i20 N

Fra kr. 299.995,- Oplev den hos din nærmeste N-forhandler

Adrenalin på fire hjul

For første gang nogensinde fås den populære i20 i den hurtige og motorsportsinspirerede N-version, som tager performance til et helt nyt niveau. Forvent imponerende kræfter og et skud adrenalin. Fra 0-100 km/t på bare 6.2 sekunder!
Imponerende kræfter

Imponerende kræfter

Med en højtydende 1.6 T-GDi-motor og imponerende 204 hk er den helt nye i20 N inspireret af rallymodellen WRC Coupé. 

En hverdagssportsvogn

En hverdagssportsvogn

i20 N giver dig det bedste fra begge verdener – performance og komfort. Få masser af sport og nyd samtidig Hyundais banebrydende connectivity og sikkerhedsudstyr.

Ualmindelig sporty

Ualmindelig sporty

Tag den rundt i byen – eller med ud på de længere strækninger. i20 N ser ikke bare sporty ud. Den leverer også opsigtsvækkende performance ved det mindste vink.

Tillad cookies, for at se denne video

Skarpt design

Skarpt design

Den helt nye i20 N udstråler dynamik, muskler og fart - og har skarpe motorsportsdetaljer hele vejen rundt.

Mere om design
Stor køreglæde

Stor køreglæde

Opkaldt efter den legendariske racerbane, Nürburgring, giver den helt nye i20 N dig en bil, der tager performance til et helt nyt niveau.  

Mere om performance
På den sikre side

På den sikre side

Med en omfangsrig sikkerhedspakke og nogle af de mest avancerede funktioner sørger den helt nye i20 N for, at du er på den sikre side.

Mere om sikkerhed
Banebrydende connectivity

Banebrydende connectivity

i20 N giver dig mulighed for den nyeste teknologi, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink, der gør det muligt at styre en lang række funktioner i bilen med din mobil.

Ekstraudstyr.

Mere om connectivity
Gå ikke ned på komfort

Gå ikke ned på komfort

i20 N er ikke kun et godt valg, når det kommer til design og køreegenskaber. Når du sidder bag rattet i den, mærker du, at der også er tale om en bil med et højt komfort-niveau. 

Mere om komfort
Udstyrsvarianter og ekstraudstyr

Udstyrsvarianter og ekstraudstyr

Få et overblik over udstyrsvarianter og ekstraudstyr.

Mere om varianter
Motorsport

Motorsport

Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor deltager vi naturligvis også i nogle af verdens mest krævende motorsportsløb. Få mere at vide om Hyundai Motorsport og de biler, som vores N-modeller er inspireret af.

Mere om Hyundai Motorsport

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i20 N fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp