Helt ny TUCSON Plug-in Hybrid

Fra 324.995 kr.
Det bedste køb i klassen!

Det bedste køb i klassen!

Bil Magasinet har netop i stor test kåret den nye TUCSON Plug-in Hybrid som det bedste køb i klassen*. Det er især det høje komfortniveau, rummeligheden og værdi for pengene, som Bil Magasinet fremhæver. TUCSON Plug-in Hybrid har hele 265 hk, firehjulstræk, og så kører den op til 62 km på el. Dét er elektrisk køreglæde for hele familien.

*Læs mere i Bil Magasinets august-udgivelse, som er kommet på gaden 08.07.2021. 

Skarpt SUV-design

Skarpt SUV-design

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid tager bildesign til næste niveau. Dens skulpturelle look og dynamiske linjer giver dig et SUV-design, der viser nye veje.

Mere om design
Det er nemt!

Det er nemt!

At køre elektrisk er både nemt - og stærkt! For udover en solid rækkevidde på op til 62 km på el, giver TUCSON Plug-in Hybrid dig også hele 265 robuste hestekræfter. Og med flere forskellige muligheder for opladning har Hyundai gjort det nemt at lade op.

Mere om opladning
Hvad er en Plug-in Hybrid?

Hvad er en Plug-in Hybrid?

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid er udstyret med en benzinmotor og en batteridrevet elmotor. Tilsammen giver de en ydelse på 265 hk. Med et enkelt tryk kan du altid køre 100% elektrisk og helt op til 62 kilometer på én enkelt opladning. Og når strømmen i batteriet på 13.8 kWt er opbrugt, skifter den automatisk over til benzinmotoren, så du altid kan komme så langt omkring, som du har lyst.

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Føl dig endnu mere tryg i trafikken med klasseledende sikkerhedsudstyr og nye, avancerede sikkerhedsassistenter.

Mere om sikkerhed
Banebrydende connectivity

Banebrydende connectivity

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid giver mulighed for den nyeste teknologi, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink, der gør det muligt at styre funktioner på bilen med din mobil.

Mere om connectivity
Plads til store armbevægelser

Plads til store armbevægelser

Komfort og bekvemmelighed er der masser af i den nye TUCSON Plug-in Hybrid. Nyd blandt andet godt af muligheden for sædevarme for og bag samt et 3-zonet klimaanlæg.

Mere om komfort
Sporty N Line-variant

Sporty N Line-variant

Den nye TUCSON Plug-in Hybrid kommer også i den sporty N Line-version, der bl.a. er kendetegnet ved smarte alu-pedaler, sportssæder, sort lofthimmel og en unik N Line-frontgrill. 

Udforsk N Line her

Stærkt udstyrede varianter

Stærkt udstyrede varianter

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid kommer i flere udstyrsvarianter. Det gør det nemt at vælge præcis den udgave, der matcher dig og dine behov.

Mere om varianter
Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services

Det skriver andre...

Ugeavisen Nordfyn

"Den kører som en drøm på strøm."

”Det er kærlighed ved første kig, og jo længere tid jeg sidder i førersædet, jo mere begejstret bliver jeg. Både materialevalg og design får topkarakter, og det er både let og logisk at betjene det hele…..”

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

TUCSON Plug-in Hybrids batteri kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp