Ny SANTA FE

Større, smukkere og smartere
SANTA FE er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med mulighed for plads til 7 personer. Og nu er den blevet redesignet, hvilket betyder mere plads, komfort, teknologi, sikkerhed - og luksus. Den nye SANTA FE kommer til Danmark som plug-in hybrid, hybrid og diesel. Med den nye SANTA FE sætter Hyundai strøm til fremtidens SUV-oplevelse og forener overlegent design med suveræne køreegenskaber.

Tillad cookies, for at se denne video

Skal vi holde dig opdateret?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så sender vi løbende informationer omkring priser, udstyr og meget andet, når vi ved mere.
Luksuriøst design

Luksuriøst design

Designet på den nye SANTA FE er overlegent, kraftfuldt og elegant! Glæd dig til større frontgrill, T-formede LED-forlygter og meget mere. Det nye instrumentbord og midterkonsol giver forsædepassagererne en følelse af at sidde i en hyggelig stue med intuitiv betjening af alle funktioner i bilen lige ved hånden. Derudover er det som noget helt nyt blevet muligt at tilkøbe en Luksuspakke for at give bilen et endnu mere eksklusivt look.

Mere om design
Elektrificerede drivlinjer

Elektrificerede drivlinjer

Den nye SANTA FE bliver tilgængelig som hybrid, plug-in hybrid og diesel. Især hybrid-varianterne er nyt for modellen, og her kan du glæde dig til en 1.6-liters turbobenzinmotor med 230 eller 265 hk. Er du mere til diesel, er en 2.2-liters dieselmotor med 200 hk også en mulighed. Fås med to- eller firehjulstræk for endnu bedre køreegenskaber i al slags vejr og terræn (afhængig af variant).

Mere om performance
Beskytter dig og dine kære

Beskytter dig og dine kære

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed. Den nye SANTA FE tilbyder sikkerhed for alle bilens passagerer. Som standard får du bl.a. adaptiv fartpilot, aktiv blindvinkel-sensor, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse samt eCall. Derudover gør den også opmærksom på passagerer på bagsædet, når føreren forlader bilen (afhængig af variant).

Mere om sikkerhed
Banebrydende tilslutningsmuligheder

Banebrydende tilslutningsmuligheder

Den nye SANTA FE er også blevet opgraderet med al den nyeste teknologi, og den nye 10.25" touchskærm (afhængig af variant) giver dig adgang til Bluelink, som gør, at du kan styre funktioner på din bil fra din smartphone (ekstraudstyr). Et 5 års gratis abonnement på Hyundais LIVE Services er ligeledes inkluderet i den store skærm og viser information om trafik, vejr m.m.

Mere om connectivity
En kabine der fanger

En kabine der fanger

Den nye SANTA Fe er nem at komme ind i og svær at komme ud af. Og især sæderne indbyder til at blive siddende. Her er der både mulighed for 8-vejs elforsæder og integreret hukommelsesfunktion, så du kan finjustere din position og slippe for at indstille den igen, hvis en anden har lånt din bil. 

Mere om komfort
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye SANTA FE fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp