TUCSON

Fra 254.995 kr.

En ægte SUV-klassiker

En ægte SUV-klassiker

Hyundai TUCSON er en ægte SUV. Høj indstigning, mulighed for 4-hjulstræk, alsidigt bagagerum, tagrælinger m.m. Modellen er en af Hyundai bedst sælgende i hele verden. Hyundai TUCSON fås også som N Line model, hvor sportslige detaljer fra high performance N-serien er overført.

Aktuel kampagne
Lige nu attraktiv finansiering og mulighed for 24-timers prøvetur.
Pris fra kr. 299.995,-

Pris fra kr. 299.995,-

Inkl. udstyr til en værdi af kr. 83.000,-

 

Se kampagne og udstyr

Raffineret design

Raffineret design

Der er lagt hårdt arbejde i at udvikle og forfine den nye, faceliftede TUCSON, så den i dag er en af de bedst sælgende SUV'er i verden. Designet og udviklet i Europa - og nu endnu bedre.
Mere om design
Masser af motorkræfter

Masser af motorkræfter

Den nye TUCSON tilbyder flere forskellige motorer, så du kan finde netop dén, som passer til dine behov.
Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Den nye Hyundai TUCSON tilbyder Hyundai SmartSense. En avanceret pakke af sikkerhedsfunktioner og assistenter. Med Hyundai SmartSense får du automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse og aktiv vognbaneassistent. Derudover findes også funktioner som skiltegenkendelse m.m. (afhængig af variant).
Mere om sikkerhed
Højt komfortniveau

Højt komfortniveau

Den nye TUCSON tilbyder en bred vifte af funktioner og systemer, der giver mere komfort og bekvemmelighed for alle om bord.
Mere om komfort
Sportsligt design med N Line

Sportsligt design med N Line

Tag din TUCSON til næste niveau med iøjnefaldende designelementer inspireret af den højtydende N-serie. Efter den vellykkede lancering af både i30 N og i30 Fastback N har Hyundai valgt at videreføre det mere rå og sporty look til den klassiske TUCSON. Optimeret undervogn på 1.6 T-GDi og 2.0 CRDi.

Mere om TUCSON N Line
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er TUCSON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp