Hyundai-ejere i deres Hyundai i10

Hyundai i10 er oplagt til nye bilejere

Artikel udgivet d. 25. september 2023

For Johan og Trine, som bor på Indre Nørrebro i København, blev købet af en Hyundai i10 en mulighed for at få mere frihed i hverdagen. Parret faldt for den attraktive pris og de gode køreegenskaber.

"Selvom Hyundai i10 er en mikrobil, så føles det 98 procent af tiden, som om man kører i en større bil, da køreoplevelsen er så behagelig."

Johan, i10-ejer

Man får meget bil for pengene

Mikrobilen er parrets første bil. Derfor krævede beslutningen om at blive bilejer også grundige overvejelser. Det viste sig hurtigt, at Hyundai i10 var det helt rigtige valg for dem – deres daglige transportbehov, økonomi samt den øgede fleksibilitet og frihed, det giver at have sin egen bil, taget i betragtning.

"Jeg studerer til hverdag på DTU i Lyngby, og så har vi familie på bl.a. Vestsjælland, som vi ikke ønsker, der skal gå for længe imellem, at vi besøger. Derfor er en bil den bedste løsning for os i en travl hverdag. Inden vi købte bilen, var vi lidt nervøse over det at parkere i København, men tvivlen er gjort fuldkommen til skamme. Hyundai i10 er overraskende nem at manøvrere ind på en lille parkeringsplads," siger Johan.

Hyundai-ejere ved siden af deres Hyundai i10
Touchskærm i Hyundai i10

Det høje udstyrsniveau gjorde udslaget

Johan har altid været interesseret i nye teknologier, og der lå derfor en stor og grundig research bag valget af den nye bil. Og her gjorde Hyundai i10 endnu engang beslutningen nem:

"Vi kunne få udstyr i i10’eren, som bare var lækkert, og som talte meget til os. Vi kunne få bakkamera, hvilket var vigtigt, når ni ud af ti parkeringer på Indre Nørrebro er parallelparkeringer. Og så kunne vi også få integreret Apple CarPlay, varme i rattet og varme i sæderne, hvilket tilførte noget ekstra kvalitet og kant, som vi efterspurgte," siger Johan.

Overraskende rummelig og komfortabel

Hyundai i10 vandt prisen som Årets Mikrobil 2022. Og prisen er fuldt fortjent, bekræfter Johan:

"Selvom Hyundai i10 er en mikrobil, så føles det 98 procent af tiden, som om man kører i en større bil, da køreoplevelsen er så behagelig. Så jeg forstår godt, at modellen er prisvindende," siger han.

i10

i10

  • Rummelig, sjov at køre og friskt udstyret
  • Ét af de største bagagerum i klassen af mikrobiler
  • Mulighed for anhængertræk, som gør det muligt at trække op til 300 kg

 

Mere om modelBook prøvetur

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler