Design

Design

Plads til god stil.
Det tidløse designkoncept ses i den omhu og passion, der er lagt i hver en detalje.
Avancerede LED-lygter

Avancerede LED-lygter

Se rigtig godt ud med de iøjnefaldende LED-forlygter, som både er klarere og mere energi-effektive end konventionelle lygter. Hyundai i30 stationcar kommer med lysassistent, der automatisk tilpasser lyset til trafikken, som standard. Maksimalt udsyn til dig. Minimale gener for de andre bilister. Afhængig af variant.

Cascading køler

Cascading køler

Et af højdepunkterne ved det nye i30 design er det nyudviklede ‘Cascading’ kølergitter, der giver et stærkt og dynamisk udtryk og leder tankerne i retning af flydende metal. Afhængig af variant.

Krom rudelister

Krom rudelister

Rudelisterne i krom giver bilen et elegant og eksklusivt look. Afhængig af variant.

Aluminiumsfælge

Aluminiumsfælge

Blandt højdepunkterne i fælgprogrammet for i30 stationcar er 16” (afhængig af variant) og 17”-versionerne (ekstraudstyr) med 5 dobbelteger i to toner. 

Tagspoiler

Tagspoiler

Den indfarvede tagspoiler fremhæver bilens aerodynamiske profil. Og det indbyggede centrale bremselys sikrer, at køretøjerne bag dig ser, når du sænker farten.

Kombinationslygter

Kombinationslygter

Kombinationslygternes klare horisontale præg forstærker følelsen af styrke, bredde og stabilitet.

Blind vinkel-alarm

Blind vinkel-alarm

Hyundai i30 stationcar holder øje med din blinde vinkel. Visuelle og akustiske signaler advarer om omgivende køretøjer, der potentielt kan være skjult for dit synsfelt. Afhængig af variant.

Svævende 8” touchskærm

Svævende 8” touchskærm

LCD-touch-skærmen på 8” giver en lækker og intuitiv betjening af radioen. Takket være Apple CarPlayTM vil din smartphone altid være fuldt integreret med systemet. Afhængig af variant. Tilkøb af navigation er en mulighed og er inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års kortopdatering.


Apple CarPlayTM er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

Automatisk aircondition

Automatisk aircondition

Automatisk to-zone aircondition gør det muligt at indstille individuelle temperaturer for fører og forsædepassager. Temperaturen skal bare indstilles, så klarer systemet resten. Afhængig af variant.

Avancerede tilslutningsmuligheder

Avancerede tilslutningsmuligheder

Med sin 8” touch-skærm og avancerede tilslutningsmuligheder, gør den nye i30 stationcar det sikkert at bruge din smartphone på farten. Afhængig af variant. Der er endda en opladningsstation til nem og trådløs opladning midt i kabinen. Ekstraudstyr.

7-trins gearkasse med dobbeltkobling (DCT)

7-trins gearkasse med dobbeltkobling (DCT)

Den specialudviklede 7-trins dobbeltkoblings-gearkasse giver ekstra dynamik og god brændstoføkonomi. Den reagerer lynhurtigt uden at gå på kompromis med de bløde gearskifte, som gør din hverdagskørsel behagelig. Fås som ekstraudstyr.

Træthedsovervågning (DAA)

Træthedsovervågning (DAA)

Brug for en pause? Træthedsovervågningen monitorerer og analyserer forskellige input, som køretid og ændringer i køremønstre, og advarer dig med visuelle og akustiske signaler, når trætheden påvirker din kørsel.