i30 Stationcar

Fra 209.995 kr.

Bilen du kan stole på
Inden vi tager hjemmefra, giver vi hinanden løfter. Vi siger til vores mødre, at vi nok skal køre forsigtigt, og vi lover vores børn, at vi nok skal læse godnathistorie for dem, når vi kommer hjem fra arbejde. Hyundai i30 Stationcar er proppet med avanceret teknologi, heriblandt førsteklasses sikkerhedsudstyr og opkoblingsmuligheder, så du kan overholde din løfter.
Opgraderet design

Opgraderet design

Hvem siger, at en familiebil er kedelig? Ikke os i hvert fald! Det smarte design på i30 Stationcar tager familiebilen til et helt nyt niveau - og er perfekt til dig, der drømmer om plads og fleksibilitet, men uden at gå på kompromis med design, komfort, teknologi og sikkerhed. 

Mere om design
Nu også som mild hybrid

Nu også som mild hybrid

Som noget helt nyt fås i30 Stationcar som mild hybrid. En mild hybrid har en klassisk forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som assisterer forbrændingsmotoren under acceleration. Ved hjælp af et et 48V lithium-ion-batteri arbejder motorerne sammen for at give en bedre brændstoføkonomi og et mindre CO2-udslip under kørsel.

Mere om performance
Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed frem for alt

i30 Stationcar går ikke på kompromis med sikkerhed. Som standard har den bl.a. automatisk nødbremse, fjernlysassistent, træthedsregistrering og vognbaneassistent. Derudover er hele fire nye sikkerhedssystemer tilgængelige i vores nye førerassistentpakkke (ekstraudstyr). 

Mere om sikkerhed
Hold dig forbundet med din bil

Hold dig forbundet med din bil

Nyd funktioner som Apple CarPlayTM og Android AutoTM (ikke trådløs/afhængig af variant), Hyundai LIVE Services (ekstraudstyr) og Bluelink (ekstraudstyr), som f.eks. giver dig besked på din smartphone, hvis du har glemt at låse din bil, eller hvis låsen brydes. 

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ kan tilkøbes som fabriksmonteret ekstraudstyr.

Mere om connectivity
Rummeligt interiør

Rummeligt interiør

Den rummelige kabine i i30 Stationcar er designet til at imødekomme ethvert behov. Især det store bagagerum, som er det største i vores modelprogram. Med hele 602 liters velindrettet opbevaringsplads kan du få plads til det meste. Pladsen kan desuden udvides, når bagsæderne foldes ned.

Mere om komfort
N Line

N Line

Som noget helt nyt fås i30 Stationcar nu også i den populære N Line-version, hvilket også gør det muligt for børnefamilier at få en sporty køreoplevelse. Glæd dig bl.a. til sportssæder, sort lofthimmel, 17" eller 18" alufælge (afhængig af motorstørrelse), alu-pedaler, mørktonede ruder og meget mere. 

Mere om N Line
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services
Én familie - 3 medlemmer
Du læser lige nu om i30 Stationcar. Hyundai i30 findes også som 5-dørs og fastback.
5-dørs

5-dørs

Læs mere
Fastback

Fastback

Læs mere
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i30 stationcar fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp