Design

Design

Futuristisk og innovativt design
Den nye TUCSON viser en endnu stærkere identitet, der udstråler kraft, elegance og dynamik. Den får et revolutionerende og ambitiøst nyt look med interessante detaljer og lygtesystemer, som er en bærende del af designet.
Udenpå
De skarpe former går igen både bagpå og på siden af bilen, hvor markante knæk på dørene giver den nye TUCSON et stærkt futuristisk præg.
Parametriske forlygter

Parametriske forlygter

De parametriske forlygter, som ved første øjekast fremstår usynlige, efterlader fronten med et mørkt udseende. Når bilen startes, kommer de geometriske kørelysdetaljer til live og giver bilen et stærkt udtryk. Når bilen slukkes, smelter de sammen med gitteret igen.

 

Kromliste

Kromliste

Det sporty look fremhæves af kromlisten, der starter ved sidespejlene og smyger sig henover C-stolpen og om til baglygterne.

Afhængig af variant.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

Bagpå bilen går de parametriske lysdetaljer igen i kraft af LED-kombinationsbaglygter, som samles af en rød linje, der lyser op, når baglygterne er tændt.

Afhængig af variant.

 

19'' alufælge

19'' alufælge

Med den nye TUCSON er der mulighed for 19" alufælge, der understreger bilens sportslighed. Som standard har den den 17" stålfælge med kapsler, og vælger man en Essential eller Advanced leveres de med 17 alufælge.

Indeni
Interiøret i den nye TUCSON udstråler eksklusivitet i kraft af det gennemgående instrumentbord med to kromlister, som smyger sig fra dørene henover instrumentpanelet og ned langs den brede midterkonsol. Derudover er den digitale instrumentering og den brede toucshskærm elegant integreret i panelet.
Digitalt interiør

Digitalt interiør

Kabinens enkelthed fremhæves af den integrerede teknologi. Glæd dig til en digital oplevelse med den nye 10.25" touchskærm og instrumentering. De fysiske knapper på skærmen er væk, så navigation, infotainment, varme, klimaanlæg m.m. nu udelukkende styres via touchbetjening. 

Afhængig af variant.

LED-stemningsbelysning

LED-stemningsbelysning

Som noget helt nyt er LED-stemningbelysning tilgængeligt i TUCSON. Du kan vælge mellem 64 forskellige farver og 10 forskellige lysstyrkeniveauer, der passer til enhver stemning. LED-lyset er placeret ved fodbrøndene, i den trådløse opladningsbakke samt i dørlommerne foran.

Afhængig af variant. 

Shift-by-wire-gearvælger

Shift-by-wire-gearvælger

Shift-by-wire-gearvælgeren fås til biler med automatgear. Den nye gearvælger gør, at designet på midterkonsollen fremstår renere og mere enkelt, hvilket i den grad understreger premium-fornemmelsen i den nye kabine.

Ekstraudstyr.

Øget rummelighed

Øget rummelighed

Mere rummelig end nogensinde før. Den helt nye TUCSON giver dine passagerer komfort og rummelighed, der normalt er forbeholdt modeller i segmentet større. Passagererne på bagsædet kan også glæde sig til ekstra benplads.

Alsidige bagsæder

Alsidige bagsæder

For endnu mere fleksibilitet kan bagsæderne nu foldes ned i forholdet 40:20:40. Og det er endda blevet endnu lettere, da det kan gøres ved hjælp af et håndtag i bagagerummet. På den måde bliver pålæsning af større ting let som en leg.

 

 

 

Rigeligt med bagagerumsplads

Rigeligt med bagagerumsplads

Størrelsen på bagagerummet er også øget, så du kan have endnu flere ting med dig på farten. 

Hvad vil du læse mere om?
Nye hybridmotorer

Nye hybridmotorer

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om skkerhed
Vær forbundet med din Tucson

Vær forbundet med din Tucson

Mere om connectivity
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort