Opladning

Opladning

Få glæde af hurtig og fleksibel opladning
Uanset om du er hjemme eller ude at køre, er det nemt at oplade IONIQ electrics batteri. Afhængigt af bl.a. forsyningsnettet på bopælen eller hvilken type lynladestation, du har adgang til, giver IONIQ electric dig et udvalg af fleksible lademuligheder.
Find en ladestation og en parkeringsplads
Den nye IONIQ electric er udstyret med alt det, du behøver for at gøre kørslen mere afslappet. Et gratis 5 års abonnement på Hyundais LIVE Services er inkluderet i forbindelse med den store 10,25" touchskærm (ekstraudstyr). Tilgå information om ladestationers placering samt priser, trafik, vejr og POI'er og parkering samt Hyundai-forhandlere – og endog advarsler om fotofælder, hvor loven tillader det.
Nem opladning med en ladepakke
I samarbejde med Clever
Clever GO! Clever Unlimited Network Clever Unlimited

Inkl. kabel og Clever-ladebrik

Startpris: 0 kr.

Mdl. pris: Forbrugsbaseret 6 kr. pr. kWh

Opladning: Clever-ladenetværk

Abonnement: Nej

Anbefales ved kørselsbehov under 7.000 km/år

Inkl. kabel og Clever-ladebrik

Startpris: 0 kr.

Mdl. pris: Ubegrænset opladning til 625 kr.

Opladning: Clever-ladenetværk

Abonnement: Ja

Anbefales ved kørselsbehov over 7.000 km/år

Inkl. kabel og Clever-ladebrik samt installation af ladeboks

Startpris: 7.995 kr.

Mdl. pris: Ubegrænset opladning til 725 kr.

Opladning: Clever-ladenetværk samt opladning hjemme

Abonnement: Ja

Anbefales ved kørselsbehov over 7.000 km/år og mulighed for installering af ladeboks

Alle priser er inkl. moms med binding i seks måneder. Priserne gælder for Hyundai-biler købt hos autoriserede Hyundai-forhandlere. Tilbuddet gælder privat- og erhvervskunder. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Kunden skal sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår.