i30 Fastback

Fra 253.975 kr.

Elegant. Enestående. Ekstraordinær
Den første Fastback fra Hyundai. Du genkender den på de elegante linjer. På det enestående design, der imponerer. Og på de mange smarte features, som er standardudstyr i i30 Fastback. Læg dertil den ekstraordinære 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Prøv den hos din lokale Hyundai-forhandler.

Trend

Fra 253.975 kr.

N Line

Fra 259.995 kr.

Premium

Fra 273.975 kr.

N Line Performance

Fra 284.995 kr.
Gear

Gear

Hyundai i30 Fastback fås både med manuelt gear og automatgear. Se alle varianter her.

Trækker op til 1.400 kg

Trækker op til 1.400 kg

Hyundai i30 Fastback har muligheden for trække 600 kg. uden bremser og op til 1.400 kg. med bremser. Se hvad de forskellige varianter må trække her.

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er i30 Fastback fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.