Opladning

Opladning

Få glæde af hurtig og fleksibel opladning
Uanset om du er hjemme eller ude at køre, er det nemt at oplade IONIQ electrics batteri. Afhængigt af bl.a. forsyningsnettet på bopælen eller hvilken type lynladestation, du har adgang til, giver IONIQ electric dig et udvalg af fleksible lademuligheder.
Find en ladestation og en parkeringsplads
IONIQ electric er udstyret med alt det, du behøver for at gøre kørslen mere afslappet. Et gratis 5 års abonnement på Hyundais LIVE Services er inkluderet i forbindelse med den store 10,25" touchskærm (ekstraudstyr). Tilgå information om ladestationers placering samt priser, trafik, vejr og POI'er og parkering samt Hyundai-forhandlere – og endog advarsler om fotofælder, hvor loven tillader det.
Nemme ladeløsninger
i samarbejde med Clever
Clever Go-ladebrik

Clever Go-ladebrik

Med en ladebrik kan du lade på alle offentlige ladere i hele Clevers netværk.

  • Oprettelse: 0 kr. 
  • Intet abonnement. Afregnes forbrugsbaseret til 6 kr./kWh.

Anbefales ved et kørselsbehov på under 7.000 km/år. Ladekabel medfølger ved køb af bilen.

Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network

Ladeløsningen til dig, som ikke har mulighed for at få installeret ladeboks på privatadressen og ønsker ubegrænset opladning på Clevers netværk i stedet til en fast månedlig pris.

  • Oprettelse: 0 kr.
  • Abonnement: 625 kr./md.

Anbefales ved et kørselsbehov på over 7.000 km/år. Ladekabel medfølger ved køb af bilen.

Clever Unlimited

Clever Unlimited

Ladeløsningen, som inkluderer installation af ladeboks på privatadressen og ubegrænset opladning. Her opnår du ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris.

  • Installation af ladeboks: 7.995 kr.
  • Abonnement: 749 kr./md.

Anbefales ved et kørselsbehov på over 7.000 km/år. Ladekabel medfølger ved køb af bilen.

Alle abonnementspriser er inkl. moms med binding i seks måneder. Priserne ovenfor gælder ved bestilling af Clever-abonnement ifm. køb en ny IONIQ electric hos autoriserede Hyundai-forhandlere. Tilbuddet gælder privat- og erhvervskunder. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Kunden skal sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår.