Fører benytter touchskærm i Hyundai TUCSON

Egenskaber

En SUV skabt til fremtiden

Fyldt med innovativ teknologi, sikkerhed og avancerede køreassistenter. Kun det bedste er godt nok til TUCSON. Derfor kan den fås med det eksklusive lydsystem KRELL Premium, 10,25” digital instrumentering, varme og ventilation i sæderne og hele syv airbags som standard.
To mænd i færd med at smide bagage i bagagerum på parkeret Hyundai TUCSON
Hyundai TUCSON 3-zonet klimaanlæg

Connectivity

Banebrydende tilslutningsmuligheder

TUCSON indeholder al den nyeste teknologi, f.eks. Bluelink, der giver dig mulighed for at styre funktioner på din bil fra din smartphone. Et 5 års gratis abonnement på Hyundais LIVE Services er inkluderet i den store 10.25" touchskærm, som giver dig mulighed for at spejle indholdet af din mobiltelefon.
Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™

TUCSON er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ bortfalder ifm. opgradering til 10.25" touchskærm med Bluelink, navigation m.m. 

Trådløs opladning af smartphone

Trådløs opladning af smartphone

Nyd trådløs opladning af din smartphone. Og det går hurtigere end nogensinde før, da vi har øget effekten fra 5W til 15W. Enheden har integreret kølefunktion for at forhindre overophedning.  

Standard fra Advanced.

USB for og bag

USB for og bag

TUCSON fås med USB-stik både foran og ved bagsæderne. Så er alle sikre på at have deres mobiler fuldt opladet på farten.

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din TUCSON fra din smartphone

Styr din TUCSON fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Bluelink er standard i udstyrsvarianten Advanced. Inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Læs mere

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Læs mere

LIVE Services er standard i udstyrsvarianten Advanced. Inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Komfort

Høj kvalitet og masser af plads

TUCSON går all-in på komfort, bekvemmelighed og smarte detaljer. F.eks. er det muligt at folde bagsæderne ned via et håndtag i bagagerummet. Du kan nyde varme i sæderne, uanset om du sidder foran eller bagved, og du kommer helt sikkert også til at sætte pris på muligheden for 3-zonet klimaanlæg.
Hyundai TUCSON 10.25” digital instrumentering

10.25” digital instrumentering

Den fritlagte digitale instrumentering gør det nemmere at holde øje med vigtig info og tilfører samtidig cockpittet et eksklusivt high-tech-look. Mulighed for 4 forskellige visninger.

Hyundai TUCSON 10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm er elegant integreret i midterkonsollen. Herfra styrer du alt lige fra navigation og infotainment til klimaanlæg.

Standard fra Advanced.

Automatisk bagklap

Automatisk bagklap

Gør det nemt at læsse ting og varer ind. Bagklappen åbnes automatisk, når bilen registrerer nøglen i mere end 3 sekunder. Det er praktisk, når du har begge hænder fulde. Du kan også indstille, hvor højt bagklappen skal gå op, når den åbner. 

Ekstraudstyr.

Fleksible splitbagsæder

Fleksible splitbagsæder

Bagsæderne kan nemt og fleksibelt foldes i forholdene 40:20:40. Med de praktiske håndtag har du mulighed for total nedfældning af bagsæderne.

 

Bagagerum: 577/1.756 liter

Bagagerum: 577/1.756 liter

TUCSON har et særdeles rummeligt bagagerum på 577 liter. Og med splitbagsæde og justerbart bagsæde kan du endda øge pladsen endnu mere, helt op til 1.756. Men hvad betyder det omsat til flyttekasser, kufferter eller en barnevogn? Få svaret i vores bagagerumstest.

Se bagagerumstest
Avanceret ventilationsteknologi

Avanceret ventilationsteknologi

Få mere komfort på farten med ventilationsløsningen, som er en kombination af indirekte og direkte ventilationskanaler til køling og opvarmning af kabinen og skaber et behageligt klima i bilen.

3-zonet klimaanlæg

3-zonet klimaanlæg

Hold alle passagerer glade. TUCSON kan fås med et 3-zonet klimaanlæg, der både giver frisk luft til passagerne på forsæderne og bagsædet. 

Standard fra Advanced.

Sikkerhed

Vær på den sikre side

Det handler om at være sikker i trafikken. Det tager TUCSON til et nyt niveau i klassen med bl.a. automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse og blindvinkel-systemer.
Topscorer ved Euro NCAP

Topscorer ved Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Og det ses i testresultaterne fra det kendte testinstitut Euro NCAP. Her har TUCSON nemlig scoret topkarakter i deres såkaldte crash test.

Læs mere

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving.

 

To vognbaneassistenter

Hvilken du benytter er op til dig.

TUCSON er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Registrerer modkørende biler såvel som biler i samme vognbane og skifter automatisk til nærlys. Når der ikke registreres flere biler, genaktiveres fjernlyset og du får igen maksimal sigtbarhed.

Adaptiv fartpilot (Navigationsbaseret)

Denne funktion benytter navigationssystemet til at forudse kommende sving eller strækninger på motorveje og justerer automatisk hastigheden for en endnu mere sikker kørsel. Bemærk, at det kræver, at du kører efter en rute indtastet på navigationen for at funktionen aktiveres. 

Standard fra Advanced. Kun til biler med automatgear.

 

Adaptiv fartpilot (Stop&Go)

TUCSON's fartpilot opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran, hvilket automatisk reducerer eller øger hastigheden til en forudindstillet grænse. I "stop & go" -trafik opretholdes den indstillede afstand.

Kun til biler med automatgear.

7 airbags som standard

7 airbags som standard

Sikkerhed er i højsædet på TUCSON, som har hele 7 airbags inkl. en centerairbag på første række.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, kan denne funktion automatisk ringe op til 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Performance

Øget brændstofeffektivitet og performance

Hyundai har udviklet Verdens første CVVD-teknologi (Continuously Variable Valve Duration). Den helt nye teknologi optimerer motorens ydelse og brændstofeffektivitet, samtidig med at det reducerer CO2-udledningen under kørsel. Teknologien regulerer varigheden af ventilens åbning og lukning i henhold til kørselsforholdene.

Tillad cookies, for at se denne video

Trækker op til 1.650 kg

Trækker op til 1.650 kg

TUCSON kan trække op til 750 kg (uden bremser) og op til 1.650 kg (med bremser). 

Elektronisk stabilisering (ESC)

Elektronisk stabilisering (ESC)

ESC modvirker bilen i at skride ud på en glat vej eller ved opbremsning, hvor hjulene befinder sig på forskelligt underlag. Funktionen advarer og regulerer til det optimalt nødvendige bremsetryk på de enkelte hjul.

Læs mere om TUCSON

Priser og udstyr

Priser og udstyr

Se tilbehør

Se tilbehør

Udforsk design

Udforsk design