IONIQ electric

Fra 259.995 kr.

Både den billigste og mest energieffektive elbil, du kan eje!
Den mest totaløkonomiske elbil

Den mest totaløkonomiske elbil

Der er sund fornuft i at skifte til IONIQ electric. Der er selvfølgelig det med at vise respekt for miljøet... men der er også alt det med at vise respekt for sin egen privatøkonomi. Og nu har vi det sort på hvidt: Med IONIQ electric er udgiften kun kr. 2,74 pr. kilometer og dermed den billigste elbil, du kan eje*. 

Analysen er foretaget af bilpriser.dk (okt./2019).

 

Læs mere på bilpriser.dk

Download hele analysen

Den mest energieffektive elbil

Den mest energieffektive elbil

IONIQ electric er ikke kun den billigste elbil, du kan eje. Det er også den mest energieffektive. ADAC, som er den tyske pendant til FDM, har testet en række elbiler i forskellige størrelser og prisklasser med særligt fokus på rækkevidde og forbrug.

Og testen viser, at IONIQ electric er den mest energieffektive bil! Den bruger kun 14,7 kWt på at køre 100 kilometer. 

Analysen er foretaget af ADAC (maj/2020).

 

Læs hele analysen

Privatleasing med 0 kr. i udbetaling
Privatleasing fra 3.795 kr/md.

Privatleasing fra 3.795 kr/md.

Udbetaling: 0 kr.
Samlet betaling i perioden: 137.220 kr.

 

Læs mere

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering.

Skønt og effektivt design

Skønt og effektivt design

IONIQs slanke og elegante eksteriør er omhyggeligt optimeret for at skabe den bedst mulige brændstoføkonomi. Med en luftmodstand på kun 0,24 er det én af de mest aerodynamiske biler på markedet. Den slanke silhuet giver et dynamisk indtryk , og det kraftfulde karrosseri giver overlegen sikkerhed og effektivitet gennem den innovative brug af letvægtsaluminium og avanceret højstyrkestål.

Mere om design
Hurtig og fleksibel opladning

Hurtig og fleksibel opladning

Uanset om du er hjemme eller ude at køre, er det nemt at oplade IONIQ electrics batteri. Afhængigt af bl.a. forsyningsnettet på bopælen eller hvilken type lynladestation, du har adgang til, giver IONIQ electric dig et udvalg af fleksible lademuligheder.

Mere om opladning
Aldrig mere benzin

Aldrig mere benzin

IONIQ electric er udstyret med et mere kraftfuldt batteri, hvilket giver dig en rækkevidde på 311 km. Elmotoren på 100 kW med drives nu af et opgraderet litium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere en smule afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Mere om performance
Banebrydende sikkerhed

Banebrydende sikkerhed

Med Hyundai SmartSense, vores banebrydende og avancerede assistentsystemer, tilbyder IONIQ electric den nyeste aktive sikkerhedsteknologi – fremstillet med henblik på at give dig større sikkerhed og ro i sindet.

Mere om sikkerhed
Intelligent, bekvem og opkoblet

Intelligent, bekvem og opkoblet

Nyd de problemfrie opkoblingsmuligheder og den innovative teknologi. IONIQ electric er designet til at gøre alle køreture til en fornøjelse og tilbyder et bredt udvalg af intelligente features og systemer, som sikrer mere komfort og bekvemmelighed for alle i bilen.

Mere om komfort
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet i IONIQ electric kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp