i30

Fra 204.995 kr.
i30 er et langtidsholdbart valg!

i30 er et langtidsholdbart valg!

Overvejer du, om i30 skal være din næste bil? God idé. i30 har nemlig vundet prisen som Årets Brugtbil 2021. Det betyder, at en jury bestående af biljournalister og bileksperter har vurderet, at både sikkerhed, komfort, teknik og kvalitet er i top samtidig med, at omkostningerne ved at eje bilen er i bund. Og nå ja, så fremhæver de selvfølgelig også den lange fabriksgaranti. Med andre ord: Vi er mange, der godt forstår, du overvejer, om i30 skal være din næste bil.

Læs artikel

Stærk, skarp og sofistikeret

Den populære familiebil Hyundai i30 går ikke på kompromis med stil, og det tidløse design skinner igennem helt ned til selv de mindste detaljer. Frontgrillen på i30 er markeret og understreger Hyundais nye designlinje ‘Sensuous Sportiness’.

Kom rundt om i30

Hyundai i30 er fyldt med sikkerhed, mange muligheder og stor køreglæde. Se med her.

Tillad cookies, for at se denne video

Design

Design

Det første, der fanget øjet i mødet med i30, er fronten med den store kølergrill, det markante LED-kørelys og tågelygterne, som gør det umuligt at lade bilen passere ubemærket. Bagenden har særlige kromdetaljer og flotte LED-kombinationsbaglygter (afhængig af variant). Gør dig klar til lange blikke i i30.

Mere om design
Også som mild hybrid

Også som mild hybrid

i30 fås også som mild hybrid. En mild hybrid har en klassisk forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som assisterer forbrændingsmotoren under acceleration. Ved hjælp af et et 48V lithium-ion-batteri arbejder motorerne sammen for at give en bedre brændstoføkonomi og et mindre CO2-udslip under kørsel. En mild hybrid skal ikke oplades med kabel, men batteriet oplades i stedet under kørsel. 

 

Mere om performance
Sikkerhedsfunktioner

Sikkerhedsfunktioner

i30 går ikke på kompromis med sikkerhed. Som standard har den bl.a. automatisk nødbremse, fjernlysassistent, træthedsregistrering og vognbaneassistent. Derudover er flere sikkerhedssystemer tilgængelige i vores førerassistentpakkke. 

Mere om sikkerhed
Hold dig forbundet med din bil

Hold dig forbundet med din bil

Nyd funktioner som Apple CarPlayTM og Android AutoTM (trådløs/afhængig af variant), Hyundai LIVE Services (ekstraudstyr) og Bluelink (ekstraudstyr), som f.eks. giver dig besked på din smartphone, hvis du har glemt at låse din bil, eller hvis låsen brydes.

Mere om connectivity
Rummeligt interiør

Rummeligt interiør

i30 5-dørs har ikke kun et stilfuldt og elegant interiør - den er også fuld af komfortfunktioner, der gør enhver køretur til en smal sag. I bagagerummet er der plads til 395 liter, og med splitbagsæderne kan du gøre det endnu større. Vores i30-modeller giver derudover mulighed for at justere bunden i bagagerummet i flere niveauer, så der kan skabes endnu mere plads.

Mere om komfort
Sportsligt design med N Line

Sportsligt design med N Line

Tag i30 til næste niveau med iøjnefaldende designelementer inspireret af den højtydende N-serie, som også har fået et opgraderet look. Her kan du bl.a. glæde dig til sportssæder, 17" eller 18" alufælge (afhængig af motorvariant), mørktonede ruder og meget mere. 

Mere om N Line
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services

Én familie - 3 medlemmer

Du læser lige nu om i30 5-dørs. Hyundai i30 findes også som stationcar og fastback.
Stationcar

Stationcar

Læs mere
Fastback

Fastback

Læs mere
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er i30 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp