N Line

Fra 274.995 kr.

Inspireret af motorsporten

Én ting er sikkert. Fornuftigt behøver ikke være lig med kedeligt. Slet ikke når det gælder i30 Stationcar N Line. Inspireret af motorsporten fremstår den både dynamisk og frisk med et skarpt design og helt uden at gå på kompromis med rummelighed og komfort.

Eksteriør

Endnu mere eventyrlysten

Et skarpere og mere energisk udtryk dominerer i30 Stationcar N Line. Særligt N Line-kølergrillen og luftindtaget, der forbedrer aerodynamikken, er med til at understrege bilens eventyrlyst. Og bagpå giver dobbeltudstødningsrør i krom et sporty udtryk.
N Line-kølergrill

N Line-kølergrill

Unik N Line-version af Hyundais karakteristiske kølergrill, som fremhæver bilens agressive frontkofanger. Det agressive look forstærkes endvidere af det nye forlygtedesign.

Dynamisk bagkofanger

Dynamisk bagkofanger

De brede diffusere og dobbeltudstødningen i krom understreger bilens sporty karakter. 

Ekslusive alufælge

Ekslusive alufælge

Hyundai i30 Stationcar N Line er som standard udstyret med 17" alufælge, som giver et unikt vejgreb samt en mere dynamisk kørsel.

N Line-logo

N Line-logo

N Line-emblemet på siden af bilen og de sorte sidespejle får i30 N Line til at træde frem i mængden.

Aerodynamisk bagspoiler

Aerodynamisk bagspoiler

Den aerodynamiske bagspoiler med integreret bremselys fremhæver bilens sportslige look. Det indbyggede bremselys sikrer, at bilerne bag dig ser, når du sænker farten.

Inspireret af N

Inspireret af N

N Line-modellerne er inspireret af de højtydende N-modeller, som er kendt for sine imponerende kræfter. Læs mere om de modeller, som har inspireret N Lines sportslige præg.

Læs mere

Interiør

Det sporty look følger med indenfor

Interiøret i i30 Stationcar N Line forbedrer den sportslige fornemmelse yderligere. Især de røde detaljer giver kabinen et eksklusivt look.
N Line-rat

N Line-rat

Nyd komforten ved det perforerede rat i kunstlæder med metalliske eger. Via fjernbetjeningsknapperne kan du nemt betjene de nødvendige funktioner uden at slippe rattet.

N Line-sportssæder

N Line-sportssæder

Sport og komfort er det overordnede tema for i30 Stationcar N Line. Sportssæder i høj kvalitet med N-logo og røde kontrastsyninger.

En rød tråd

En rød tråd

De røde kontrastsyninger på sæderne, rattet, gearvælgeren og midterkonsollen understreger N Line-bilernes eksklusive design. 

Sporty alu-pedaler

Sporty alu-pedaler

Alu-pedalerne øger den indvendige motorsportsfornemmelse. Den børstede finish og de indlagte gummielementer sikrer optimal kontrol.

N Line-gearvælger

N Line-gearvælger

Det er tydeligt, at motorsportens rødder træder frem i i30 N Line. Også gearvælgeren er blevet gjort mere indbydende med både N-logo, metaldetaljer og røde syninger. 

Læs mere om i30 Stationcar

Se tilbehør

Se tilbehør

Se pris og varianter

Se pris og varianter

Udforsk design

Udforsk design