System Error

 
 
 
FORVENTET LANCERING I DANMARK 2019

Mod en renere fremtid.

Hyundai NEXO er den helt nye, miljøvenlige og højteknologiske Hyundai-model, der forventes at blive lanceret i Danmark i 2019.

NEXO er opkaldt efter den danske by Nexø på Bornholm og kører udelukkende på brint. Det betyder, at bilen ikke bruger nogle fossile brændstoffer. Ligesom en elbil, er brintbilen NEXO drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. Her leverer en kemisk reaktion mellem brint og ilt elektricitet til bilens elmotor.

Det gør, at NEXO udleder 0 gram CO2.

Det eneste, den nye brintbil udleder, er ganske enkelt vand.


Op til 666 km på en optankning.

At du går op i miljøet og fremtiden for de næste generationer gør ikke, at du skal gå på kompromis med hverken rækkevidde, design, rummelighed eller udstyr.

Med en optankning kan du køre helt op til 666 km, målt efter den nye NEDC-norm. Og det tager kun 5 minutter at tanke bilen med brint fra en af de mange brintstationer, som er lokaliseret rundt om i Danmark. Der er god plads til fire passagerer, og bagagerummet kan indeholde hele 461 liter.

 


Hyundai NEXO

 

Den nye, lydløse brintbil.

Hyundai NEXO er 2. generation af brintbiler i Danmark – og så er den nærmest lydløs. Indtil nu har Hyundai ix35 været den første bil fra Hyundai baseret på brint, og modellen står for hele 80% af salget af brintbiler i Danmark. Nu erstattes ix35 af den nyudviklede NEXO. 

 

Hyundai NEXO

 

Se mere med storskærm.

Kabinen oser af luksus og komfort. Oplev dynamikken og alsidigheden ved det store 12,3” farvedisplay, hvor du finder alt nødvendig information, samt en lang række indstillingsmuligheder. Via den flydende midterkonsol styrer du blandt andet klimaanlæg, radio og navigation.

 

Hyundai NEXO

 

Få nyhederne først.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Hyundai Danmark og bliv opdateret på nyheder, nye modeller, konkurrencer, events og meget mere.

 
Hyundai NEXO
 
Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell