System Error

 
 


 
Hyundai privatleasing

Hyundai Privatleasing

Ny bil uden bekymringer. Til en fast lav pris.

 

Der er mange fordele ved privatleasing hos Hyundai. Du får glæde af en ny bil uden at skulle bekymre dig om værditab eller uforudsete udgifter. Og vi kan tilpasse aftalen til netop dit kørselsbehov og din økonomi.

Trods ny lov om genberegning af registreringsafgiften efter fire måneder garanterer Hyundai samme lave ydelse i hele leasingperioden.

 

Lige nu har vi ikke biler til privatleasing, men vi arbejder på at få nye modeller ind i leasingprogrammet. Tilmeld dig nyhedsbrevet, så vil du få besked når der er nye tilbud.

Derfor skal du privatlease din Hyundai. Hvis du spørger os.

Privatleasing hos Hyundai gør det ikke alene nemmere at få en ny bil. Det gør det også mere trygt og overskueligt. Når du vælger at privatlease, ved du nemlig præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os.

Man kan sige, at du ’lejer’ bilen i stedet for at købe den. Du betaler en lav engangsydelse og én fast månedlig ydelse, mens vi som ejer af bilen hænger på fastlagte serviceudgifter, værditab og gensalg.

Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny Hyundai, men slipper for bekymringerne forbundet med at være bilejer. Og med den lave udbetaling får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån. 

 

Hyundai Privatleasing

 

 

Der er mange fordele ved privatleasing hos Hyundai.

 

 

Fordele ved privatleasing. Kort fortalt.

Danskerne har for alvor fået øjnene op for leasing af privatbiler. Ja, faktisk udgør andelen af privatleasede biler mere end 40% af alle nye biler på vejene. Og det er der flere gode grunde til. Lad os gå lidt dybere ned i fordelene ved leasing:


Tryghed i bilbudgettet

Privatleasing handler om at føle sig tryg - og sikret mod uforudsete udgifter. Når du vælger privatleasing, samler du langt hovedparten af de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelsen af en ny bil. Du får finansiering, afskrivning og service i én samlet månedlig ydelse og dermed fuldt overblik over, hvad bilen kommer til at koste dig. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof. Resultatet er ro i budgettet og ro i sindet.


Ny bil – uden store lån

Når du køber en bil, skal du typisk betale 20% i udbetaling. Det bliver en anseelig sum, især hvis du er interesseret i en fabriksny bil. En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får adgang til en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså blive rigtig godt kørende uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler. Ingen bekymringer om værditab og gensalg

En ny bil taber op mod 25% i værdi om året – og især det første år koster dig dyrt. Når du vælger privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke står som ejer af bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Du kan altså trygt aflevere bilen ved aftalens ophør uden at skulle bekymre dig om restværdi eller gensalg.


Mulighed for at skifte bil oftere

Ved privatleasing leaser du en bil i en aftalt periode og med et begrænset kilometerforbrug i perioden. Når perioden udløber, leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Privatleasing giver dig derfor mulighed for at skifte bil oftere – og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet.

 

 

Hyundai Privatleasing

 

 

Der er mange fordele ved privatleasing hos Hyundai.

 

 

Er privatleasing noget for mig?

Om køb eller privatleasing er den bedste løsning for dig, kommer an på en lang række faktorer. Men som tommelfingerregel kan man sige, at leasing er en rigtig god mulighed, hvis du kender dit kørselsbehov – også et godt stykke ud i fremtiden – og prioriterer tryghed i dit bilbudget.

Hvis du derimod er usikker på dit fremtidige kørselsbehov, bør du overveje andre finansieringsmuligheder. Uanset hvad du hælder til, så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker kan din lokale Hyundai-forhandler rådgive dig om køb og leasing og opstille de relevante økonomiske scenarier, så du kan træffe det rigtige valg.

 

 

Udbetaling

Hvor meget er du villig til at betale som engangsbeløb? Jo dyrere model, des højere udbetaling. Vær opmærksom på, at du ikke får beløbet igen, når aftalen udløber.


Månedlig ydelse

Hvor meget kan og vil du afsætte til din bil hver måned? Hos Hyundai inkluderer den månedlige ydelse bl.a. service og garanti, men ikke brændstof, grøn ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.Kilometerbegrænsning

Hvor meget regner du med at køre om året? Jo færre kilometer, des lavere pris. Men husk, at hvis du kører længere end aftalt, bliver du afkrævet et gebyr for de ekstra kilometer, da bilen taber værdi..


Vil du vide mere om privatleasing?

Hvis du har yderligere spørgsmål om leasing af din Hyundai, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale forhandler. Du kan også hente vores brochure og blive klogere på dine fordele.

 

Hyundai Privatleasing

 

Hyundai Privatleasing
Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret