Santa Fe

Santa Fe

Fra 469.995 kr.

Kvalitetstid - for enhver slags familie

Uanset hvordan du lever dit liv, så gør den nye Santa Fe dit liv nemmere. Sikkerheden findes ikke bedre og mere gennemført, og den behagelige rummelighed er svær at overgå. Santa Fe er skabt til at gøre gode øjeblikke bedre.

Gennemdesignet råstyrke

Gennemdesignet råstyrke

Elegant og alligevel med et kraftfuldt design. Den nye Santa Fe forener et gennemdesignet ydre med en uhørt rummelighed – og en overlegen kvalitet.

Kraftfuldt udtryk

Kraftfuldt udtryk

Set forfra giver Hyundai’s velkendte Cascade-kølergrill og det iøjnefaldende Composite Light den nye Santa Fe et sporty og elegant udtryk.

Stærk profil

Stærk profil

De markante hjulkasser og sidernes potente linjer forstærker den nye Santa Fe’s position i toppen af Hyundai’s SUV-sortiment.

Synligt særpræg

Synligt særpræg

Bagklappens linjer fortsætter diskret over i de iøjnefaldende LED-baglygter og sikrer et velafbalanceret udseende. De dobbelte udstødningsrør og den robuste smudsplade sikrer et sporty look.

Rummelighed

Rummelighed

Mere komfort. Mindre plads. Den nye Santa Fe leverer fantastisk rummelighed og ergonomi – og gør enhver køretur til en afslappende oplevelse for alle om bord.

Motorer

Motorer

Leveres med tre dynamiske motorvarianter: To diesel- og en benzinversion. Alle modificeret til at opfylde de nye Euro 6C emissionsstandarder, så de yder en forbedret brændstofeffektivitet via en forbedret forbrænding og et minimeret friktionstab gennem gearet.

Oplev Calm Tech

Den nye Santa Fe er designet med en bred vifte af innovative teknologisystemer, der hjælper med at gøre al kørsel behagelig. Calm Tech-systemet etablerer en komfortzone for dig og dine passagerer – lige fra at forbedre din køreoplevelser til at sikre, at dine passagerer kun kan forlade bilen, når sikkerheden er kontrolleret. Calm Tech-systemet fungerer skjult og helt automatisk, så du kan få den optimale køreoplevelse.

Intelligent åbning af bagklap

Sikrer, at du altid har plads nok til at åbne bagklappen sikkert – hvis du f.eks. parkerer op imod en væg.