SANTA FE Plug-in Hybrid

Fra 527.995 kr.

Mød SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Den leverer en kombineret ydelse på 265 hk, gør det nemt at få det bedste af to verdener. Vil du udelukkende køre elektrisk, kræver det blot et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil. Det er enkelt.

Dyk ned i detaljerne

Luksuriøst design

Luksuriøst design

Designet på SANTA FE Plug-in Hybrid er overlegent, kraftfuldt og elegant. En større frontgrill, T-formede LED-forlygter og meget mere. 

Mere om design
Glæden ved at køre elektrisk

Glæden ved at køre elektrisk

SANTA FE Plug-in Hybrid kører på elektricitet og benzin alt efter behov. Den kraftfulde kombinationsmotor leverer 265 hk, og det kræver kun et enkelt tryk, så er den fuldt ud elektrisk.

Mere om opladning
Koblet op på effektivitet

Koblet op på effektivitet

Takket være det innovative plug-in hybrid-system er du garanteret stærke præstationer, høj brændstofeffektivitet og en uhyre dynamisk el-motor, der med et fuldt opladet batteri giver dig op til 58 kilometer på el.

Mere om performance
Beskytter dig og dine kære

Beskytter dig og dine kære

Sikkerhed er afgørende i alle situationer. SANTA FE Plug-in Hybrid er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter alle bilens passagerer.

Mere om sikkerhed
Banebrydende tilslutningsmuligheder

Banebrydende tilslutningsmuligheder

SANTA FE Plug-in Hybrid giver dig den nyeste teknologi. Du får bl.a. en stor 10.25” touchskærm og adgang til Bluelink, som gør det nemt at styre funktioner i din bil fra din smartphone.  

Mere om connectivity
Behageligt på farten

Behageligt på farten

Med et utal af komfortable funktioner, som f.eks. mulighed for forsæder med hukommelsesfunktion, der husker ryglænets position, sædelængden og lårstøtten, er SANTA FE Plug-in Hybrid et skønt sted at være på farten. 

Mere om komfort

Tillad cookies, for at se denne video

Det siger andre...

Carlife365.dk

"Hyundai SANTA FE kommer let og elegant afsted, og man har følelsen af, at den bare svæver han ad vejen."

Læs anmeldelse

Varianter

Stærkt udstyrede varianter

Stærkt udstyrede varianter

SANTA FE Plug-in Hybrid findes i 3 veludstyrede varianter. Det gør det nemt at vælge præcis den udgave, der matcher dig og dine behov.

Mere om udstyrsvarianter

Få tryghed med Hyundai

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er SANTA FE Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet på SANTA FE Plug-in Hybrid kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.