N Line

Fra 264.995 kr.

En tur rundt om i30 N Line

Tag din i30 til næste niveau med iøjnefaldende designelementer og mere dynamiske køreture inspireret af den højtydende i30 N. Få en gennemgang af i30 N Line og de mange unikke detaljer, den tilbyder.

Tillad cookies, for at se denne video

Inspireret af N

Inspireret af N

N Line-modellerne er inspireret af de højtydende N-modeller, som er kendt for sine imponerende kræfter. Læs mere om de modeller, som har inspireret N Lines sportslige præg. 

Gå til N-univers

Bryd standarderne!

Det opdaterede i30 N Line-design med det større frontgitter og nye bagkofanger skaber et endnu mere kraftfuldt og energisk look. Det centrale, nederste gitter dominerer forkofangeren, mens sideåbningerne forbedrer aerodynamikken. Det nye bagkofangerdesign understreger bilens dynamik og sporty karakter.
N Line-kølergrill

N Line-kølergrill

Unik N Line-version af Hyundais karakteristiske kølergrill, som fremhæver bilens agressive frontkofanger. Det agressive look forstærkes endvidere af det nye forlygtedesign.

Dynamisk bagkofanger

Dynamisk bagkofanger

Den brede diffuser og dobbeltudstødningen i krom understreger bilens sporty karakter. 

Eksklusive alufælge

Eksklusive alufælge

i30 N Line leveres med et nyt 17" eller 18" alufælge-design, der øger spændingen og udtrykker bevægelse - selv når bilen holder stille.

N Line-emblem

N Line-emblem

N Line-emblemet på siden af bilen og de sorte sidespejle får i30 N Line til at træde frem i mængden.

Sort bagspoiler

Sort bagspoiler

Den aerodynamiske bagspoiler integrerer elegant det højtmonterede bremselys. 

Klar til performance-inspireret kørsel

Sæt dig ind i kabinen på i30 N Line, grib fat i det sporty N Line-rat og placer fødderne på alu-pedalerne - så er du klar til en køretur ud over det sædvanlige.
N Line-rat

N Line-rat

Nyd komforten ved det perforerede rat i kunstlæder med metalliske eger. Via fjernbetjeningsknapperne kan du nemt betjene de nødvendige funktioner uden at slippe rattet.

N Line-sportssæder

N Line-sportssæder

Sport og komfort er det overordnede tema for i30 N Line. Sportssæder i høj kvalitet med N-logo og røde kontrastsyninger.

En rød tråd

En rød tråd

De røde kontrastsyninger på sæderne, rattet, gearvælgeren og midterkonsollen understreger N Line-bilernes eksklusive design. 

Sporty alu-pedaler

Sporty alu-pedaler

Alu-pedalerne øger den indvendige motorsportsfornemmelse og forbedrer den dynamiske køreoplevelse. Den børstede finish og de indlagte gummielementer sikrer optimal kontrol.

N Line-gearvælger

N Line-gearvælger

Det er tydeligt, at motorsportens rødder træder frem i i30 N Line. Også gearvælgeren er blevet gjort mere indbydende med både N-logo, metaldetaljer og røde syninger. 

Hvad vil du læse mere om?

Nye sikkerhedsfunktioner

Nye sikkerhedsfunktioner

Mere om sikkerhed
Styr din i30 fra din smartphone

Styr din i30 fra din smartphone

Mere om connectivity
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort
Varianter og tilbehør

Varianter og tilbehør

Mere om varianter