IONIQ plug-in hybrid

Fra 248.995 kr.

Få glæde af det bedste fra begge verdener
Elektricitet, når du ønsker det. Benzin, når du har behov for det.

Elektricitet, når du ønsker det. Benzin, når du har behov for det.

Med et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber og sikkerhedsassistenter er den nye IONIQ plug-in hybrid nu bedre end nogensinde før! Aktivér fuld elkørsel ved et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil.

Den billigste plug-in hybrid, du kan eje!
Front

Der er sund fornuft i at skifte til IONIQ plug-in hybrid. Der er selvfølgelig det med at vise respekt for miljøet... men der er også alt det med at vise respekt for sin egen privatøkonomi. Og nu har vi det sort på hvidt: Med IONIQ plug-in hybrid er udgiften kun kr. 2,65 pr. kilometer og dermed den billigste plug-in hybrid, du kan eje*. 

Analysen er foretaget af bilpriser.dk (okt./2019).

 

Læs mere på bilpriser.dk

Download hele analysen

Privatleasing med 0 kr. i udbetaling
Privatleasing fra 3.495 kr/md.

Privatleasing fra 3.495 kr/md.

Udbetaling: 0 kr.
Samlet betaling i perioden: 126.420 kr.

 

Læs mere

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering.

3.000 km på en tankfuld benzin

3.000 km på en tankfuld benzin

”Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi ville være i stand til at køre over 3.000 km på én tankfuld benzin. Så på den måde passer IONIQ plug-in hybrid perfekt til vores kørselsbehov, og vores samvittighed har aldrig før været så grøn”.

Line Sørensen fra Hvidovre

Mere om at køre elektrisk
Slankt raffinement

Slankt raffinement

Den nye IONIQ plug-in hybrids rene, aerodynamiske silhuet er blevet opgraderet med en række nye designelementer for at optimere dens sofistikerede look. Den dynamiske kølergrill harmonerer smukt med de nye fuld LED-forlygter (afhængigt af variant) og automatisk LED-kørelys, hvilket gør, at bilen efterlader et meget sofistikeret førstehåndsindtryk.

Mere om design
Kør op til 52 km på ren el

Kør op til 52 km på ren el

Afhængigt af forsyningsnettet på bopælen eller hvilken type offentlig ladestation, man har adgang til, tilbyder IONIQ plug-in hybrid mange forskellige muligheder for opladning. Og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kører bilen blot videre på sin brændstoføkonomiske hybridmotor. 

Mere om opladning
Plug-in-performance

Plug-in-performance

Når du sidder bag rattet i den nye IONIQ plug-in hybrid har du fuld kontrol og en batteridreven elmotor og en særligt kalibreret benzinmotor, Tilsammen giver de en ydelse på 141 hestekræfter og et drjeningsmoment på 265 Nm. Kombineret med en automatgearkasse giver det en fantastisk køreoplevelse.

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

I IONIQ plug-in hybrid får du mulighed for at opleve den nyeste sikkerhedsteknologi med Hyundai SmartSense. Bilen kan udstyres med banebrydende og avancerede førerassistentsystemer, som eksempelvis vognbaneassistent og adaptiv fartpilot.

Mere om sikkerhed
Intelligent, bekvemt og opkoblet

Intelligent, bekvemt og opkoblet

IONIQ plug-in hybrid byder på et væld af enkle opkoblingsmuligheder og innovativ teknologi. Kombineret med en række smarte løsninger i kabinen er komforten sikret i vores populære plug-in hybrid.

Mere om komfort
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ plug-in hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet på IONIQ plug-in hybrid kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp