NEXO

Fra 629.995 kr.

Mød NEXO

Hyundai NEXO er en moderne og højteknologisk brintbil. Ligesom en elbil er brintbilen drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. En brintbil tankes på en brintstation på bare 5 min.
Vinder af innovationsprisen 2020

Vinder af innovationsprisen 2020

Hyundai NEXO er vinder af Innovationsprisen 2020 kåret af Årets Bil i Danmark. NEXO vinder prisen for at tage et stort skridt mod at gøre brændselscellebiler tilgængelige. Dommerne udtaler, at: ”Hyundai NEXO fungerer utroligt godt i hverdagen, hvis man bor nær en brintstation, og den er elegant, rummelig og højteknologisk. Her begynder brintteknologien at give mening som supplement til batteridrevne elbiler”.

Effektiv

Effektiv

Med en rækkevidde på 666 kilometer (WLTP) og et avanceret brændselscellesystem kan NEXO kalde sig for en effektiv frontløber.

Strømlinet

Strømlinet

Den er designet og skabt til at skille sig ud. De aerodynamiske linjer, det strømlinede interiør og den innovative drivlinje gør, at NEXO er en éner.

Avanceret

Avanceret

Gode forbindelsesmuligheder, høj komfort og banebrydende sikkerhed. NEXO er højteknologisk hele vejen rundt.

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er NEXO fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Fra vision til virkelighed

NEXO viser Hyundais engagement i udviklingen af teknologiske fremskidt, som kan være med til at gøre kloden mere ren. Hyundai var pioneer i udviklingen af brændselsceller, der blev drevet af brint. Det startede i 1998, og i 2013 stod den første masseproducerede brintbil klar til salg i form af Hyundai ix35.
Verdens første brintbil

Verdens første brintbil

I 2013 blev ix35 den første masseproducerede brintbil i verden. Danmark var testland, og der kører fortsat ix35 brintbiler rundt i Danmark i dag.

Flest solgte brintbiler

Flest solgte brintbiler

I 2017 var der 500 registrerede Hyundai-brintbiler i Europa. Dette er flere end alle andre mærker tilsammen.

For en bedre verden

For en bedre verden

Hyundai Motor Company er en dedikeret og engageret global virksomhed, som vil udvikle miljøvenlig teknologi til brug for kunder i hele verden.

Læs mere om NEXO

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Se pris og varianter

Se pris og varianter