Mand sætter Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid til at lade op

Egenskaber

Mere komfort. Mere sikkerhed. Mere teknologi.

Man kan ikke overgøre hverken god comfort, sikkerhed eller teknologi. For det er alt sammen med til at skabe et godt udgangspunkt for en behagelig køretur. Læn dig tilbage i sæderne velvidende, at du er i gode hænder i SANTA FE Plug-in Hybrid.
Familie står ved siden af SUV'en Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid
Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid kører på vej

Performance

Nyt hybridsystem med mere effekt

Du har et stærkt hybridsystem i SANTA FE Plug-in Hybrid. I tæt samarbejde leverer den nye 1.6 liters T-GDi-motor og el-motoren i alt 265 hk. Det store batteri giver dig med et enkelt tryk masser af kræfter, når du vil køre elektrisk – og benzinmotoren tager ubesværet over, når der er behov for det. Det er enkelt. Kør så langt du vil og lad op, når du er fremme.
6-trins automatgear

6-trins automatgear

6-trins automatgearet leverer endnu bedre transmission og brændstofeffektivitet end sin forgænger.

Pladsbesparende platform

Pladsbesparende platform

Takket være en platform er batteriet placeret under forsæderne. Det giver mere plads til passagerer og bagage.

Lithium-ion-polymer-batteri

Lithium-ion-polymer-batteri

Det effektive batteri på 13.8 kWh maksimerer både de elektriske præstationer og oplagring af energi.

Kraftfuld elektrisk motor

Kraftfuld elektrisk motor

Få glæde af elektrisk acceleration. Den elektriske motor på 66.9 kW leverer høje omdrejninger og masser af kræfter.

Regenerativ bremsning

Afhængig af måden du kører på, kan SANTA FE Plug-in Hybrid skifte ubesværet mellem sin benzinmotor og elektriske motor. Det regenerative bremsesystem oplader automatisk batteriet, når bilen bremser. Den energi, der derved bliver lagret i batteriet, overføres til den elektriske motor, der hjælper bilen i forbindelse med acceleration, kørsel opad og ved lave hastigheder.
Grafisk visualisering af regenerativ bremsning ved start/lav hastighed

Start/lav hastighed

Når du starter eller kører med lav hastighed, sørger elmotoren for at sætte/holde SANTA FE Plug-in Hybrid i bevægelse – via den energi der er lagret i batteriet.

Grafisk visualisering af regenerativ bremsning ved acceleratiuon/opad

Acceleration/opad

Under acceleration eller ved kørsel opad arbejder elmotoren og benzinmotoren parallelt med at maksimere accelerationen og minimere brændstofforbruget.

Grafisk visualisering af regenerativ bremsning ved konstant fart

Konstant fart

Ved konstante hastigheder leveres strømmen enten af benzinmotoren eller af den elektriske motor, alt efter hvad der er mest energieffektivt i situationen.

Grafisk visualisering af regenerativ bremsning ved decceleration/nedad

Decceleration/nedad

Det regenerative bremsesystem oplader batteriet ved at bruge elmotoren, når der bremses. Når du bremser eller kører ned ad bakke, lagres den genererede energi i batteriet.

Grafisk visualisering af regenerativ bremsning

Regenerativ bremsning

Ved bremsning eller kørsel ned ad bakke fungerer motoren som en generator og omdanner kinetisk energi til elektrisk energi, som lagres i batteriet og bruges til at drive elmotoren.

Kræfter i overskud

Kræfter i overskud

SANTA FE Plug-in Hybrid kan trække helt op til 1.350 kg, hvis traileren eller campingvognen har bremser – og op til 750 kg hvis der ikke er bremser. Benzinmotoren hjælper ganske enkelt elmotoren, så du får forøget trækkraften. Det betyder, at en SANTA FE både er velegnet til kør-selv-ferien og til flytning af møbler og haveaffald. Du kan naturligvis også montere et cykelstativ på krogen.

Køre- og terrænvælger

Sne eller sand? Sport eller ECO? Du bestemmer. Med køre- og terrænvælgeren kan du nemt skifte køreindstilling til forholdene – og til dit humør. Vælg Sport-tilstand for forbedret performance med modificeret speeder-respons og køreegenskaber. ECO-tilstand giver maksimal brændstofeffektivitet med reduceret acceleration, skiftepunkter og klimaanlæg. Vælg komfort-tilstand for regelmæssig performance og god effektivitet.
Sne

Sne

Optimerer styringen og giver et godt vejgreb under glatte og snedækkede forhold ved at justere motorens drejningsmoment, gearskift, trækkontrol og drejningsmomentfordeling på alle hjul.

Sand

Sand

Giver en jævn start og ydeevne i bløde og modstandsdygtige forhold ved at justere motorens drejningsmoment, gearskift, trækkontrol og drejningsmomentfordeling på alle hjul.

Mudder

Mudder

Optimerer bilens præstation til at køre i glatte og meget modstandsdygtige forhold ved at justere motorens drejningsmoment, gearskift, trækkontrol og drejningsmomentfordeling på alle hjul.

HTRAC™-firhjulstræk

Dårligt vejr? Udfordrende sving? Intet problem! SANTA FE Plug-in Hybrid fås med HTRAC™-firhjulssystem, som gør det sikrere og mere behageligt at køre i glatte byggader og på ujævne landeveje. Vælg mellem fire køreindstillinger alt efter kørselssituationen.
Comfort

Comfort

Comfort-indstillingen giver forbedret stabilitet. Under glatte forhold overfører systemet automatisk kraft til alle fire hjul.

ECO

ECO

ECO-indstillingen giver forbedret brændstofeffektivitet ved kun at sende kraft til forhjulene. Under glatte forhold fordeles kraften automatisk på alle fire hjul.

Sport

Sport

Sport-indstillingen giver en forbedret acceleration med et op til 50% øget drejningsmoment på baghjulene. Under glatte forhold fordeles kraften automatisk på alle fire hjul.

Smart

Smart

Smart-indstillingen tilpasser sig din kørestil og vejforhold og skifter automatisk mellem ECO, Sport og Comfort for at levere optimal ydelse.

Performance-affjedring

Performance-affjedring

MacPherson-affjedring giver forbedret stabilitet og køreegenskaber.

Opladning

Ladetider

Se hvor lang tid det tager at oplade SANTA FE Plug-in Hybrid.
Standardladning (hjemme og på farten)

Standardladning (hjemme og på farten)

Du kan foretage normal opladning både hjemme via en ladeboks og på farten via offentlige ladestationer. Ladetiden varierer alt efter effekten af ladestanderen.

Effekt Batteri Ladetid

3,3 kW

13,8 kWh

ca. 4,5 timer

Opladningstiden kan variere alt efter ladestander, udendørstemperatur, bilens tilstand m.m.

Vil du vide mere om opladning?

Vil du vide mere om opladning?

Det er nemt at oplade en plug-in hybrid. Batteriet oplades på samme måde som de fuldt ud elektriske biler, altså derhjemme gennem din egen ladestation eller på de offentlige ladestationer. På vores sider om at køre plug-in hybrid kan du blive klogere på opladning.

Læs mere

Ladeløsninger til ethvert behov

Vælg eller kombinér frit mellem Charge myHyundai, og de gode løsninger, som vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.
Charge myHyundai

Charge myHyundai

Ét kort. Adgang til næsten alle offentlige ladestandere i Europa.

Anbefales til dig, som ønsker den convenience, der er i at vide, at du kan lade hvor som helst, og når som helst.

Læs mere
OK Ladepakke

OK Ladepakke

Fleksible løsninger til opladning på privatadressen med afregning efter forbrug.

Anbefales, hvor der oplades primært derhjemme.

Læs mere
Abonnementer fra Clever

Abonnementer fra Clever

Vælg friheden til at køre, som du vil. Med Clever kan du lade hjemme og får adgang til Clevers store ladenetværk.

Anbefales, hvis du ofte lader ude. 

Læs mere

Connectivity

Banebrydende tilslutningsmuligheder

SANTA FE Plug-in Hybrid er naturligvis udstyret med al den nyeste teknologi, f.eks. Bluelink, der giver dig mulighed for at styre funktioner i din bil fra din smartphone. Et 5-års gratis abonnement på Hyundai LIVE Services er inkluderet, som viser information om trafik, vejr mv.
Apple CarPlay™ og Android Auto™

Apple CarPlay™ og Android Auto™

SANTA FE Plug-in Hybrid er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™ (ikke trådløs).

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Trådløs opladning af smartphone

Trådløs opladning af smartphone

I bilens midterkonsol finder du et rum, hvor du kan lægge din smartphone. Er din smartphone Qi-kompatibel, kan den oplades helt uden et kabel.

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din SANTA FE Plug-in Hybrid fra din smartphone

Styr din SANTA FE Plug-in Hybrid fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Læs mere
Særligt til elektriske biler

Særligt til elektriske biler

Når du kører i en el- eller plug-in hybridbil, får du adgang til helt særlige fordele. Du kan bl.a. kontrollere din opladning samt se opladnings- og batteristatus.

Læs mere

Bluelink er standard-udstyr i SANTA FE Plug-in Hybrid og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Læs mere

LIVE Services er standard-udstyr i SANTA FE Plug-in Hybrid og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Komfort

Komfort ud over alle grænser

SANTA FE Plug-in Hybrid giver mulighed for alt det bedste inden for komfort og bekvemmelighed med et alsidigt sædesystem og smarte funktioner som den automatiske bagklap, der hjælper dig, når du har hænderne fulde. Du kan også glæde dig over øget benplads på både 2. og 3. sæderække samt endnu mere bagagerumskapacitet og smart placerede opbevaringsrum rundt om i bilen.
Plads til hele familien

Plads til hele familien

Nyd at have førsteklasses komfort med plads til 7 personer og bagage. Skal du have pakket til en længere tur, er det ikke noget problem. Sæderne på anden række kan lægges ned enkeltvis, så du både kan have plads til passagerer og yderligere bagage. Og passagerer på bagerste række er heller ikke noget problem. Et enkelt tryk på en knap, og sæderne på anden række lader sig skyde helt frem.

KRELL-lydsystem

KRELL-lydsystem

KRELL er et lydsystem i topklasse. De 10 højttalere og den massive 12-kanals forstærker giver med et samlet output på 589 watt alle i bilen en suveræn lydoplevelse. 

Elektrisk bagklap

Elektrisk bagklap

Nyd let af- og pålæsning. Bagklappen åbnes automatisk, når føreren af bilen nærmer sig, og bilnøglen (Smart Key) registreres.

Standard from Advanced. Ekstraudstyr til Essential. 

Integreret hukommelsesfunktion

Integreret hukommelsesfunktion

Få maksimal komfort med et enkelt tryk. Hukommelsesfunktionen husker ryglænets position, sædelængden og lårstøtten, så du slipper for at indstille igen, hvis en anden har lånt din bil. Funktionen er i stand til at gemme sædeindstillingerne for to førere.

Standard fra Advanced.

 

 

Elektriske forsæder (8-vejs)

Elektriske forsæder (8-vejs)

Glæd dig til fantastisk siddekomfort. SANTA FE Plug-in Hybrid har forsæder med 8 elektriske indstillinger. Indstil den position, der passer perfekt til dig.

Bagklap-guide

Bagklap-guide

Denne smarte funktion sikrer, at der altid er plads nok til at åbne bagklappen, f.eks. når du parkerer baglæns med bagklappen mod en væg.

Sikkerhed

Få hele familien sikkert på vej

Avancerede sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer som motorvejsassistent og advarsel for bagvedkrydsende trafik bringer SANTA FE Plug-in Hybrid på linje med konkurrenter i den store premium-klasse. Og hvem ville ikke også nyde godt af fjernbetjent parkering, så bilen kan klare parkeringen helt selv?

Fjernbetjent parkeringsassistent

Med et enkelt tryk på en fjernbetjening kan SANTA FE Plug-in Hybrid selv køre eller bakke ind på en parkeringsplads. 

Ekstraudstyr.

Motorvejsassistent

SANTA FE Plug-in Hybrid er udstyret med en såkaldt motorvejsassistent. Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og en navigationsbaseret adaptiv fartpilot, der bruger sensorer og kortdata. Det giver dig sikker kørsel. Derudover er den i stand til selv at justere bilens hastighed. Funktionen slås til via en knap på rattet. 

Standard fra Advanced.

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i displayet gør opmærksom på, at der er trafik på vej. Kan også bremse for biler, hvis nødvendigt.

Blindvinkel-kameraer (BVM)

Blindvinkel-kameraer (BVM)

Du kan både se højre og venstre side af din SANTA FE Plug-in Hybrid med de smarte blindvinkel-kameraer. Kameraerne aktiveres ved brug af blinklys, når du ønsker at skifte vejbane.

Standard fra Advanced.

Aktiv blindvinkel-sensor

Ved hjælp af små styreindgreb sørger denne funktion for modstand i rattet, som gør det svært at trække ud, når der er biler i den blinde vinkel. Dette sker udelukkende ved brug af blinklys. Assisterer også ved udkørsel fra en parallel parkeringsplads. 

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Ultralydssensorer registrerer passagernes bevægelser. Det gør det muligt for føreren at blive underrettet, hvis børn eller kæledyr ved et uheld er blevet efterladt i bilen.

Sikker udstigning

Sikker udstigning

Denne smarte funktion forhindrer ulykker ved at registrere køretøjer, der kommer bagfra. I disse tilfælde låses dørene, så passagerne kun kan træde ud, når det er sikkert.

7 airbags

SANTA FE Plug-in Hybrid er designet til at passe på dig og dine passagerer med syv airbags: To frontairbags, to sideairbags, to gardinairbags og en center-airbag. De mange airbags minimerer stød og deformation af kabinen i tilfælde af en collision.
eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, kan denne funktion automatisk ringe op til 112, såfremt passagerne ikke selv er i stand til det. Bilen opgiver følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunkt
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved tryk på en knap.

Læs mere om SANTA FE Plug-in Hybrid

Udforsk design

Udforsk design

Se priser og varianter

Se priser og varianter

Find tilbehør

Find tilbehør