IONIQ plug-in hybrid

IONIQ plug-in hybrid

Fra 248.995 kr.

Den billigste plug-in hybrid, du kan eje!

Der er sund fornuft i at skifte til IONIQ plug-in hybrid. Der er selvfølgelig det med at vise respekt for miljøet... men der er også alt det med at vise respekt for sin egen privatøkonomi. Og nu har vi det sort på hvidt: Med IONIQ plug-in hybrid er udgiften kun kr. 2,65 pr. kilometer og dermed den billigste plug-in hybrid, du kan eje*. 

Analysen er foretaget af bilpriser.dk (okt./2019).

 

Læs mere på bilpriser.dk

Download hele analysen

Nu endnu billigere

Den danske regering ønsker flere grønne biler på vejene. Plug-in modeller er en nem overgang fra almindelige benzin- og dieselbiler til en mere moderne elbil. Derfor har vi valgt at sætte vores plug-in-modeller ned, så endnu flere danskere kan få en elektrisk oplevelse.

Spar nu kr. 11.000,-

 

Se prisliste

3.000 km på en tankfuld benzin

3.000 km på en tankfuld benzin

”Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi ville være i stand til at køre over 3.000 km på én tankfuld benzin. Så på den måde passer IONIQ plug-in hybrid perfekt til vores kørselsbehov, og vores samvittighed har aldrig før været så grøn”.

Line Sørensen fra Hvidovre

Mere om at køre elektrisk
Oplev den nye IONIQ plug-in hybrid
Få glæde af det bedste fra begge verdener. Elektricitet når du ønsker det. Benzin når du har behov for det. Med et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber og sikkerhedsassistenter er den nye IONIQ plug-in hybrid nu bedre end nogensinde før! Aktivér fuld elkørsel ved et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil.
Nyt look inde og ude

Nyt look inde og ude

Den nye IONIQ plug-in hybrids rene, aerodynamiske silhuet er blevet opgraderet med en række nye designelementer for at optimere dens sofistikerede look. Den  dynamiske kølergrill harmonerer smukt med de nye fuld LED-forlygter (afhængigt af variant) og automatisk LED-kørelys, hvilket gør, at bilen efterlader et meget sofistikeret førstehåndsindtryk.

Oplev fordelene ved at køre i en plug-in hybrid
Den nye IONIQ plug-in hybrid tilbyder dig den fremragende brændstoføkonomi, som hybridbiler er kendt for, plus de ekstra fordele ved en markant rækkevidde kun på el.  
Elektrisk rækkevidde + fleksibilitet

Elektrisk rækkevidde + fleksibilitet

Hvis du ikke er helt klar til en ren elbil, er en plug-in hybrid det perfekte kompromis. Du får omkring 52 kilometer ren elkørsel, hvilket bør være mere nok til de fleste køreture, men du har altid benzinmotoren som backup, hvis du planlægger en længere køretur.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Nul udstødningsemissioner ved ren elkørsel

Nul udstødningsemissioner ved ren elkørsel

Bliv elektrisk med et enkelt tryk på en knap. Den nye IONIQ plug-in hybrids kraftfulde litium-ion polymer-batteri på 8,9 kWh giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 52 km. Når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan bilen fortsætte automatisk i hybrid-tilstand, hvor elmotoren også anvendes.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Kør længere på en liter benzin

Kør længere på en liter benzin

Den nye IONIQ plug-in hybrid løfter brændstofeffektivitet til et nyt niveau, idet dens batteridrevne elmotor arbejder sammen med bilens benzinmotor, så der opnås en forbløffende brændstoføkonomi og færre emissioner.

Hvad er en plug-in hybrid?

Væn dig til komplet fleksibilitet. IONIQ plug-in hybrid giver dig alle fordelene ved en elbil – plus den fleksibilitet, en hybridbil med benzinmotor giver. Et kraftfuldt 8,9 kWh litium-ion-polymer-batteri giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 52 km ved et enkelt tryk på en knap. 

Når den elektriske rækkevidde er opbrugt, fungerer IONIQ plug-in hybrid som IONIQ hybrid. Takket være dens parallelle hybriddrivlinjesystemer kan den både køre på benzinmotor, elmotor - eller begge. Kør lige så langt du vil. Og når du kommer frem, kan du slutte bilen til en ladestation. Men selv når du kører, oplader det justerbare regenererende bremsesystem batteriet ved at bruge elmotoren til at sænke bilens hastighed. Man kan vælge mellem fire niveauer af regenerativ bremsekraft. 

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Enestående garanti

Enestående garanti

Hyundai IONIQ plug-in hybrid har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Læs mere her.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ plug-in hybrids højtydende lithium-ion-polymer-batteri kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først).