IONIQ electric

Fra 259.995 kr.

Både den billigste og mest energieffektive elbil, du kan eje!
Den mest totaløkonomiske elbil

Den mest totaløkonomiske elbil

Der er sund fornuft i at skifte til IONIQ electric. Der er selvfølgelig det med at vise respekt for miljøet... men der er også alt det med at vise respekt for sin egen privatøkonomi. Og nu har vi det sort på hvidt: Med IONIQ electric er udgiften kun kr. 2,74 pr. kilometer og dermed den billigste elbil, du kan eje*. 

Analysen er foretaget af bilpriser.dk (okt./2019).

 

Læs mere på bilpriser.dk

Download hele analysen

Den mest energieffektive elbil

Den mest energieffektive elbil

IONIQ electric er ikke kun den billigste elbil, du kan eje. Det er også den mest energieffektive. ADAC, som er den tyske pendant til FDM, har testet en række elbiler i forskellige størrelser og prisklasser med særligt fokus på rækkevidde og forbrug.

Og testen viser, at IONIQ electric er den mest energieffektive bil! Den bruger kun 14,7 kWt på at køre 100 kilometer. 

Analysen er foretaget ADAC (maj/2020).

 

Læs hele analysen

Privatleasing med lav udbetaling
Privatleasing fra 3.795 kr/md.

Privatleasing fra 3.795 kr/md.

Udbetaling: 4.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 142.215 kr.

 

Læs mere

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering.

Skønt og effektivt design

Skønt og effektivt design

IONIQs slanke og elegante eksteriør er omhyggeligt optimeret for at skabe den bedst mulige brændstoføkonomi. Med en luftmodstand på kun 0,24 er det én af de mest aerodynamiske biler på markedet. Den slanke silhuet giver et dynamisk indtryk , og det kraftfulde karrosseri giver overlegen sikkerhed og effektivitet gennem den innovative brug af letvægtsaluminium og avanceret højstyrkestål.

Mere om design
Hurtig og fleksibel opladning

Hurtig og fleksibel opladning

Uanset om du er hjemme eller ude at køre, er det nemt at oplade IONIQ electrics batteri. Afhængigt af bl.a. forsyningsnettet på bopælen eller hvilken type lynladestation, du har adgang til, giver IONIQ electric dig et udvalg af fleksible lademuligheder.

Mere om opladning
Aldrig mere benzin

Aldrig mere benzin

Den nye IONIQ electric er nu udstyret med et mere kraftfuldt batteri, hvilket giver dig en rækkevidde på 311 km med nul udstødningsemissioner*. Elmotoren på 100 kW med drives nu af et opgraderet litium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere en smule afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Mere om performance
Banebrydende sikkerhed

Banebrydende sikkerhed

Med Hyundai SmartSense, vores banebrydende og avancerede assistentsystemer, tilbyder IONIQ electric den nyeste aktive sikkerhedsteknologi – fremstillet med henblik på at give dig større sikkerhed og ro i sindet.

Mere om sikkerhed
Intelligent, bekvem og opkoblet

Intelligent, bekvem og opkoblet

Nyd de problemfrie opkoblingsmuligheder og den innovative teknologi. Den nye IONIQ electric er designet til at gøre alle køreture til en fornøjelse og tilbyder et bredt udvalg af intelligente features og systemer, som sikrer mere komfort og bekvemmelighed for alle i bilen.

Mere om komfort
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet i IONIQ electric kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp
Lynopladning. Lang rækkevidde
Med en enkelt opladning giver den nye IONIQ electric dig en rækkevidde på op til 311 kilometer - helt uden CO2-udslip! Effekten på den elektriske motor (100 kW) drives af et nyt og effektivt 38.3 kWh lithium-ion- polymer-batteri. Ved brug af en hurtigladestation (DC) på 100 kW kan batteriet lades op til 80% på kun 54 minutter. 

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Nyt sofistikeret og aerodynamisk design

IONIQ electric er blevet optimeret med en række nye designelementer. Fuld LED-forlygter og ny frontgrill med computerstyrede luftklapper, som åbnes og lukkes automatisk for endnu bedre aerodynamik - og gør opmærksom på bilens elektriske drivlinje.  

Electric Front V2
31 Exterior IONIQ EV FRONT Final Rgb Copy
Fuldelektrisk drivlinje

De primære komponenter i den nye IONIQ electrics drivlinje er blevet opdateret for at sikre endnu mere performance og rækkevidde. Få glæde af 35 % ekstra energikapacitet takket være et opgraderet batteri på 38,3 kWh. Dette supereffektive litium-ion-polymer-batteri driver en elmotor, som nu yder 136 hk. Lynhurtig fra start takket være 295 Nm øjeblikkeligt drejningsmoment – denne praktiske 5-sæders model accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 10,2 sekunder. Desuden giver IONIQs platform, der er bygget til formålet, mulighed for pladsbesparende integration af batteripakken langt nede i chassiset uden at gå på kompromis med rummeligheden. Ved at montere batteriet under sæderne opnår IONIQ electric et exceptionelt lavt tyngdepunkt. Dette forbedrer smidigheden markant og er en af årsagerne til, at bilen er så sjov at køre i.

Lithium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh

Lithium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh

Elmotor med en effekt på 100 kW

Elmotor med en effekt på 100 kW

Elektriske fordele
Takket været dens kraftfulde elmotor på 100 kW leverer den nye IONIQ electric et øjeblikkeligt drejningsmoment og en imponerende acceleration, samtidig med at den kombinerer et prisvindende aerodynamisk design med nul udstødningsudledning. Oplev nogle af de mange andre fordele ved den nye IONIQ electric nedenfor.
Ingen udstødningsemissioner

Ingen udstødningsemissioner

Den nye IONIQ electric udleder ingen udstødningsemissioner eller motorstøj, samtidig med at dens rækkevidde er 311 km (WLTP). Dette er virkelig en god nyhed for luftkvaliteten i vores overfyldte byer. Elektrisk mobilitet kan hjælpe med at reducere luftforurening forårsaget af transport, idet der anvendes en mindre mængde fossilt brændstof. Dette gælder i særlig grad, hvis elektriciteten produceres fra genanvendelige kilder.

Øjeblikkelig acceleration

Øjeblikkelig acceleration

Bilen er lynhurtig fra start, og du vil elske den øjeblikkelige acceleration, der er til stede, når du ønsker det.

Den kraftfulde elmotor med en effekt på 100 kW og det avancerede batterisystem på 38,3 kWh sørger samlet set for et øjeblikkeligt drejningsmoment samt imponerende acceleration. Man skal ikke vente på, at motoren kommer op i omdrejninger eller afvente gearskift, hvilket gør det meget hurtigt og smidigt at køre gennem trafikken.

Ingen olieskift. Mindre vedligeholdelse

Ingen olieskift. Mindre vedligeholdelse

Da den nye IONIQ electric ikke drives af en forbrændingsmotor, kræver den ikke olie til smøring af motoren eller transmissionsvæske. Elbiler behøver ikke et bundkar, et transmissionssystem eller en katalysator – hvilket er ensbetydende med lavere vedligeholdelsesomkostninger og ingen olieskift.