Helt ny TUCSON

Fra 289.995 kr.

Revolutionerende design og elektrificerede drivlinjer

Velkommen til den helt nye TUCSON! Med den nye TUCSON kan du glæde dig til et revolutionerende design, elektrificerede drivlinjer, masser af sikkerhed og komfort samt avanceret teknologi. Se med, når vores produktspecialister, Kasper og Christian, giver dig en detaljeret introduktion til den helt nye TUCON.

Tillad cookies, for at se denne video

Det siger danskerne

En række danskere har "anmeldt" den nye TUCSON - helt uden at kende mærket. Se med, når de fortæller, hvad de synes om bilen.

Tillad cookies, for at se denne video

Det siger anmelderne

Biler.nu

"TUCSON gør det mindst lige så godt som VW Tiguan. Den gør det bare til langt langt færre penge."

Se videoanmeldelse

Blog.bilbasen.dk

"...elefanten i rummet er umulig at overse og gemme væk. Den opsigtsvækkende prisforskel mellem TUCSON og Tiguan. Den gør det umuligt at erklære Tiguan som vinder, og Tucson tager dermed sejren."

Læs anmeldelse

Carlife365.dk

"Hyundai Tucson tager ikke alene et kæmpe skridt frem – den går også et trin op..."

Læs anmeldelse

Motorsiden.dk

"Dens finish, dens egenskaber og ikke mindst fremtoning gør den til en eye-catcher. Samtidig kører den fremragende – og hvad mere kan man så forlange."

Læs anmeldelse
Futuristisk og innovativ

Futuristisk og innovativ

Den nye TUCSON udstråler kraft, elegance og dynamik! Bilen er proppet med interessante detaljer, heriblandt et helt nyt lygtesystem, som er en bærende del af designet. Indvendig har kabinen fået et renere og mere minimalistisk look.

Mere om design
Nye drivlinjer

Nye drivlinjer

Den nye TUCSON bliver tilgængelig som benzin, diesel og mild hybrid. Disse kender vi allerede fra den nuværende TUCSON, men som noget helt nyt bliver plug-in hybrid nu også muligt. Plug-in hybrid lanceres først senere. 

Mere om performance
Sikkerhed er standard

Sikkerhed er standard

Som standard har den nye TUCSON 7 airbags inkl. en helt ny centerairbag, vognbaneassistent med følgefunktion, eCall, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse. Derudover er det muligt at tilkøbe endnu flere avancerede sikkerhedsfunktioner. 

Mere om sikkerhed
Mere digital end nogensinde før

Mere digital end nogensinde før

Den helt nye TUCSON er fyldt med connectivity, der giver dig mulighed for at benytte Apple CarPlay™ og Android Auto. Med den store touchskærm på 10.25" får du også adgang til Bluelink, hvorfra du kan styre forskellige funktioner i din nye SUV.

Afhængig af variant.

Mere om connectivity
Komfort i topklasse

Komfort i topklasse

I den nye TUCSON er der mulighed for en lang række komfortfunktioner, f.eks. 10.25" touchskærm og digital instrumentering, KRELL-lydsystem og 3-zonet klimaanlæg. Som noget helt nyt gør en smart walk-in-funktion det nemmere og hurtigere at komme ind og ud af bilen. 

Afhængig af variant/ekstraudstyr.

Mere om komfort
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter og ekstraudstyr.

 

Mere om varianter
Finansiering, forsikring og serviceaftale?

Finansiering, forsikring og serviceaftale?

Læs mere om de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

 

Mere om services

Fås som plug-in hybrid

Du læser lige nu om benzin/diesel-versionen af TUCSON. TUCSON fås også som plug-in hybrid.
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Læs mere
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye TUCSON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp