Ny i30 fastback

Danmarkspremiere d. 26.-27. september kl. 11-16. Fra 239.995 kr.

Unik elegance og spændende præstation
Den nye i30 fastback er kendetegnet ved den skrånende taglinje og lavere karosse. Som resten af ​​i30-familien er fastback-varianten blevet fornyet for et endnu mere generøst look.
Elegant design

Elegant design

Den nye i30 fastback ser godt ud fra alle vinkler! Forfra fanger de nye LED-forlygter og V-formede kørelys øjet og flyder elegant ind i det markante frontgitter.

Mere om design
En mere dynamisk køreoplevelse

En mere dynamisk køreoplevelse

i30 fastback er kendetegnet ved den lavere karosse og kraftfulde turbomotorer, der sørger for, at bilen kører lige så godt, som den ser ud. Glæd dig f.eks. til den helt nye 1.5-benzinmotor med mild hybrid-teknologi og 160 hk. 

Mere om performance
Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed frem for alt

Den nye i30 fastback går ikke på kompromis med sikkerhed. Som standard har den bl.a. automatisk nødbremse, fjernlysassistent, træthedsregistrering og vognbaneassistent. Derudover er hele fire nye sikkerhedssystemer blevet tilgængelige i vores nye førerassistentpakkke (ekstraudstyr). 

Mere om sikkerhed
Hold dig forbundet med din bil

Hold dig forbundet med din bil

Nyd funktioner som Apple CarPlayTM og Android AutoTM (afhængig af variant), Hyundai Live Services (ekstraudstyr) og Bluelink (ekstraudstyr), som f.eks. giver dig besked på din smartphone, hvis du har glemt at låse din bil, eller hvis låsen brydes. 

Mere om connectivity
Rummeligt interiør

Rummeligt interiør

Selvom i30 fastback er kendt for sit elegante look, er kabinen designet til at imødekomme din hverdag. Især det store bagagerum på hele 450 liter giver plads til det meste. Pladsen kan desuden udvides, når bagsæderne foldes ned, så du kan få glæde af endnu mere velindrettet opbevaringsplads.

Mere om komfort
N Line

N Line

i30 fastback fås naturligvis også i den sporty N Line-version. Glæd dig bl.a. til sportssæder, sort lofthimmel, 17" eller 18" alufælge (afhængig af motorstørrelse), alu-pedaler, mørktonede ruder og meget mere. 

Mere om N Line
Én familie - 3 nye medlemmer
Du læser lige nu om i30 fastback. Hyundai i30 findes også som 5-dørs og stationcar.
5-dørs

5-dørs

Læs mere
Stationcar

Stationcar

Læs mere
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye i30 fastback fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp