System Error

 
 


car_2019-02-26-klimarabat-ioniq-electric

 
 
 
 
 
top
HØJDEPUNKTER

IONIQ electric er inkl. ladestander*

*Prisen er inkl. standardopsætning af en ladestander fra CLEVER, samt ladekabel. Værdi kr. 9.898,-. Vilkår for standardopsætning kan ses på CLEVER.dk. Kræver oprettelse ifb. med køb af ny IONIQ electric. Ønskes ikke ladestander frafalder rabatten. Benyttelse af ladestander kræver abonnement kr. 599,- pr. måned. Gebyr for nedtagelse af stander ved fraflytning skal påregnes. Pris afhængig af installation.


IONIQ electric er et kørende bevis på innovation i verdensklasse. El-bilen er en meget elegant kombination af moderne aerodynamik, intelligent energividenskab og brugervenlige opladningsmuligheder.

Med en 88 kW elektrisk motor forbundet til et 28kW litium-ion-polymer-batteri har IONIQ electric en rækkevidde helt op til 280 km** på en enkelt opladning. En opladning fra 0-80% tager ca. 30 min (på en 50kW hurtiglader DC) og en fuld opladning tager ca. 7,5 time. (ca. 4,5 time hvis der er adgang til 32 A ladestyrke) IONIQ electric har endda ubegrænset antal hurtigladninger pr. dag.

Det er mere end de fleste konkurrenter kan tilbyde.

**NEDC standard.


Hyundai IONIQ kan opleves hos alle vores forhandlere, men kontakt gerne din forhandler på nedenstående link forinden en prøvetur, så du er sikker på ikke at køre forgæves.Book prøvetur


Grøn topkarakterIONIQ electric har modtaget de maksimale 5 stjerner i den nye Green NCAP. Stjernerne er blandt andet givet, fordi IONIQ electric scorer topkarakter på “bilens fulde livscyklus“ – altså den mængde af energi der benyttes, fra det øjeblik produktionen sættes i gang, til bilen ophugges og genanvendes.Mød IONIQ-familien

IONIQ-familien består af tre medlemmer, som alle har for øje at værne om miljøet uden at gå på kompromis med køreglæden. Se de andre medlemmer af IONIQ-familien herunder.


IONIQ hybrid

Drømmer du om en bil, der er både miljøvenlig og sporty, er IONIQ hybrid svær at komme udenom. Kombinationen af en dynamisk el-motor og en højeffektiv benzinmotor giver nemlig køreglæde i en liga for sig. På den ene side har du et højt omdrejningsmoment med opsigtsvækkende acceleration, og på den anden har du friheden og fleksibiliteten i forhold til rækkevidde.
IONIQ plug-in hybrid

Vil du have det bedste af begge verdener, giver IONIQ plug-in hybrid dig rendyrket køreglæde. Med et enkelt tryk på en knap kører du på 100% el – og skal der ekstra rækkevidde til, skifter du nemt til benzin. Du kan med andre ord give miljøet en hjælpende hånd uden at gå på kompromis med komforten, når du er på langfart. Naturligvis i et strømlinet design, der giver de fleste andre hybrid-biler baghjul.


IONIQ eller en anden grøn bil?

Se vores guide for miljøvenlige biler, hvor vi gennemgår forskellene mellem de forskellige typer af elbiler, så du lettere kan sammenligne og vælge den, der passer bedst til dine behov. • Enestående garanti

  Hyundai IONIQ electric har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning og 8 års garanti eller 200.000 km for batteripakken. Læs mere her.

 • Gear

  IONIQ electric har automatgear. Se de forskellige tilhørende motorvarianter her.

 • 0 kg.

  Hyundai IONIQ electric er desværre ikke godkendt til træk og må derfor intet trække. Læs mere om bilen her.

EKSTERIØR
Exterior

Ekstraordinært design.
IONIQ electric blander fantastisk design og fremragende aerodynamisk ydeevne. En ren erklæring om dynamisk selvtillid.
 • More LED kørelys
  More Form og funktion
  More LED forlygter
  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-front-krelys
   LED kørelys

   Den dynamiske kurve af de separate LED kørelys definerer også de diskrete indtag som fodrer den aktive luftstrøm og reducerer turbulens omkring forhjulene (standard).design 

  • ioniq-electric-form-funktion
   Form og funktion

   Dynamiske forlygter er integreret I det glatte gitterpanel, som også skjuler den avancerede Smart Cruise Control radarsensor bag Hyundai-badget. Signaturpanelet nederst er enten i sølv eller kobber, afhængigt af den valgte eksteriørfarve på bilen. 


  • ioniq-electric-led-forlygter-tndt
   LED forlygter

   En win-win situation. LED forlygter (afhængig af variant) forbedrer dit nattesyn med en stærkere lyseffekt mens de kræver mindre energi end almindelige lygter. 

 • More Optimerede hjul og dæk
  More Super-effektiv slank silhuet
  More Opladningsporte
  • ioniq-electric-hjul-dk
   Optimerede hjul og dæk

   Den samlede energieffektivitet forbedres af 16” alufælge og dæk med ultra-lav rullemodstand, som er specielt udviklet til IONIQ electric (standard). 

  • ioniq-electric-silhouette
   Super-effektiv slank silhuet

   Tagliniens blide hældning smelter sømløst ind I bagspoileren. Resultatet er en form, som er både sporty og aerodynamisk effektiv (standard). 

  • ioniq-electric-opladning
   Opladningsporte

   Bekvemt placeret bag den eneste klap på venstre bagskærm finder du både standard- ladeporten og hurtig-ladeporten, som kan oplade bilen til 80% på kun 30 minutter (standard).

 • More Design integritet
  More LED kombinationsbaglygter
  • ioniq-electric-design-integritet
   Design integritet

   Den smukke bagende af IONIQ electric indeholder den flotte integrerede spoiler, som er designet til at nedsætte vindmodstanden mest muligt (standard).

  • ioniq-electric-baglygter-tndt
   LED kombinationsbaglygter

   Unikt for IONIQ electric bruger de stærke LED kombinationsbaglygter mindre energi og forstærker bilens designintegritet (afhængig af variant).

INTERIØR
Exterior

Rent og enkelt.

Det rummelige interiør i IONIQ electric er udført med en distinkt designrenhed. 

Den innovative anvendelse af miljøvenlige interiørmaterialer til dørbeklædning, forlygter, og tæpper bekræfter IONIQs status, som en bæredygtigt bygget elbil.

 

 

 

 • More D-formet rat
  More Altid tilsluttet
  More Designdetaljer
  More Stort opbevaringsrum
  More Centerkonsollen
  More Supervision instrumentering
  More Trådløs opladning af mobil
  • ioniq-electric-interior-rat
   D-formet rat

   Det sportslige D-formede rat er udstyret med paddle, som styrer den variable regenerative opbremsning. Rattet kommer med varme i som standard. 

  • ioniq-electric-interior-apple-carplay
   Altid tilsluttet

   Via en 8” farvetouchskærm tilsluttes bilen nemt til Apple CarPlayTM* 

   *Apple CarPlay er et registreret varemærke under Apple Inc. 

    
    
  • ioniq-electric-interior-designdetaljer
   Designdetaljer

   IONIQ electrics kabine fremhæves af smagfulde designdetaljer i kobber eller hvid afhængigt af bilens eksteriørfarve. 

  • ioniq-electric-interior-opbevaring
   Stort opbevaringsrum

   Placeret mellem den centrale konsol og instrumentbrættet er et generøst proportioneret 3-liters opbevaringsrum. Du vil bliver overrasket over, hvor meget det kan rumme. 

    
  • ioniq-electric-interior-centerkonsol
   Centerkonsollen

   At skifte mellem forward, neutral og reverse, ECO, NORMAL og SPORT køremodulerne, er så nemt som et tryk med fingeren. Også den elektriske parkeringsbremse er bekvemt placeren i centerkonsollen. 

  • ioniq-electric-interior-supervision-instrumentering
   Supervision instrumentering

   Det store digitale farvedisplay giver et omfattende udvalg af kørselsoplysninger, herunder hastighed, energiforbrug, rækkevidde, og ladetilstand. Stilen af displayet ændres i henhold til valgt køre-mode; ECO, NORMAL eller SPORT (standard).   

    

  • ioniq-electric-interior-wireless-charging
   Trådløs opladning af mobil

   Kompatible smartphones kan oplades trådløst via den integrerede ladestation (standard). Ikke-kompatible smartphones kræver en trådløs opladningsadapter. 

Performance
Exterior

Ren performance. Ingen emission.

Ét af de mest overbevisende træk ved IONIQ electric er den støjsvage og gnidningsløse kørsel. Det skyldes de enkle teknologier, der er anvendt: en 88kW elmotor koblet til et 28kWh batteri, alt sammen styret af en EPCU. Denne gennemførte elektriske mobilitet betyder en markant reduktion i antallet af bevægelige dele, der kan frembringe mekanisk støj og vibration. Så IONIQ electric er ultra-støjsvag og – bedst af alt: Du kører helt uden at udlede skadelige gasser (emission). 

 

 

 

  


Elektrisk drivværk

IONIQ electric kombinerer den høje effektdensitet af et kompakt, genopladeligt letvægts-LiPo-batteri med en højeffektiv elektrisk motor og high-efficiency reduction gear. 


Elektrisk motor

Den højeffektive elektriske motor har 120 HK og et maximum-drejningsmoment på 295 Nm.  


Batteri-konditionering

Det integrerede varmesystem opvarmer højspændingsbatteriet for at maximere både opladning og rækkevidde ved lave temperaturer. 


Lithium-Ion polymerbatteri

Den øgede effektdensitet af det kraftfulde batteri leverer mere performance og en større rækkevidde. Batteriet er placeret lavt i bilens chassis for bilen ligger optimalt på vejen.    

Opladning
Exterior

Smart og hurtig opladning.

Med CLEVER er det let at køre elbil eller plug-in hybrid. Afhængigt af hvilken pakke du vælger, kan du lade ubegrænset hjemme og på Danmarks hurtigste ladenetværk med over 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland til en fast månedlig pris. Du får dermed ubegrænsede muligheder for at få den optimale køreglæde i din bil og overblik over udgifterne.

Lettere kan det ikke blive.

 


 

 

El-bilen er en meget elegant kombination af moderne aeroduynamik  El-bilen er en meget elegant kombination af moderne aeroduynamik
Garanti
Exterior

Ekstraordinær garanti.

5 års garanti-mærket er bevis på vores tillid til kvaliteten af vores biler. Du får 5 års ubekymret køreglæde – uden nogen kilometerbegrænsning. Yderligere er der hele 8 års garanti på højspændingsbatteriet, dog maksimalt 200.000 km. Se yderligere information i særskilt garantihæfte. 

 

Sikkerhed
Exterior

Ekstraordinær sikkerhed.

Selvom kørselsforholdene skifter, så er din IONIQ stabil i alle situationer. 

 

Og bl.a. pga. bilens sikkerhedsudstyr har bilen også modtaget 5 stjerner i Euro NCAP.

 


Automatisk nødbremsesystem

Kombinationen af en radar placeret ved kølergrillen og et kamera placeret i forruden sikrer, at IONIQ advarer dig og om nødvendigt automatisk bremser ned for forankørende eller fodgængere, som du måske har overset. (Standard).


Vognbaneassistent (LKAS)

Ved hjælp af et kamera i forruden overvåger bilen linjerne på vejen. I tilfælde af at bilen er ved at forlade sin bane uden der er blinket ud, vil et akustisk signal advare føreren og systemet vil automatisk guide bilen tilbage til sin bane. (Standard).


Vognbaneassistent (LKAS)

Ved brug af baksensorerne placeret i de bagerste kofangere, gør IONIQ opmærksom på bagvedkommende trafik. Ved vejbaneskift lyder en akustisk advarsel, hvis der er bagvedkommende trafik. (Afhængig af variant)


Advarsel for bagved-krydsende trafik (RCTA)

Når du bakker ud af f.eks. en parkeringsplads, hjælper RCCW dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i display gør opmærksom på, at der er trafik på vej.(Afhængig af variant).

BYTTEPRIS

Hvad er din nuværende bil værd?

Få en hurtig vurdering på, hvad vi kan give dig i bytte for din bil ifm. køb af en ny Hyundai.
Specifikationer
Vælg Variant
Pris Pris inkl. moms -
Kampagnepris 254.995,-
Årlig ejerafgift 660,-
Energiklasse AAAA
Præstationer Acceleration (sek.) 9,9 (10,2)
Tophastighed (km) 165
Motor Motortype Elektrisk
Slagvolumen, ccm -
Antal cylindre -
Antal ventiler -
Boring x slaglængde, mm -
Kompressionsforhold -
Maks. ydelser HK/KW/omdr. 120
Maks. drejningsmoment, Nm/omdr. 295
Transmission Elektrisk gearvælger
Træk Forhjulstræk
Bremser Bremsetype To-kreds diagonalt bremsesystem
Bagbremser Skivebremser
Forbremser Skivebremser
Brændstofforbrug Blandet kørsel km/l (EU-norm) 79,3
Bykørsel km/l (EU-norm) -
Landevejskørsel km/l (EU-norm) -
Co2 udslip (g/km) 0
Brændstoftype El
Styretøj Type Tandstang med elektrisk servostyring
Venderadius (m) 5,3
Mål Længde (mm) 4470
Bredde (mm) 1820
Højde (mm) 1450
Akselafstand (mm) 2700
Overhæng - for (mm) 880
Overhæng - bag (mm) 890
Sporvidde - for (mm) 1563
Sporvidde - bag (mm) 1577
Vægt Køreklar vægt (kg) 1475
Totalvægt (kg) 1880
Trailervægt med bremse (kg) 0
Trailervægt uden bremse (kg) 0
Bagagerumskapacitet l (VDA norm) 350-1410
Undervogn Fælgstørrelse 6x16
Dækstørrelse 205/55 R16
Foraksel MacPherson med krængningsstabilisator
Bagaksel Torsionsaksel
Trend Premium
**Funktionalitet afhængig af telefontype
Airbags, 7 stk
Aircondition, fuldaut. klimaanlæg m. 2 zone
Aircondition, fuldautomatisk klimaanlæg
Apple CarPlay
Armlæn, for med opbevaringsboks
Armlæn, i bag m. kopholder
Aut. nødbremsesystem med fodgænger genkendelse
Auto light control
Bagagedækken
Baglygter LED
Bakalarm med visning i skærm
Bakspejl med automatisk nedblænding
Blind vinkel detektor i sidespejle
Bluetooth, m. betjening i rattet
Bluetooth: Funktionalitet afhængig af tlf.type
Bluetooth: Kompatibel med udvalgte tlf.
Centrallås, fjernbetjent m. alarm (inkl. 2 nøgler)
Dørhåndtag med Chrome detaljer
Dørhåndtag, indfarvede
Fartpilot: Adoptiv (afstandsradar)
Forlygter: LED nærlys og halogen fjernlys
Forsæde med memory funktion
Forsæder med kølefunktion 3-trin
Fælge 15" letvægts plastcover
Fælge 16" letvægts plastcover
Førersæde, eljusterbart
Førersæde, højdejusterbart
Inkl minHyundai adgang
ISOFIX beslag
Kopholder, foran
LED kørelys
LKAS - Udviddet vognbaneassistent
Makeupspejl, v. fører- og passagerside
Navigation med dansk sprog
Navigation: Inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års gratis kortopdateringer
Opbevaringsrum med USB stik
Parkeringssensor (for/bag)
Pedaler, alu-look
Radio Infinity med subwoofer
Radio med touchbetjening og DAB+
Radio: DAB+ og FM med RDS
Rat, kunst læder med varme
Regnsensor
Sideruder, elbejente for og bag
Sidespejle med blink
Sidespejle, elektrisk foldbare
Sidespejle, indfarvet
Start/Stop m. Smart Key
Super Vision Cluster
Sædebetræk, delvist læder/kunstlæder
Sædevarme, bagsæder
Sædevarme, forsæder
Trådløs opladning af mobiltlf**
USB indgang
Yderligere udstyr.Se hele oversigten i specifikationsarket
TILBEHØR
* Vejl. udsalgspris inkl. moms og eventuel montering
Prisliste

Hyundai IONIQ electric

Model Variant Brændstof HK/KW/omdr. Km/I & CO2 Energiklasse Årlig ejerafgift Pris i DKK
Elektrisk Trend El 120 79,3/0 energy class 660,- 254.995,-
Elektrisk Premium El 120 79,3/0 energy class 660,- 279.995,-

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret