IONIQ electric

IONIQ electric

IONIQ electric

IONIQ electric

Forgængeren blev kåret som den reneste bil i sin klasse af den tyske udgave af FDM. Og med den nye IONIQ electric er der endnu mere fokus
på miljøet: Et større og mere effektivt batteri sørger for at rækkevidden er øget med over 32%... helt uden CO2 – bare for at nævne en enkelt ting!

For fremtiden
#NextAwaits

#NextAwaits

Fremskridt sker ikke tilfældigt, de kommer ikke af sig selv. Hos Hyundai har vi altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger, nye ideer. Det er sådan vi altid har bygget vores biler, og med de nye generationer af elbiler, hybridbiler – og senest brintbilen, NEXO, har vi taget endnu et stort skridt fremad. Imod en renere fremtid.

Læs mere
Lynopladning. Lang rækkevidde
Med en enkelt opladning giver den nye IONIQ electric dig en rækkevidde på op til 311 kilometer - helt uden CO2-udslip! Effekten på den elektriske motor (100 kW) drives af et nyt og effektivt 38.3 kWh lithium-ion- polymer-batteri. Ved brug af en hurtigladestation (DC) på 100 kW kan batteriet lades op til 80% på kun 54 minutter. 

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Nyt sofistikeret og aerodynamisk design

IONIQ electric er blevet optimeret med en række nye designelementer. Fuld LED-forlygter og ny frontgrill med computerstyrede luftklapper, som åbnes og lukkes automatisk for endnu bedre aerodynamik - og gør opmærksom på bilens elektriske drivlinje.  

Fuldelektrisk drivlinje

De primære komponenter i den nye IONIQ electrics drivlinje er blevet opdateret for at sikre endnu mere performance og rækkevidde. Få glæde af 35 % ekstra energikapacitet takket være et opgraderet batteri på 38,3 kWh. Dette supereffektive litium-ion-polymer-batteri driver en elmotor, som nu yder 136 hk. Lynhurtig fra start takket være 295 Nm øjeblikkeligt drejningsmoment – denne praktiske 5-sæders model accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 10,2 sekunder. Desuden giver IONIQs platform, der er bygget til formålet, mulighed for pladsbesparende integration af batteripakken langt nede i chassiset uden at gå på kompromis med rummeligheden. Ved at montere batteriet under sæderne opnår IONIQ electric et exceptionelt lavt tyngdepunkt. Dette forbedrer smidigheden markant og er en af årsagerne til, at bilen er så sjov at køre i.

Lithium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh

Lithium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh

Elmotor med en effekt på 100 kW

Elmotor med en effekt på 100 kW

Elektriske fordele
Takket været dens kraftfulde elmotor på 100 kW leverer den nye IONIQ electric et øjeblikkeligt drejningsmoment og en imponerende acceleration, samtidig med at den kombinerer et prisvindende aerodynamisk design med nul udstødningsudledning. Oplev nogle af de mange andre fordele ved den nye IONIQ electric nedenfor.
Ingen udstødningsemissioner

Ingen udstødningsemissioner

Den nye IONIQ electric udleder ingen udstødningsemissioner eller motorstøj, samtidig med at dens rækkevidde er 311 km (WLTP). Dette er virkelig en god nyhed for luftkvaliteten i vores overfyldte byer. Elektrisk mobilitet kan hjælpe med at reducere luftforurening forårsaget af transport, idet der anvendes en mindre mængde fossilt brændstof. Dette gælder i særlig grad, hvis elektriciteten produceres fra genanvendelige kilder.

Øjeblikkelig acceleration

Øjeblikkelig acceleration

Bilen er lynhurtig fra start, og du vil elske den øjeblikkelige acceleration, der er til stede, når du ønsker det.

Den kraftfulde elmotor med en effekt på 100 kW og det avancerede batterisystem på 38,3 kWh sørger samlet set for et øjeblikkeligt drejningsmoment samt imponerende acceleration. Man skal ikke vente på, at motoren kommer op i omdrejninger eller afvente gearskift, hvilket gør det meget hurtigt og smidigt at køre gennem trafikken.

Ingen olieskift. Mindre vedligeholdelse

Ingen olieskift. Mindre vedligeholdelse

Da den nye IONIQ electric ikke drives af en forbrændingsmotor, kræver den ikke olie til smøring af motoren eller transmissionsvæske. Elbiler behøver ikke et bundkar, et transmissionssystem eller en katalysator – hvilket er ensbetydende med lavere vedligeholdelsesomkostninger og ingen olieskift.

Enestående garanti

Enestående garanti

Hyundai IONIQ electric har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Læs mere her.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ electrics højtydende litium-ion-polymer-batteri omfattet af en 8 års garanti eller 200.000 km (hvad der måtte indtræffe først).