I20 N Line Topbanner

i20 N Line

Sportslig køreglæde

Hyundai i20 N Line har et imponerende design, som får folk til at vende sig om, når den kommer kørende. Alt fra interiør til udvendigt design udstråler performance, dynamik og fart. Og den går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller effektivitet.

Tillad cookies, for at se denne video

Performance-look

i20 N Line er designet til at give et kraftfuldt og energisk udtryk. Den har en dominerende front med Hyundais signaturgrill og N Line-logo, som understreger bilens skarpe, sportslige udtryk. Og bagpå binder den aerodynamiske bagkofanger det hele sammen. Sæt dit personlige præg på bilen og vælg mellem ni forskellige farver samt to-farvet karosse.
Front inspireret af motorløb

Front inspireret af motorløb

i20 N Line er udstyret med Hyundais velkendte kølergrill, som understreger bilens eksklusivitet. Grillen er også udsmykket med det unikke N Line-logo.

Skarpe linjer bagpå

Skarpe linjer bagpå

Bilens sporty udtryk forstærkes af skarpe linjer bagpå og to udstødningsrør i krom, som giver god lyd.

Inspireret af N

Inspireret af N

N Line-modellerne er inspireret af de højtydende N-modeller, som er kendt for sine imponerende kræfter. Læs mere om de modeller, som har inspireret N Lines sportslige præg. 

Gå til N-univers
N Line-logo

N Line-logo

I højre side af fronten sidder N-Line logoet. Det gør, at bilen skiller sig ud fra de andre.

To-farvet fælge

To-farvet fælge

i20 N Line kommer med 17” alufælge, som giver bilen et eksklusivt og sporty look.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

Lygterne på i20 N Line giver bilen et markant udtryk. Både foran og bagpå med de trekantede tågebaglygter, som forstærker det skarpe udtryk.

Udtryksfuldt interiør

Du er ikke i tvivl, når du sætter dig bag rattet i i20 N Line. Den er inspireret af motorsport. Rene linjer, eksklusivt aluminium og røde detaljer løfter interiøret til helt nye højder. Billedet viser den store 10.25" touchskærm, som er ekstraudstyr.

Bemærkelsesværdige detaljer

Sæt dig ind i kabinen på i20 N Line, grib fat i det sporty N Line-rat og N Line-gearvælger, så er du klar til en køretur ud over det sædvanlige.
Gearvælger med N-logo

Gearvælger med N-logo

Selv gearvælgeren er udsmykket med detaljer i aluminium og læder, som giver et godt greb og en sporty køreoplevelse. Billedet viser automatgear, men fås også med manuelt gear. 

N Line-læderrat

N Line-læderrat

Rattet udstråler, om muligt, endnu mere sportsbil. Det er beklædt med læder og røde kontrastsyninger, N-logo samt metaldetaljer, som gør interiøret endnu mere sporty.

Alu-pedaler

Alu-pedaler

Detaljegraden på og i bilen er helt i top. Selv bilens pedaler er i aluminium. De er lavet i børstet metal med skridsikre gummipuder for at sikre bedre kontrol.

Effektiv og kraftfuld

Effektiv og kraftfuld

Hvem siger, du ikke kan få alt? i20 N Line genererer en masse kraft uden at gå på kompromis med hverken effektivitet eller køreglæde. 

N Line-sportssæder

N Line-sportssæder

Sæderne i i20 N Line emmer selvfølgelig også af sport, samtidig med at de giver dig maksimal støtte og komfort. Sæt dig til rette i sportssæder af høj kvalitet med N-logo og røde kontrastsyninger.

1.0 T-GDi

1.0 T-GDi

Den 3-cylindrede 1.0-liters turbobenzinmotor med 100 hk fås med en manuel 6-trins gearkasse eller en 7-trins automatisk dobbeltkoblingsgearkasse (DCT).

Hvad vil du læse mere om?

Vær forbundet til din i20

Vær forbundet til din i20

Mere om connectivity
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort
Varianter og tilbehør

Varianter og tilbehør

Mere om varianter
Finansiering eller privatleasing?

Finansiering eller privatleasing?

Mere om services