Forbehold

Vi bestræber os altid på at levere korrekte og fyldestgørende informationer på vores website, men tager følgende forbehold.

Hyundai er et sikkert valg – også med forbehold!

Stort set alle lande i hele verden har egne regler og normer for biler. Et enkelt og kendt eksempel er englændernes højrestyrede biler. Men der findes også en række mindre let gennemskuelige krav, som de enkelte landes bilmyndigheder stiller til biler. Det kan være krav til sikkerhedsudstyr, til lygteføringen, til bestemt udstyr og meget mere. At visse lande stadig kører i venstre side af vejen betyder, at stort set alle biler i produktionsprocessen er forberedt på, at rat og pedaler med mere uden større problemer kan placeres enten i venstre eller højre side af kabinen. Men det betyder også, at når en ny bilmodel kommer til Danmark, så skal den tilpasses den lokale lovgivning, inden den sættes til salg hos en forhandler. Denne proces kaldes også ”homologisering”. Der er også forskelle på, hvad enkelte lande kræver eller forbyder af ekstraudstyr på bilen. Folk, som kører rundt i Sverige, har formodentlig opdaget, at mange biler er udstyret med ekstra spots på bilens front, men det er for eksempel ikke tilladt i Danmark. Alt i alt betyder det, at de biler og udstyr vi viser på vores hjemmeside, ikke nødvendigvis lever op til danske regler. De kan i visse tilfælde også være vist med ekstraudstyr, som ikke er tilgængeligt i Danmark. Meget af det kan – hvis det ellers er lovligt i Danmark – sandsynligvis skaffes hjem af din lokale Hyundai forhandler. Der kan også forekomme rettelser i udstyr og bilspecifikationer med kort varsel, og derfor må vi også tage forbehold for, at en given models specifikationer måske endnu ikke er blevet opdateret – men igen kan din forhandler give dig de nyeste informationer. Ændringerne kan skyldes, at fabrikken har indført nye teknologier, men de kan også skyldes ændringer i ovennævnte lovgivning. Endelig må vi også understrege, at de nævnte priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og ekskl. leveringsomkostninger og eventuel speciallak eller farve, og her kan der også hurtigt forekomme ændringer, for eksempel som følge af afgiftsændringer. Det er dette, vi hos Hyundai kalder for ”forbehold”, og dem finder du her på siden.

Hyundais forbehold er til at forstå

Hyundais forbehold handler ikke så meget om de enkelte bilmodeller, og hvad man må eller ikke må med dem, men snarere om måden, vi markedsfører dem på. Vi lever i en omskiftelig verden, og den teknologiske udvikling går nogle gange hurtigere, end vi selv havde forudset. Derfor kan udstyr, teknologier og specifikationer ændre sig fra dag til dag. Vi er heller ikke 100 % ufejlbarlige, så derfor kan der ved et uheld forekomme stavefejl og forkerte billeder på vores hjemmeside. Priser, leveringsomkostninger og lignende kan naturligvis også forekomme, og endelig er der et punkt, som omhandler vores rettigheder til materialer på vores hjemmeside og vores brochurer. Vi sørger selvfølgelig for at rette ændrede oplysninger i alt vores salgsmateriale så hurtigt som muligt, men der kan altså kortvarigt forekomme let forældede eller fejlagtige oplysninger, og det må vi selvfølgelig tage forbehold for. Er du i tvivl, så spørg endelig din lokale Hyundai forhandler.

Bemærk, at billeder og illustrationer af biler og udstyr, som er vist på websitet, kan afvige fra de produkter, der er tilgængelige i Danmark. Bilerne kan ligeledes være vist med ekstraudstyr og tilbehør, som ikke er tilgængeligt på det danske marked. Er du interesseret i specifikt udstyr, kan du kontakte din lokale Hyundai-forhandler, som vil hjælpe dig med at undersøge, om udstyret er tilgængeligt.

Udstyr og specifikationer

Vi forbeholder os ret til at ændre i specifikationer og udstyr på vores modeller uden forudgående varsel. Oplysningerne om udstyr og specifikationer er baseret på informationer fra fabrikken, men er indtastet manuelt på hjemmesiden. Derfor tager vi forbehold for tastefejl. Er du I tvivl om data, specifikationer eller beskrivelse vedrørende de viste produkter, er du velkommen til at kontakte din lokale Hyundai-forhandler for nærmere information.

Priser

De viste priser er vejledende udsalgspriser ekskl. evt. metallak. Hvor intet andet er angivet er prisen inkl. moms. Vi tager yderligere forbehold for pris- og afgiftsændringer.

Rettigheder

Samtlige rettigheder til materialet, som er benyttet på vores website (www.hyundai.dk) tilhører Hyundai og/eller Hyundai Bil Import A/S. Ønsker du at gøre brug af vores materiale i andre sammenhænge, skal der foreligge en skriftlig tilladelse fra Hyundai Bil Import A/S. Anvendelse af materiale uden godkendelse tillades ikke.