste Biler Basta"-kåringer, gav jurien af motorjournalister i20 N en stensikker sejr som "Bedste GTI."

Læs mere i Bil Magasinets Januar 2023-udgivelse.

Ingen slinger i valsen

Ingen slinger i valsen

Med sin højtydende 1.6-liters benzin turbo GDi-motor er i20 N lige præcis lige så kraftfuld, som den rallybil, den er baseret på.

Til hverdagens racekører

Til hverdagens racekører

Høj ydeevne kan sagtens gå hånd i hånd med komfort. Med i20 N får du både gode forbindelsesmuligheder og de mest moderne sikkerhedsfunktioner.

Direkte fra racerbanen

Direkte fra racerbanen

Tag på tur i byen - eller rundt på racerbanen. Hyundai i20 N ser ikke kun sporty ud, den leverer også en helt enestående ydeevne, når du ønsker det.

Lynhurtig og opsigtsvækkende

Lynhurtig og opsigtsvækkende

Du kan være sikker på at vække opsigt i i20 N, når den går fra 0-100 km/t på bare 6,2 sekunder.

Læs mere
På den sikre side

På den sikre side

Med en omfangsrig sikkerhedspakke og nogle af de mest avancerede funktioner sørger i20 N for, at du er på den sikre side.

Læs mere
Banebrydende connectivity

Banebrydende connectivity

i20 N giver dig mulighed for den nyeste teknologi, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink, der gør det muligt at styre en lang række funktioner i bilen med din mobil.

Ekstraudstyr.

Læs mere

Det skriver andre...

Bilmagasinet

"De bedste GTI'er leveres i dag af Hyundai's N-afdeling. [...] Hyundai i20 N kan udskrives som antidepressiv-medicin til GTI-elskere. [...] Herlig lille GTI, der ved synes af en snoet vej minder os om, hvorfor vi elsker at køre bil."

Læs anmeldelse

Carlife365

"Med et N på bagsmækken af Hyundai i20 forvandles den ellers så pæne og fornuftige dreng i klassen til en hårdtpumpet badboy med 204 hk og en række sportslige indslag inspireret fra Hyundais motorsportsbiler. Vi har testet gavflaben, som i den grad formår at skabe fis og ballade i gaden."

Læs anmeldelse

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i20 N fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. 

Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport

Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor deltager vi naturligvis også i nogle af verdens mest krævende motorsportsløb. Få mere at vide om Hyundai Motorsport og de biler, som vores N-modeller er inspireret af.

Læs mere

Direkte fra racerbanen til dig

Direkte fra racerbanen til dig

N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag.

Læs mere

Læs mere om i20 N

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Se priser og varianter

Se priser og varianter