Pris og udstyr

i30 Stationcar

Fra 244.995 kr.

Mød i30 Stationcar

Den populære familiebil, Hyundai i30 Stationcar, har stort fokus på sikkerhed og komfort. Den er proppet med avanceret teknologi, heriblandt førsteklasses sikkerhedsudstyr og opkoblingsmuligheder. Og hvis du har brug for ekstra god plads, er i30 Stationcar det oplagte valg med sit store, rummelige bagagerum.
Flot design

Flot design

Hvem siger, at en familiebil er kedelig? Ikke os i hvert fald! Det smarte design på i30 Stationcar tager familiebilen til et helt nyt niveau - og er perfekt til dig, der drømmer om plads og fleksibilitet, men uden at gå på kompromis med design, komfort, teknologi og sikkerhed. 

Nyeste sikkerhedsteknologi

Nyeste sikkerhedsteknologi

Når bilen er pakket med det, du har allermest kært, er det godt at vide, at sikkerheden er helt i top. Og sådan er det i i30 Stationcar.

Plads til hverdagen

Plads til hverdagen

Den rummelige kabine og bagagerummet betyder, at der er plads til både benskinner og fodbolde om lørdagen, rideudstyr om tirsdagen, golfudstyr om søndagen og kufferter, når kalenderen melder ferie.

Mere sikkerhed

Mere sikkerhed

Sikkerheden i i30 Stationcar er forbedret med fire nye intelligente sikkerhedsteknologier. For kun det bedste er godt nok, når familien er med som passagerer.

Læs mere
God forbindelse

God forbindelse

Hyundai i30 Stationcar er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM, som kan tilgås trådløst via bilens 8" touchskærm.

Læs mere
i30 er et langtidsholdbart valg!

i30 er et langtidsholdbart valg!

Overvejer du, om i30 skal være din næste bil? God idé. i30 har nemlig vundet prisen som Årets Brugtbil 2021. Det betyder, at en jury bestående af biljournalister og bileksperter har vurderet, at både sikkerhed, komfort, teknik og kvalitet er i top samtidig med, at omkostningerne ved at eje bilen er i bund. Og nå ja, så fremhæver de selvfølgelig også den lange fabriksgaranti.

Læs artikel
Findes også som 5-dørs hatchback

Findes også som 5-dørs hatchback

Du læser lige nu om i30 Stationcar. Hyundai i30 findes også som 5-dørs hatchback.

Se i30 5-dørs

5 års garanti uden kilometer­­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i30 Stationcar fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. 

Læs mere om i30 Stationcar

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Oplev N Line

Oplev N Line