NEXO

Fra 629.995 kr.

Mød NEXO

Hyundai NEXO er en moderne og højteknologisk brintbil. Ligesom en elbil er brintbilen drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. En brintbil tankes på en brintstation på bare 5 min.

Innovationsprisen 2020

Vinder af innovationsprisen 2020

Vinder af innovationsprisen 2020

Hyundai NEXO er vinder af Innovationsprisen 2020 kåret af Årets Bil i Danmark. NEXO vinder prisen for at tage et stort skridt mod at gøre brændselscellebiler tilgængelige. Dommerne udtaler, at: ”Hyundai NEXO fungerer utroligt godt i hverdagen, hvis man bor nær en brintstation, og den er elegant, rummelig og højteknologisk. Her begynder brintteknologien at give mening som supplement til batteridrevne elbiler”.

Fra vision til virkelighed

NEXO viser Hyundais engagement i udviklingen af teknologiske fremskidt, som kan være med til at gøre kloden mere ren. Hyundai var pioneer i udviklingen af brændselsceller, der blev drevet af brint. Det startede i 1998, og i 2013 stod den første masseproducerede brintbil klar til salg i form af Hyundai ix35.
Verdens første brintbil

Verdens første brintbil

I 2013 blev ix35 den første masseproducerede brintbil i verden. Danmark var testland, og der kører fortsat ix35 brintbiler rundt i Danmark i dag.

Flest solgte brintbiler

Flest solgte brintbiler

I 2017 var der 500 registrerede Hyundai-brintbiler i Europa. Dette er flere end alle andre mærker tilsammen.

For en bedre verden

For en bedre verden

Hyundai Motor Company er en dedikeret og engageret global virksomhed, som vil udvikle miljøvenlig teknologi til brug for kunder i hele verden.

Dyk ned i detaljerne

Designet til at være smuk

Designet til at være smuk

NEXO's aerodynamiske design er inspireret af fremtiden. Også kabinen udstråler dette i kraft af det eksklusive og funktionelle interiør, hvor alt er lige ved hånden. 

Mere om design
Fremtidens teknologi

Fremtidens teknologi

NEXO giver et blik ind i fremtiden for biltransport. Teknikken udleder ingen CO2 under kørsel. I stedet renser og fjerner det effektive luftfilter 99,9% af mikropariklerne i luften. 

Mere om performance
Kom sikkert hjem

Kom sikkert hjem

Banebrydende sikkerhedsfunktioner med Hyundai SmartSense sikrer dig og dine medpassagerer tryghed på vejen, når I kører i NEXO. 

Mere om sikkerhed
Ren komfort

Ren komfort

NEXO er skabt til dig, der gerne vil have lidt mere af det hele. Udstyret og kvaliteten i bilen gør køreturen lidt mere underholdende og komfortabel.

Mere om komfort

Få tryghed med Hyundai

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er NEXO fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet i NEXO kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.