SANTA FE Plug-in Hybrid Design

Design

Designet til at imponere

Den nye SANTA FE Plug-in Hybrid udstråler på samme tid styrke og elegance. Sådan har det altid været. Læs mere her på siden om det iøjnefaldende design og bliv klogere på historien om den luksuriøse bils udvikling.

Robust og raffineret på samme tid

Den nye SANTA FE Plug-in Hybrid er blevet re-designet helt fra bunden, og de mange nye designændringer – både indvendigt og udvendigt – giver bilen en klar fordel i det store SUV-segment.
Strålende

Strålende

LED-forlygter er standard i SANTA FE Plug-in Hybrid. Det samme gælder det unikke kørelys, der er formet som et T.

Selvsikker

Selvsikker

De brede LED-kombinationsbaglygter med skarpe, parametriske detaljer runder SANTA FE Plug-in Hybrid fornemt af.

Smart

Smart

Den markante front på SANTA FE Plug-in Hybrid fremhæver bilens robuste og raffinerede proportioner.

Større kølergrill

Større kølergrill

Den karakteristiske Hyundai-kølergrill med det markante 3D-mønster og den nye, lavthængende frontkofanger giver SANTA FE Plug-in Hybrid et misundelsesværdigt udtryk i gadebilledet.

Nye 19” alufælge

Nye 19” alufælge

Tænk stort. Giv din SANTA FE Plug-in Hybrid 19” alufælge, der elegant afspejler bilens dynamiske profil.

Ekstraudstyr.

Vælg din yndlingsfarve

Vælg din yndlingsfarve

Personliggør din SANTA FE Plug-in Hybrid med et stort udvalg af forskellige eksteriørfarver, der alle er inspireret af naturen. Der er kommet tre nye farver til: Glacier White, Taiga Brown og Lagoon Blue.

Mere dynamiske skærmkasser

Mere dynamiske skærmkasser

Bredere skærmkasser og et alufælge-design, inklusiv muligheden for 19” fælge, forstærker SANTA FE Plug-in Hybrids markante fremtoning. 

Nem at komme ind i – svær at komme ud af

SANTA FE Plug-in Hybrid byder på plads, komfort og bekvemmelighed i lange baner. Og fra den ene ende til den anden oplever du et højt niveau af luksus med komponenter i bløde materialer eller fint læder. Du kan også få en særlig Executive-pakke, hvis du har brug for lidt mere.
12.3” digital instrumentering

12.3” digital instrumentering

De mange førsteklasses interiørdetaljer fuldendes af den 12.3” store digitale instrumentering, som giver kabinen et moderne og højteknologisk look. 

Afhængig af variant.

10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Få alt, hvad du behøver op på den elegante 10.25” touchskærm, som giver dig mulighed for at benytte apps, navigation, Bluelink mv. Skærmen giver også mulighed for splitfunktion, så den kan vise to forskellige ting på én gang, f.eks. musik og navigation. Derudover får du et 5-års gratis abonnement til Hyundai LIVE Services, som bl.a. giver dig adgang til information om trafik og vejr.

Shift-by-wire-gearvælger

Shift-by-wire-gearvælger

Skift gear ved at bruge knapperne, som er bekvemt placeret i midterkonsollen. Skift nemt og hurtigt mellem frem (D), tilbage (R), neutral (N) og parkering (P). I midterkonsollen finder du også den elektriske håndbremse.

Kopholder-cover

Kopholder-cover

Et smart skydedæksel giver dig mulighed for at dække den ene af de to kopholdere samt USB-porten. Det giver dig et renere og mere stilfuldt look.

Opbevaringsrum

Opbevaringsrum

Bakken under den ’flydende’ midterkonsol giver masser af plads til opbevaring af personlige genstande.

 

’Flydende’ midterkonsol

’Flydende’ midterkonsol

En af de mest bemærkelsesværdige ting ved det opdaterede interiør er midterkonsollen, der ’flyder’ elegant over i det læderbeklædte midterarmlæn, hvilket øger premium-fornemmelsen i kabinen.

Det nye design. Fra skitse til showroom

Det nye design. Fra skitse til showroom

I starten er det nye design ikke meget mere end rå blyantskitser på papir. For designerne var målet i denne omgang at skabe et mere sofistikeret formsprog. Man ville have en elegance frem i SANTA FE og skabe et design, der både var robust og raffineret.

20 års jubilæum

Første generation af SANTA FE blev introduceret tilbage i 2000. Det gør Hyundai til en af pionererne på SUV-markedet. Nedenfor kan du se, hvordan Hyundais allerførste SUV har udviklet sig gennem årene.
Første generation 2000-2006

Første generation 2000-2006

Første generation havde et raffineret og alligevel robust udseende, der understregede bilens gode offroad-egenskaber. Den var samtidig væsentlig længere og bredere end mange af konkurrenterne.

Anden generation 2006-2012

Anden generation 2006-2012

Anden generation kom med endnu flere kræfter, endnu mere plads og et opdateret sikkerhedssystem. Samtidig blev håndteringen under forskellige kørsels- og vejrforhold betydelig forbedret

Tredje generation 2012-2018

Tredje generation 2012-2018

Tredje generation tog et markant trin op på komfort og kvalitet. Samtidig fik modellen et helt nyt design, der bestod af mere skarpe kanter, raffinerede linjer og voluminøse overflader.

Fjerde generation 2018-

Fjerde generation 2018-

Fjerde generation udtrykker en stærk premium-følelse og byder på avanceret teknologi, klassens bedste sikkerhedsfunktioner og en enestående rummelighed.

Hvad vil du læse mere om?

Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Mere om opladning
Koblet op på effektivitet

Koblet op på effektivitet

Mere om performance
Kom sikkert frem

Kom sikkert frem

Mere om sikkerhed
Godt forbundet med din bil

Godt forbundet med din bil

Mere om connectivity