System Error

 
 

Hyundai Vejhjælphyundai vejhjælp

En garanti du ikke finder lignende i Danmark


En familiebil skal være sikker. Derfor er vores modeller i højstyrkestål og gennemgår krævende test, bl.a. hos Euro NCAP.

Ny Hyundai uden udbetaling
Drømmer du om en ny bil,
men har svært ved at afse
penge til udbetaling?
Nu kan du få en helt ny
Hyundai med 0 kr.
i udbetaling.
Tilbuddet gælder alle vores
modeller.


Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe.

vejhjælp

Hyundai Vejhjælp dækker din bil døgnet rundt i Danmark og Europa

Du har gratis vejhjælp døgnet rundt 
Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og EU.  Det betyder, at du er sikker på professionel hjælp døgnet rundt, hvis du har tekniske problemer. 

Du har vejhjælp i hele bilens levetid.
Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark. Efter endt service besøg vil din Hyundai få påklistret et mærke, som viser, at du er sikker på vejhjælp frem til næste service. Hyundai Vejhjælp forudsætter, at evt. ekstraarbejde udføres på et autoriseret Hyundai værksted.

Skulle du være så uheldig, at din Hyundai ikke har overholdt alle  serviceeftersyn, skal du blot til service på et Hyundai-værksted.  Herefter vil din Hyundai igen være dækket af vejhjælpsordningen. Dette gælder også for ældre modeller.'

Læs mere om Hyundai vejhjælp her >>

Hyundai vejhjælpReparation på stedet

Som udgangspunkt vil Hyundai Vejhjælp forsøge at hjælpe dig videre, hvorfra din Hyundai er gået i stå. Ofte kan mindre problemer repareres på stedet. Er batteriet fladt, sørger vi for starthjælp (El-biler vil blive bugseret til nærmeste ladestation). Er du løbet tør for brændstof, kommer vi ud med en reservedunk (Brint-biler vil blive bugseret til nærmeste brintstation). Eventuelle udleverede originale reservedele og brændstof skal betales af dig. Er du punkteret, hjælper vi med at skifte til reservehjul/nødhjul eller bruge dæk-kit. Det forudsættes, at der forefindes brugbart reservehjul/ nødhjul eller dæk-kit og evt. låsebolte

Bugsering i forbindelse med driftsstop 
Kan din Hyundai ikke repareres på stedet, omfatter Hyundai  Vejhjælp bugsering af bilen og passagerer til nærmeste  Hyundai-værksted. I Danmark kan du også ønske at bilen bugseres til dit foretrukne Hyundai-værksted. Såfremt du har en trailer eller campingvogn bliver denne også bugseret.

Bjærgning / fritrækning
Er du kørt i en grøft eller sidder fast, hjælper vi dig med at bjærge eller trække din bil fri. Har din bil lidt overlast - og kan den ikke køre efter fritrækningen - bliver din bil bugseret til et valgfrit Hyundai-værksted. Ved fritrækning på hjemmeadressen forudsættes det, at der er foretaget tilstrækkelig snerydning. Bjærgning/fritrækning er dækket inden for Danmarks grænser.

Gratis lånebil
Kan din bil ikke repareres inden for samme dag, vil du blive tilbudt en lånebil i op til 5 arbejdsdage. Som udgangspunkt vil din lokale Hyundai-forhandler sørge for lånebil. I det omfang det ikke er muligt, vil Hyundai Vejhjælp hjælpe dig med en lånebil. Gør lokale forhold det umuligt at skaffe en lånebil, kan Hyundai Vejhjælp ikke holdes ansvarlig.

Alternativ transport
Såfremt du og evt. passagerer ikke vælger at kører med redderen  tilbydes I at fortsætte rejsen med bus, tog, taxa mv. Hyundai Vej-hjælp dækker fører samt de passagerer, som lovligt er i bilen. Vedr. afregning skal du afleverer dine udgiftsbilag hos dit Hyundai-værk-sted, som refunderer beløbet. Dog max kr. 450 sammenlagt.

Hotel
Kan din Hyundai ikke repareres samme dag, vil du og det antal pas-sagerer som lovligt kan være i bilen, blive tilbudt hotelovernatning. Det forudsætter, at skadestedet er over 100 km. fra din bopæl.
I Danmark er der dækning i op til 3 overnatninger og i udlandet  op til 7 overnatninger. Max kr. 625 inkl. moms pr. dag pr. person.

Afhentning af færdigrepareret køretøj
Hvis du skal afhente din Hyundai efter reparation på værkstedet, kan du få refunderet udgifter for transport til værkstedet. Flyrejse er dækket, hvis togrejse varer mere end 6 timer.

Vejhjælp i udlandet 

Hvis din Hyundai har tekniske problemer i udlandet - og kan den ikke repareres inden for tre arbejdsdage - sørger Hyundai Vejhjælp for en overdragelse til SOS International via bilens kaskoforsikring (kræver at din Hyundai har kaskoforsikring). Din Hyundai vil herefter blive bragt til dit foretrukne Hyundai-værksted i Danmark. 

I forbindelse med trafikuheld i udlandet dækker Hyundai Vejhjælp ikke, men Hyundai Vejhjælp er behjælpelige med at overdrage sagen til SOS International via bilens kaskoforsikring, der overtager det videre forløb. Husk derfor både det røde og grønne forsikringsbevis ved kørsel i udlandet. I udlandet kan du blive bedt om at betale kontant til en lokal vejhjælpstjeneste, Husk at gem evt. udgiftsbilag.

Følgende lande og områder er omfattet af Hyundai Vejhjælp:
Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland)

Andorra

Østrig

Belgien

Bosnien-Hercegovina

Bulgarien

Kroatien

Cypern

Tjekkiet

Danmark

Estland

Finland

Frankrig

Tyskland

Gibraltar

Grækenland

Vatikanstaten 

Ungarn

Island

Irland

Italien

Kosovo

Korsika

Letland

Liechtenstein

Litauen

Luxembourg

Makedonien

Malta

Monaco

Montenegro

Holland

Norge 

Polen

Portugal

Rumænien

San Marino

Sardinien
Schweiz

Serbien

Sicilien

Slovenien

Spanien
Sverige

Tyrkiet

England

Nord Irland

Skotland

Wales 


Hyundai vejhjælp dækker ikke

 • Udgifter til serviceeftersyn.
 • Omkostningerne til værksted, reservedele, reservehjul, dæk-kit, brændstof, motorolie eller andre udgifter relateret til udbedring af skaden.
 • Hvis bilen er ombygget eller effektforøget, og deraf følgeskader
 • Fejl opstået på baggrund af fejl på trailer, campingvogn m.m.
 • Hvis serviceeftersyn er udført af værksteder, der ikke er et autoriseret Hyundai-værksted.
 • Assistancer efter tyveri.
 • Ved fejl som skyldes brug af reservedele, som ikke kvalitets-mæssigt svarer til originale reservedele.
 • Viderebugsering fra et værksted til et andet værksted.
 • Ved uberettiget rekvirering og anvendelse af Hyundai Vejhjælp.
 • Ved selvforskyldt driftstop, f.eks. fejlbetjening eller ignorering af advarselslamper.


Force Majeure
I tilfælde af force majeure, herunder strejker, naturkatastrofer, ekstreme vejr- og vejforhold, krig, terrorisme, oprør og uroligheder, er Hyundai Vejhjælp ikke ansvarlig for manglende assistance. Tilsvarende kan der ikke rejses krav mod Hyundai Vejhjælp i tilfælde af  manglende assistance.

Din genvej til autoriseret hjælp 
Når du benytter Hyundai Vejhjælp, er du sikker på, at din bil bliver bragt til et autoriseret Hyundai-værksted med specialuddannede teknikere. De anvender kun originale reservedele og overholder alle forskrifter, så du altid trygt bevarer din fabriksgaranti.

Hyundai Vejhjælp gælder for personbiler og varebiler op til en totalvægt på 3500kg.


Hyundai Vejhjælp

hjælper dig, når du har brug for det

Du kan bruge Hyundai Vejhjælp ved...

 • Tekniske nedbrud
 • Startproblemer
 • Punktering
 • Bjærgning
 • Indelåste eller tabte nøgler
 • Manglende brændstof
 • Forkert brændstof

hyundai vejhjælp

 

book prøvetur

Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell