KONA Hybrid

Fra 274.995 kr.

Nyt medlem i KONA-familien
Det nyeste medlem i KONA-familien gør det muligt at køre langt på en liter benzin helt uden at skulle oplade et batteri eller ændre dine kørevaner. KONA Hybrid er nemlig udstyret med både en forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som tilsammen reducerer dit brændstofforbrug og CO2-udslip under kørsel.
Karakteristisk design

Karakteristisk design

Hyundai KONA er kendt for sit unikke design samt høje ind- og udstigning, der gør den til en af vores bedst sælgende SUV'er. Og nu kan du også få den som hybrid! 

Mere om design
Hvad er en hybrid?

Hvad er en hybrid?

Den nye KONA Hybrid tager brændstofeffektivitet til et helt nyt niveau - og har både en klassisk forbrændingsmotor og en elektrisk motor. Ved hjælp af et kraftigt lithium-ion-batteri arbejder motorerne sammen for at reducere CO2-udslippet. Afhængigt af kørselssituationen skifter bilen mellem forbrændingsmotoren og den elektriske motor, og som en del af det regenerative bremsesystem hjælper den elektriske motor også med at bremse bilen og oplade batteriet, så du ikke skal tænke på det. 

Mere om performance
Aktiv sikkerhedsteknik

Aktiv sikkerhedsteknik

Fra automatisk nødbremse til blindvinkel-sensor. Den nye KONA Hybrid kan advare dig om enhver fare under kørsel. Den automatiske nødbremse sikrer, at din nye KONA Hybrid bremser, når den registrerer en bil, fodgænger eller cyklist. Blindvinkel-sensoren sørger for, at du undgår kollisioner med køretøjer, der gemmer sig i den blinde vinkel.

Mere om sikkerhed
7" touchskærm

7" touchskærm

Den smarte og praktiske 7" touchskærm giver dig hurtig og nem adgang til Apple CarPlayTM (afhængig af variant), så du kan tilslutte din smartphone og få dine yndlingssange, apps m.m. op på skærmen. Mulighed for 10,25" (ekstraudstyr).

Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc.

Mere om connectivity
Trådløs opladning af mobiltelefon

Trådløs opladning af mobiltelefon

Oplad din smartphone nemt og bekvemt! Med en trådløs opladningsplade, der er placeret i bilens midterkonsol, kan du oplade din smartphone uden brug af ledning (afhængig af variant). 

Kræver Qi-kompatibel smartphone. 

Komfort
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye KONA Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

KONA Hybrids batteri kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp