i30 Fastback

Fra 229.995 kr.

i30 er et langtidsholdbart valg!

i30 er et langtidsholdbart valg!

Overvejer du, om i30 skal være din næste bil? God idé. i30 har nemlig vundet prisen som Årets Brugtbil 2021. Det betyder, at en jury bestående af biljournalister og bileksperter har vurderet, at både sikkerhed, komfort, teknik og kvalitet er i top samtidig med, at omkostningerne ved at eje bilen er i bund. Og nå ja, så fremhæver de selvfølgelig også den lange fabriksgaranti. Med andre ord: Vi er mange, der godt forstår, du overvejer, om i30 skal være din næste bil.

Læs artikel

Unik elegance og spændende præstation

i30 Fastback er kendetegnet ved den skrånende taglinje og lavere karosse. Som resten af ​​i30-familien er fastback-varianten blevet fornyet for et endnu mere generøst look.
Elegant design

Elegant design

i30 Fastback ser godt ud fra alle vinkler! Forfra fanger de nye LED-forlygter og V-formede kørelys øjet og flyder elegant ind i det markante frontgitter.

Mere om design
En mere dynamisk køreoplevelse

En mere dynamisk køreoplevelse

i30 Fastback er kendetegnet ved den lavere karosse og kraftfulde turbomotorer, der sørger for, at bilen kører lige så godt, som den ser ud. Glæd dig f.eks. til den helt nye 1.5-benzinmotor med mild hybrid-teknologi og 160 hk. 

Mere om performance
Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed frem for alt

i30 Fastback går ikke på kompromis med sikkerhed. Som standard har den bl.a. automatisk nødbremse, fjernlysassistent, træthedsregistrering og vognbaneassistent. Derudover er hele fire nye sikkerhedssystemer blevet tilgængelige i vores nye førerassistentpakkke (ekstraudstyr). 

Mere om sikkerhed
Hold dig forbundet med din bil

Hold dig forbundet med din bil

Nyd funktioner som Apple CarPlayTM og Android AutoTM (ikke trådløs/afhængig af variant), Hyundai LIVE Services (ekstraudstyr) og Bluelink (ekstraudstyr), som f.eks. giver dig besked på din smartphone, hvis du har glemt at låse din bil, eller hvis låsen brydes.

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ kan tilkøbes som fabriksmonteret ekstraudstyr. 

Mere om connectivity
Rummeligt interiør

Rummeligt interiør

Selvom i30 Fastback er kendt for sit elegante look, er kabinen designet til at imødekomme din hverdag. Især det store bagagerum på hele 450 liter giver plads til det meste. Pladsen kan desuden udvides, når bagsæderne foldes ned, så du kan få glæde af endnu mere velindrettet opbevaringsplads.

Mere om komfort
N Line

N Line

i30 Fastback fås naturligvis også i den sporty N Line-version. Glæd dig bl.a. til sportssæder, sort lofthimmel, 17" eller 18" alufælge (afhængig af motorstørrelse), alu-pedaler, mørktonede ruder og meget mere. 

Mere om N Line
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services

Én familie - 3 nye medlemmer

Du læser lige nu om i30 Fastback. Hyundai i30 findes også som 5-dørs og stationcar.
5-dørs

5-dørs

Læs mere
Stationcar

Stationcar

Læs mere
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i30 Fastback fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp