IONIQ Plug-in Hybrid

Fra 229.995 kr.

Aktuel kampagne
Elektrisk slutspurt

Elektrisk slutspurt

Få det bedste fra to verdener. Kør elektrisk, når du har lyst til det – og på benzin, når du har behov for det. Inkl. Apple CarPlay, klimaanlæg, adaptiv fartpilot mv.

Se kampagne
Det bedste af to verdener
Elektrisk når du behøver det, og benzin når du har behov for det. Kig med og få en gennemgang af IONIQ Plug-in Hybrid.

Tillad cookies, for at se denne video

Elektricitet, når du ønsker det. Benzin, når du har behov for det.

Elektricitet, når du ønsker det. Benzin, når du har behov for det.

Med et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber og sikkerhedsassistenter er den nye IONIQ Plug-in Hybrid nu bedre end nogensinde før! Aktivér fuld elkørsel ved et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil.

Rene Almindeligt 1

René Pedersen fra Smørum har kørt 5.244 km i sin IONIQ Plug-in Hybridbil uden at tanke én eneste gang.

Læs artikel
Slankt raffinement

Slankt raffinement

IONIQ Plug-in Hybrids dynamiske kølergrill harmonerer smukt med bilens fuld LED-forlygter (afhængigt af variant) og automatiske LED-kørelys, hvilket gør, at bilen efterlader et meget sofistikeret førstehåndsindtryk.

Mere om design
Kør op til 52 km på ren el

Kør op til 52 km på ren el

Afhængigt af forsyningsnettet på bopælen eller hvilken type offentlig ladestation, man har adgang til, tilbyder IONIQ Plug-in Hybrid mange forskellige muligheder for opladning. Og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kører bilen blot videre på sin brændstoføkonomiske hybridmotor. 

Mere om opladning
Plug-in-performance

Plug-in-performance

Når du sidder bag rattet i IONIQ Plug-in Hybrid har du fuld kontrol og en batteridreven elmotor og en særligt kalibreret benzinmotor, Tilsammen giver de en ydelse på 141 hestekræfter og et drjeningsmoment på 265 Nm. Kombineret med en automatgearkasse giver det en fantastisk køreoplevelse.

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

I IONIQ Plug-in Hybrid får du mulighed for at opleve den nyeste sikkerhedsteknologi med Hyundai SmartSense. Bilen kan udstyres med banebrydende og avancerede førerassistentsystemer, som eksempelvis vognbaneassistent og adaptiv fartpilot.

Mere om sikkerhed
Intelligent, bekvemt og opkoblet

Intelligent, bekvemt og opkoblet

IONIQ Plug-in Hybrid byder på et væld af enkle opkoblingsmuligheder og innovativ teknologi. Kombineret med en række smarte løsninger i kabinen er komforten sikret i vores populære plug-in hybrid.

Mere om komfort
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Finansiering, forsikring og serviceaftale?

Finansiering, forsikring og serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet på IONIQ Plug-in Hybrid kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp