Ny SANTA FE Plug-in Hybrid

Oplev den hos udvalgte forhandlere. Fra 469.995 kr.

Ny registreringsafgift får prisen på SANTA FE Plug-in Hybrid til at stige

Ny registreringsafgift får prisen på SANTA FE Plug-in Hybrid til at stige

I starten af det nye år stiger afgifterne på plug-in hybridbiler. Det betyder, at prisen på SANTA FE Plug-in Hybrid stiger. Men ikke nødvendigvis for dig. Hos Hyundai har vi nemlig besluttet, at hvis du skriver under på en slutseddel inden den 15. december 2021, låser vi den vejl. udsalgspris – også selvom du først får den leveret i år 2022.

Læs mere

*Kampagnen gælder for et begrænset antal biler med underskrevet slutseddel til og med 15/12 2021. Prisen, som vi låser, er bilens vejledende udsalgspris, bilens privatleasingpris samt bilens firmabilsbeskatningspris og dækker dermed afgiftsændringer (Lov 203 fra februar 2021). Gælder ikke CO2-afgiften (660 kr) som stiger 20 kr. pr. år i 2022 for de nævnte modeller. Forventet levering første halvår 2022.

SUV med plads til 7 personer

SANTA FE er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Nu er den blevet re-designet. Det giver dig mere plads, mere komfort, mere teknologi, mere sikkerhed – og endnu mere luksus. Men ikke nok med det. Nu kommer den til Danmark som plug-in hybrid, så du kan få lige dele dynamik og råstyrke. Oplev den lige nu hos udvalgte Hyundai-forhandlere.

Tillad cookies, for at se denne video

Hvad er en plug-in hybrid?

Den nye SANTA FE Plug-in Hybrid, som leverer en kombineret ydelse på 265 hk, gør det nemt at få det bedste af to verdener. Vil du udelukkende køre elektrisk, kræver det blot et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil. Det er enkelt.
Elektrisk rækkevidde + fleksibilitet

Elektrisk rækkevidde + fleksibilitet

En plug-in hybrid er det perfekte kompromis. Den giver dig elektrisk rækkevidde til de fleste daglige ture og benzinmotorens fleksibilitet, når du skal længere.

Ingen udledning når du kører elektrisk

Ingen udledning når du kører elektrisk

Den batteridrevne el-motor arbejder sammen med benzinmotoren om at levere en høj brændstofeffektivitet og lavere CO2-udledning under kørsel.

Kom længere på en liter benzin

Kom længere på en liter benzin

Elektrisk når du behøver det, og benzin når du har behov for det. Når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren.

Luksuriøst design

Luksuriøst design

Designet på den nye SANTA FE Plug-in Hybrid er overlegent, kraftfuldt og elegant. Glæd dig til en større frontgrill, T-formede LED-forlygter og meget mere.

Mere om design
Glæden ved at køre elektrisk

Glæden ved at køre elektrisk

SANTA FE Plug-in Hybrid kører på elektricitet og benzin alt efter behov. Den kraftfulde kombinationsmotor leverer 265 hk, og det kræver kun et enkelt tryk, så er den fuldt ud elektrisk.

Mere om opladning
Koblet op på effektivitet

Koblet op på effektivitet

Takket være det innovative plug-in hybrid-system er du garanteret stærke præstationer, høj brændstofeffektivitet og en uhyre dynamisk el-motor, der med et fuldt opladet batteri giver dig op til 58 kilometer på el.

Mere om performance
Beskytter dig og dine kære

Beskytter dig og dine kære

Sikkerhed er afgørende i alle situationer. SANTA FE Plug-in Hybrid er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter alle bilens passagerer.

Mere om sikkerhed
Banebrydende tilslutningsmuligheder

Banebrydende tilslutningsmuligheder

SANTA FE Plug-in Hybrid giver dig den nyeste teknologi. Du får bl.a. en stor 10.25” touchskærm og adgang til Bluelink, som gør det nemt at styre funktioner i din bil fra din smartphone.  

Mere om connectivity
Behageligt på farten

Behageligt på farten

Med et utal af komfortable funktioner, som f.eks. mulighed for forsæder med hukommelsesfunktion, der husker ryglænets position, sædelængden og lårstøtten, er SANTA FE Plug-in Hybrid et skønt sted at være på farten. 

Mere om komfort
Stærkt udstyrede varianter

Stærkt udstyrede varianter

Den helt nye SANTA FE Plug-in Hybrid kommer i 2 veludstyrede varianter. Det gør det nemt at vælge præcis den udgave, der matcher dig og dine behov.

Mere om udstyrsvarianter

Det siger andre...

Carlife365.dk

"Hyundai SANTA FE kommer let og elegant afsted, og man har følelsen af, at den bare svæver han ad vejen."

Læs anmeldelse
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye SANTA FE Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet på SANTA FE Plug-in Hybrid kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp