TUCSON Design

Design

Design med skarpe detaljer

Det skarpe og dynamiske design er noget af det første, der falder i øjnene på TUCSON – og er en del af Hyundais designfilosofi, Sensous Sportiness. Vores produktspecialister, Kasper og Christian, får dig rundt om alle detaljerne.

Tillad cookies, for at se denne video

Skabt til at skille sig ud

TUCSON er ikke en bil, der er bange for at skille sig ud. Med sine dynamiske og hårdt optrukne linjer sætter den nye standarder for moderne og knivskarpt SUV-design.

Eksteriør

En SUV til den sporty side

En SUV til den sporty side

Større, bredere og muskuløs. TUCSON er et resultat af Hyundais designfilosofi, Sensuous Sportiness. Filosofien giver dig en SUV med kant – og som tager moderne bildesign til et nyt niveau.

Parametriske lygter

Parametriske lygter

Det rå og mørke kølergitter kan noget i sig selv. Der er dog ingen tvivl om, at det giver noget ekstra, straks de parametriske forlygter tændes. Lygterne, som ligner englevinger, giver bilen sin helt egen lyssignatur. Når bilen slukkes, smelter lygterne sammen med gitteret igen. 

Afhængig af variant.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

De brede LED-baglygter med skjulte parametriske detaljer fortsætter det opsigtsvækkende design bag på TUCSON.

Afhængig af variant.

Z-formet knæk

Z-formet knæk

Detaljer som det z-formede knæk langs dørene giver TUCSON et sporty og dynamisk udtryk.

Kromliste

Kromliste

Det sporty look fremhæves af kromlisten, der starter ved sidespejlene, hvorefter den smyger sig hen over C-stolpen og om til baglygterne.

Afhængig af variant.

Skræddersyet TUCSON

Skræddersyet TUCSON

TUCSON fås i flere farver - b.la. Shimmering Silver, Amazon Grey og Teal. Du kan vælge mellem hele ni eksteriørfarver. Og med mulighed for at vælge farvet tag i enten Phantom Black eller Dark Knight har du endnu flere kort på hånden, hvis målet er en bil lige efter dit hoved.

Alufælge

Alufælge

Alle hybrid-versioner af TUCSON leveres med 17” alufælge. Der findes en lang række smarte fælge til eftermontering. Spørg din Hyundai-forhandler.

Logo på bagruden

Logo på bagruden

De opsigtsvækkende detaljer bagpå TUCSON bliver suppleret af et elegant Hyundai-logo med 3D-effekt i bagruden.

Skjult bagrudevisker

Skjult bagrudevisker

TUCSON er den første Hyundai, der har skjult bagrudevisker. Den er gemt under spoileren, når den ikke er brug.

Interiør

Lys, luft og åbenhed er det, som møder dig, når du stiger ind i TUCSON. Læg dertil eksklusive soft-touch-materialer, avanceret connectivity og en stor touchskærm elegant integreret i midterkonsollen. Og det er kun starten.
LED-interiørbelysning

LED-interiørbelysning

Få LED-interiørbelysning i TUCSON. Du kan vælge mellem 64 forskellige farver og 10 forskellige lysstyrker, der passer til enhver stemning. LED-lyset er placeret ved dine fødder, i den trådløse opladningsbakke samt i dørlommerne foran.

Afhængig af variant.

Shift-by-wire-gear

Shift-by-wire-gear

Shift-by-wire er standard i alle hybrid-versioner af TUCSON. Gearvælgeren med knapper gør, at designet på midterkonsollen fremstår rent og enkelt – og er med til at øge den i forvejen eksklusive fornemmelse i kabinen.

Pænt rummelig

Pænt rummelig

TUCSON er pænt rummelig. Den giver passagerer en plads og en komfort, der normalt er forbeholdt modeller i klassen over. Passagerne på bagsædet kan især glæde sig over ekstra benplads.

Rat

Rat

Rattet i TUCSON sikrer dig et godt greb og med det smarte ’paddle shift’ lige ved hånden, har du altid nemt kontrol over tingene.

Panoramasoltag

Panoramasoltag

Lad solen skinne på dig og nyd vinden i håret, når du åbner det store panoramasoltag i TUCSON.

Ekstraudstyr.

Interiørfarver

Vælg mellem tre farvekombinationer: Obsidian Black, Moss Grey og Teal. Uanset hvilken farve du vælger, får du to pyntelister i sølv, som komplementerer de eksklusive materialer i kabinen.
Obsidian Black

Obsidian Black

Klassisk sort med mulighed for at vælge sæder i stof eller læder.

Moss Grey

Moss Grey

Farven Moss Grey giver dig også mulighed for at vælge sæder i stof eller læder.

Teal

Teal

Vælg mellem sort stof eller læder med syninger i farven, Teal, både på sæder, armlæn, gearvælger og overdelen af instrumentbordet. Dørene vil også være beklædt.

Hvad vil du læse mere om?

Nye hybridmotorer

Nye hybridmotorer

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Vær forbundet med din Tucson

Vær forbundet med din Tucson

Mere om connectivity
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort