Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid N Line i urbant miljø

N Line

Fra 396.990 kr.

TUCSON Plug-in Hybrid N Line

Nogle biler taler næsten for sig selv – som f.eks. den stærkt motorsportsinspirerede TUCSON Plug-in Hybrid N Line. Udover en lang række sportsdetaljer inspireret af Hyundais kraftfulde N-modeller leverer den en elektrisk og dynamik og komfort langt ud over det sædvanlige.

Tillad cookies, for at se denne video

Omhyggelig detaljeret

Designet på TUCSON Plug-in Hybrid N Line er opgraderet med en hel serie af motorsportsinspirerede detaljer og features. På den aggressive kølergrill er kronen på værket en særlig N Line-version af det skjulte parametriske lygtedesign kombineret med raffinerede luftindtag og en sort ramme om LED-forlygterne.
Foran

Foran

En unik N Line-kølergrill, skid plate i sølvmetal og en rektangulær N Line-kofanger med sporty luftindtag er bare nogle af de iøjnefaldende detaljer foran.

Bagtil

Bagtil

Den rektangulære bagkofanger harmonerer perfekt med dobbeltudstødningen og med en skid plate i sølvmetal, som bliver fremhævet af et rødt refleksbånd.

Siden

Siden

Bilens profil er karakteriseret af de indfarvede karosseri-detaljer, der giver den endnu mere dynamik og skarpere linjer.

N Line-kølergrill

N Line-kølergrill

Den i forvejen unikke kølergrill med det parametriske design har fået tilført mere sport og kant. Det understreges af et flot N Line-emblem og en sort ramme rundt om LED-forlygterne.

Unikke 19” alufælge

Unikke 19” alufælge

TUCSON Plug-in Hybrid N Line kommer med eksklusive 19” alufælge, der matcher Hyundais designfilosofi, Sensuous Sportiness, såvel som de parametriske detaljer.

Sporty dobbeltudstødningsrør

Sporty dobbeltudstødningsrør

Den sporty dobbeltudstødning går hånd i hånd med den muskuløse kofanger og det elegante refleksbånd.

Smart detalje i Gloss Black

Smart detalje i Gloss Black

Den spejlblanke, sorte ramme rundt om sidevinduet fortsætter helt om til bagenden og leverer en umiskendelig fornemmelse af fremdrift.

Unik aerodynamisk tagspoiler

Unik aerodynamisk tagspoiler

For at understrege den sportslige dynamik er TUCSON Plug-in Hybrid N Line forsynet med en aerodynamisk tagspoiler, som er længere end i standardmodellerne. Dertil kommer de små finner, som er med til at dirigere luften korrekt henover spoileren.

Inspireret af N

Inspireret af N

N Line-modellerne er inspireret af de højtydende N-modeller, som er kendt for sine imponerende kræfter. Læs mere om de modeller, som har inspireret N Lines sportslige præg.

Læs mere

Sporty komfort

TUCSON Plug-in Hybrid N Line byder på et cockpit, der ikke lader nogen i tvivl om, hvor bilen har sine rødder. Indvendig bydes der på sportssæder med N-logo og røde kontrastsyninger, der også findes på siden af dørene og armlænet. Coveret rundt om shift-by-wire-gearvælgeren skiller sig ligeledes ud med særlige N-detaljer.
Sportssæder

Sportssæder

De sporty N-sæder i dellæder/alcantara giver dig lige dele kontrol og komfort, herunder uovertruffen rygstøtte. En lille ekstra detalje er, at sæderne også er perforeret for et endnu mere eksklusivt udtryk.

Shift-by-wire-cover

Shift-by-wire-cover

Du finder også N-logoet på det elegante shift-by-wire-cover på midterkonsollen, som er i en smart, mørk finish.

Alu-pedaler

Alu-pedaler

Hentet direkte fra motorsportsverdenen forstærker de funktionelle og ikke mindst flotte alu-pedaler den dynamiske køreoplevelse. Den børstede finish og de indlagte gummielementer sikrer optimal kontrol.

N-rat

N-rat

Det unikke N-rat i perforeret læder med røde kontrastsyninger understøttes af elegante elementer i sølvmetal.

Røde kontrastsyninger

Røde kontrastsyninger

Du har røde kontrastsyninger rundt om i det sporty cockpit – på sæderne, rattet, dørene og armlænet.

Læs mere om TUCSON Plug-in Hybrid

Se priser og varianter

Se priser og varianter

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber