Atlas White Hyundai i20 N Line front

i20 N Line

Fra 174.995 kr.

Sportslig køreglæde

Hyundai i20 N Line har et imponerende design, som får folk til at vende sig om, når den kommer kørende. Alt fra interiør til udvendigt design udstråler performance, dynamik og fart. Og den går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller effektivitet.

Tillad cookies, for at se denne video

Eksteriør

Performance-look

i20 N Line er designet til at give et kraftfuldt og energisk udtryk. Den har en dominerende front med Hyundais signaturgrill og N Line-logo, som understreger bilens skarpe, sportslige udtryk. Og bagpå binder den aerodynamiske bagkofanger det hele sammen. Sæt dit personlige præg på bilen og vælg mellem ni forskellige farver samt to-farvet karosse.
Front inspireret af motorløb

Front inspireret af motorløb

i20 N Line er udstyret med Hyundais velkendte kølergrill, som understreger bilens eksklusivitet. Grillen er også udsmykket med det unikke N Line-logo.

Skarpe linjer bagpå

Skarpe linjer bagpå

Bilens sporty udtryk forstærkes af skarpe linjer bagpå og to udstødningsrør i krom, som giver god lyd.

N Line-logo

N Line-logo

I højre side af fronten sidder N-Line logoet. Det gør, at bilen skiller sig ud fra de andre.

To-farvet fælge

To-farvet fælge

i20 N Line kommer med 17” alufælge, som giver bilen et eksklusivt og sporty look.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

Lygterne på i20 N Line giver bilen et markant udtryk. Både foran og bagpå med de trekantede tågebaglygter, som forstærker det skarpe udtryk.

Inspireret af N

Inspireret af N

N Line-modellerne er inspireret af de højtydende N-modeller, som er kendt for sine imponerende kræfter. Læs mere om de modeller, som har inspireret N Lines sportslige præg.

Læs mere

Interiør

Udtryksfuldt interiør

Du er ikke i tvivl, når du sætter dig bag rattet i i20 N Line. Den er inspireret af motorsport. Rene linjer, eksklusivt aluminium og røde detaljer løfter interiøret til helt nye højder.
Gearvælger med N-logo

Gearvælger med N-logo

Selv gearvælgeren er udsmykket med detaljer i aluminium og læder, som giver et godt greb og en sporty køreoplevelse. Billedet viser automatgear, men fås også med manuelt gear. 

N Line-læderrat

N Line-læderrat

Rattet udstråler, om muligt, endnu mere sportsbil. Det er beklædt med læder og røde kontrastsyninger, N-logo samt metaldetaljer, som gør interiøret endnu mere sporty.

Alu-pedaler

Alu-pedaler

Detaljegraden på og i bilen er helt i top. Selv bilens pedaler er i aluminium. De er lavet i børstet metal med skridsikre gummipuder for at sikre bedre kontrol.

Effektiv og kraftfuld

Effektiv og kraftfuld

Hvem siger, du ikke kan få alt? i20 N Line genererer en masse kraft uden at gå på kompromis med hverken effektivitet eller køreglæde. 

N Line-sportssæder

N Line-sportssæder

Sæderne i i20 N Line emmer selvfølgelig også af sport, samtidig med at de giver dig maksimal støtte og komfort. Sæt dig til rette i sportssæder af høj kvalitet med N-logo og røde kontrastsyninger.

Performance

Enhanced for responsiveness and efficiency

Who says you can’t have it all? Enjoy the ultimate N Line experience with the powerful 1.0-litre T-GDi engine. Refined in terms of suspension and responsiveness, it delivers both exhilarating performance and significant fuel savings, thanks to the innovative Intelligent Manual Transmission (iMT).
1.0 T-GDi

1.0 T-GDi

Den 3-cylindrede 1.0-liters turbobenzinmotor med 100 hk fås med en manuel 6-trins gearkasse eller en 7-trins automatisk dobbeltkoblingsgearkasse (DCT).

Hvad vil du læse mere om?

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Se priser og varianter

Se priser og varianter