Hyundai SANTA FE set skråt fra siden.

Helt ny SANTA FE

Forventes lanceret i Danmark i 2024

Helt anderledes

Den femte generation af SANTA FE får nyt design. Helt nyt design. Og så kommer vores allerede store og luksuriøse 7-personers SUV til at vokse - både i højden og når det kommer til akselafstanden. Det er noget, som virkelig kommer til udtryk i øget loftshøjde og benplads. Selv på tredje sæderække.

Tillad cookies, for at se denne video

Eksteriør

Et robust ydre

Uanset fra hvilken vinkel du ser den nye SANTA FE, er det tydeligt, at der er tale om en hårdfør SUV, der venter på at give dig den næste uforglemmelige oplevelse.
Muskuløs og robust

Muskuløs og robust

De hårdt optrukne linjer langs siden og hjulkasserne sammen med den dominerende front resulterer i et muskuløst formsprog.

Gennemført design

Gennemført design

Bagenden er designet, så bagagerummet er let tilgængelig. Og sammen med LED-lygterne, der har form som et H for Hyundai, giver det den nye SANTA FE et unikt og robust udtryk.

Skal vi holde dig opdateret?

 

Tilmeld nyhedsbrev

Kvinde slapper af med tilbagelænet forsæde i Hyundai SANTA FE.
Hyundai SANTA FE interiør instrumentpanel og rat.

Interiør

Gør dit liv mere rummeligt

Der er plads til op til 7 personer i SANTA FE. Og sammen med det store bagagerum gør det SUV’en perfekt til hverdag og til ferie.
Alt inden for rækkevidde

Alt inden for rækkevidde

Kabinen er indrettet, så du nemt kan tage kontrol over din og dine passagerers komfort og sikkerhed. Via knapperne på rattet kan du betjene diverse funktioner, og den integrerede panoramaskærm giver dig godt overblik over vigtige data under kørsel.

Op til 7 sæder

Op til 7 sæder

Den nye SANTA FE med tre sæderækker og op til syv sæder har ændret sig enormt. Den lange akselafstand på 2.815 mm giver generøs plads til alle passagerer. Benpladsen på anden sæderække øges med 20 mm til 1.055 mm, og benpladsen på tredje sæderække øges med 15 mm til 761 mm. Men det er ikke kun benpladsen, som vokser på tredje sæderække. Hovedpladsen øges med 69 mm og siddehøjden med 30 mm.

Udnyt pladsen

Udnyt pladsen

Hvis der ikke er passagerer på de to bagerste sæderækker, kan du nemt folde dem ned og få plads til at nyde udsigten, en picnic eller at lukke øjnene.

Hyundai SANTA FE parkeret med udsigt over bjergområde
Hyundai-ejere camperer i deres Hyundai SANTA FE

Skal vi holde dig opdateret?

Vores luksuriøse SANTA FE kommer i en helt ny udgave i 2024. Vil du være blandt de første til at høre nyt, så tilmeld dig vores særlige mailingliste her: