Rat og touchskærm i Hyundai i20 med mange gode funktioner

Egenskaber

Funktioner, der gør hverdagen til noget særligt

Med sin dynamiske, fleksible og smarte stil, kan Hyundai i20 både give dig den ukomplicerede og nemme køretur fra A til B – eller du kan tilføje lidt mere sjov til turen med bilens mange muligheder.
Hyundai i20 kører på vej set skråt bagfra
Mand kigger ud gennem siderude i Hyundai i20

Performance

Motorer med god brændstoføkonomi

Du kan vælge mellem to forskellige motorer, herunder en 1.0 T-GDi benzinmotor med 100 hk og en 1.2 MPi benzinmotor med 84 hk.
1.0 T-GDi turbobenzinmotor med 171,6 Nm og 100 hk

1.0 T-GDi turbobenzinmotor

Den trecylindrede turbomotor er designet til at tage i20 til et mere sportsligt og dynamisk niveau.

1.2 MPi benzinmotor med 117,6 Nm og 84 hk

1.2 MPi benzinmotor

Den firecylindrede motor med 84 hk og 5-trins manuel gearkasse tilbyder optimal kraft med fuld kontrol og et behageligt drejningsmoment.

7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT)

7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT)

Hyundais egen 7-trins automatgearkasse med dobbeltkobling er til dig, der vil kombinere komforten fra automatgearet med det involverende fra det manuelle gear. DCT-gearkassen gør i20 sjov at køre i kraft af lynhurtige gearskift.

5- eller 6-trins manuel gearkasse

5- eller 6-trins manuel gearkasse

Foretrækker du at betjene koblingen og gearene selv? Så er den 5- eller 6-trins manuelle gearkasse det oplagte valg til dig. Gearkassen sikrer hurtige og flydende gearskift.

Optimeret brændstofeffektivitet

Hyundai i20 er udstyret med et smart regenerationssystem (ERS). Det gør, at bilen opsamler den kinetiske energi, når der bremses, og omdanner den til strøm, som lagres på bilens 12V-batteri. Derved skal bilen ikke bruge brændstof på at lade det batteri op, som bl.a. driver bilens radio, klimaanlæg og sædevarme. På den måde mindskes brugen af brændstof.
Mand står med smartphone foran parkeret Hyundai i20
Mand trykker på touchskærm i Hyundai i20

Connectivity

Forbindelsen er god

Forbindelsen til din bil er altafgørende. Hyundai i20 tillader dig at styre en række af bilens funktioner via Bluelink®, og med Hyundai LIVE Service bliver køreturen lidt nemmere.
10.25" digital instrumentering

10.25" digital instrumentering

For et endnu mere højteknologisk look viser instrumenteringen vigtige køredata, f.eks. hastighed, aktive sikkerhedsfunktioner m.m.

Standard fra Advanced.

Smart 8" touchskærm

Smart 8" touchskærm

Via den 8” store touchskærm kan du spejle din smartphones indhold op på skærmen. Det er også fra skærmen du styrer Apple CarPlayTM eller Android AutoTM.

Standard fra Essential.

Bluetooth med stemmeaktivering

Bluetooth med stemmeaktivering

Start klimaanlægget, indstil temperaturen, aktivér sædevarme og andre funktioner med din stemme.

Hyundai i20 kører på vej set forfra
Kvinde med cykelhjelm

Sikkerhed

Et imponerende sikkerhedsniveau

I Hyundai i20 får du et hav af avancerede sikkerhedsfunktioner og -assistenter, giver dig mere ro i sindet, når du er på tur.

Aktiv vognbaneassistent

Hyundai i20 er som standard udstyret med aktiv vognbaneassistent, som griber ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane uden at have blinket af.

Automatisk nødbremse

Inkl. fodgænger og cyklistgenkendelse. Mulighed for drejefunktion.

Hyundai i20 er udstyret med et kamerasystem, som uafbrudt scanner vejen foran din bil og automatisk aktiverer nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser, eller hvis fodgængere eller cyklister pludselig detekteres. Vælger du udstyrsvarianten, Advanced, aktiveres nødbremsen også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen påminde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, kan denne funktion automatisk ringe op til 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Ved opkald opgiver bilen følgende informationer:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap. 

"Fri-bane"-assistent

"Fri-bane"-assistent

Denne smarte funktion giver føreren besked om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand, f.eks. ved et stoplys eller i en kø.

Læs mere om i20

Se tilbehør

Se tilbehør

Se pris og varianter

Se pris og varianter

Udforsk design

Udforsk design