i30 N

Fra 419.995 kr.

Svingkongen
Den helt nye i30 N er fintunet på Nürburgring og yder op til 275 hk med førsteklasses svingegenskaber, og den er lige så sulten efter sving, som du er. Oplev følelsen af at køre en racerbil – hver dag.

N

Fra 419.995 kr.

N Performance

Fra 489.995 kr.
Designet til performance
Iøjnefaldende – og ikke kun på grund af lyden. Den helt nye i30 Ns aggressive designelementer og sænkede karrosseri afspejler dens evner som performance-bil.
Stor og dristig

Stor og dristig

Den aggressive forreste stødfanger med store luftindtag og den strømlinede kølergrill sender sammen med eksklusive 19” fælge med N logo og højtydende bremser med røde N-bremsekalibre et klart signal om performance.

Smidig sportslighed

Smidig sportslighed

Den aerodynamiske hækspoiler med trekantet stoplygte i kombination med den aggressive bageste stødfanger og dobbelt sportsudstødning sender et kraftigt signal om toppræstationer.

Et ægte performance-cockpit
Cockpittet i i30 N fokuserer både på kontrol og komfort. Ergonomien er helt fokuseret på føreren og forbinder denne med bilen ved alle berøringspunkter. Sportssæderne tilbyder fantastisk støtte under alle forhold.
N Grin control-system
Få et smil på læben for hver eneste kilometer – ved et tryk på en knap giver N Grin Control-systemet dig mulighed for at vælge mellem fem markante køreprogrammer, så du altid kan finde et, der matcher dit humør. De forskellige programmer ændrer bilens karakteristik, justerer motorparametrene, støddæmperne, den elektroniske stabilitetskontrol (ESC), N Carving-systemet, motorlyden, styringen og tilpasser omdrejningstallet.
N Traction control og stabilitetskontrol

N Traction control og stabilitetskontrol

N Traction control og stabilitetskontrol er udviklet internt, og systemet fungerer som en god copilot, der hjælper, når det er nødvendigt, men ellers forholder sig anonymt og undlader at forstyrre din køreglæde samtidig med, at det hjælper dig med at køre endnu hurtigere. Hvis du ønsker det, kan systemet kobles helt fra for maksimal motorsportsfølelse.

N Corner carving-differentiale

N Corner carving-differentiale

Dette elektronisk begrænsede spærredifferentiale forbedrer vejgrebet for maksimal overførsel af motorkraft til vejbanen samtidig med, at den maksimale svinghastighed og køreglæden øges.

Forward Collision-avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-avoidance Assist (FCA)

Systemets funktion er opdelt i tre faser, og i første fase anvender systemet kamerasensorer til at advare føreren visuelt og akustisk. I anden fase styrer systemet bremserne i overensstemmelse med risikoen for en kollision, og i tredje fase tilføres maksimal bremsekraft for at undgå en kollision eller minimere følgerne af en kollision, hvis en sådan ikke kan undgås.

Navigationssystem

Navigationssystem

i30 N tilbyder avancerede opkoblingsmuligheder, herunder 3D-navigation, mediefunktioner, Apple CarPlay™ og trådløs opladning.

Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc.

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er i30 N fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.