i20 N

Adrenalin på fire hjul
For første gang nogensinde fås den populære i20 i den hurtige og motorsportsinspirerede N-version. Forvent fart. Forvent imponerende kræfter og et skud adrenalin.
Imponerende kræfter

Imponerende kræfter

Med en højtydende 1.6 T-GDi-motor og imponerende 204 hk har den helt nye i20 N næsten lige så mange kræfter som den i20 WRC Coupe rallymodel, den er inspirereret af.

En hverdagssportsvogn

En hverdagssportsvogn

i20 N giver dig det bedste fra begge verdener – performance og komfort. Få masser af sport og nyd samtidig Hyundais banebrydende connectivity og sikkerhedsudstyr.

Ualmindelig sporty

Ualmindelig sporty

Tag den rundt i byen – eller med ud på de lange stræk. i20 N ser ikke bare sporty ud. Den leverer også opsigtsvækkende performance ved det mindste vink.

Tillad cookies, for at se denne video

Skarpt design

Skarpt design

Den helt nye i20 N udstråler dynamik, muskler og fart og har skarpe motorsportsdetaljer hele vejen rundt.

Mere om design
Stor køreglæde

Stor køreglæde

Opkaldt efter den legendariske motorbane, Nürburgring giver den helt nye i20 N dig en bil, der tager performance til et helt nyt niveau.  

Mere om performance
På den sikre side

På den sikre side

Med en omfangsrig sikkerhedspakke og nogle af de mest avancerede funktioner sørger den helt nye i20 N for, at du er på den sikre side.

Mere om sikkerhed
Banebrydende connectivity

Banebrydende connectivity

i20 N giver dig mulighed for den nyeste teknologi, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink, der gør det muligt at styre en lang række funktioner i bilen med din mobil.

Mere om connectivity
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp