Ny i30

Fra 199.995 kr.

Én familie - 3 nye medlemmer
Vælg hvilken bil, du vil læse mere om
5-dørs

5-dørs

Se mere længere nede. 

Stationcar

Stationcar

Læs mere
Fastback

Fastback

Læs mere
Ny og endnu bedre
Hyundai i30 fås nu i en ny og forbedret version. Og der er meget at glæde sig til! Den praktiske og populære familiebil er nemlig blevet opgraderet med mulighed for endnu flere hestekræfter, nye opkoblings- og sikkerhedsfunktioner samt opgraderet kabine og eksteriør. Og som noget helt nyt er mild hybrid også blevet en mulighed.
Nyt design

Nyt design

Det første, der fanget øjet i mødet med den nye i30 5-dørs, er den helt nye front med større kølergrill, det markante LED-kørelys og de nye tågelygter, som gør det umuligt at lade bilen passere ubemærket. Bagenden er ligeledes redesignet med særlige kromdetaljer og nye, flotte LED-kombinationsbaglygter (afhængig af variant). Gør dig klar til lange blikke i den nye i30.

Mere om design
Nu også som mild hybrid

Nu også som mild hybrid

Som noget helt nyt fås den nye i30 som mild hybrid. En mild hybrid har en klassisk forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som assisterer forbrændingsmotoren under acceleration. Ved hjælp af et et 48V lithium-ion-batteri arbejder motorerne sammen for at give en bedre brændstoføkonomi og et mindre CO2-udslip under kørsel. En mild hybrid skal ikke oplades med kabel, men batteriet oplades i stedet under kørsel. 

Mere om performance
Nye sikkerhedsfunktioner

Nye sikkerhedsfunktioner

Den nye i30 går ikke på kompromis med sikkerhed. Som standard har den bl.a. automatisk nødbremse, fjernlysassistent, træthedsregistrering og vognbaneassistent. Derudover er hele fire nye sikkerhedssystemer tilgængelige i vores nye førerassistentpakkke. 

Mere om sikkerhed
Hold dig forbundet med din bil

Hold dig forbundet med din bil

Nyd funktioner som Apple CarPlayTM og Android AutoTM (afhængig af variant), Hyundai Live Services (ekstraudstyr) og Bluelink (ekstraudstyr), som f.eks. giver dig besked på din smartphone, hvis du har glemt at låse din bil, eller hvis låsen brydes. 

Mere om connectivity
Rummeligt interiør

Rummeligt interiør

Den nye i30 5-dørs har ikke kun et stilfuldt og elegant interiør - den er også fuld af komfortfunktioner, der gør enhver køretur til en smal sag. I bagagerummet er der plads til 395 liter, og med splitbagsæderne kan du gøre det endnu større. Vores i30-modeller giver derudover mulighed for at justere bunden i bagagerummet i flere niveauer, så der kan skabes endnu mere plads.

Mere om komfort
Sportsligt design med N Line

Sportsligt design med N Line

Tag den nye i30 til næste niveau med iøjnefaldende designelementer inspireret af den højtydende N-serie, som også har fået et opgraderet look. Her kan du bl.a. glæde dig til sportssæder, 17" eller 18" alufælge (afhængig af motorvariant), mørktonede ruder og meget mere. 

Mere om N Line
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye i30 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp