Hyundai clever ladepakker

Clever Ladepakker

Opladning, når det passer dig

Hyundai samarbejder med Clever, så du har de bedste muligheder for opladning hjemme og ude. Clever giver dig adgang til deres store ladenetværk inkl. lynladestationer, intelligent opladning derhjemme og masser af god energi på farten.
Opladning, hvor du har brug for det

Opladning, hvor du har brug for det

Mærk friheden med opladning hjemme og ude i din nye elbil eller plug-in hybridbil fra Hyundai. Med et Clever Unlimited-abonnement kan lade på Clevers offentlige ladenetværk. Samtidig kan du lade hjemme på Clevers intelligente ladeboks. Så kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Hver dag.

Opladning på Clevers ladenetværk

Opladning på Clevers ladenetværk

Clever Unlimited Network er til dig, der primært ønsker at lade på hele Clevers netværk og ikke har mulighed for at få en intelligent ladeboks installeret på din privatadresse – f.eks. hvis du bor i lejlighed. Med Clever Unlimited Network får du adgang til opladning på hele Clevers offentlige ladenetværk. 

Få en hverdag med energi til mere

Få en hverdag med energi til mere

Clever er nu også et elselskab. Clever leverer strømmen til både din bil og din bolig, så du altid har den nødvendige energi til rådighed - og sikrer samtidig, at der kommer mere vedvarende energi til Danmark.

Clever Power er et kombinationsprodukt. Det betyder, at når du vælger Clever Power i kombination med et af Clevers andre abonnementer, slipper du for tilbagebetaling, og du opnår en månedlig rabat på dit øvrige abonnement, hvis du slår intelligent opladning til. 

Læs mere
Intelligent opladning

Intelligent opladning

Med intelligent opladning slået til på Clevers ladeboks kan du nemt lade din Hyundai, når strømprisen er lavere og CO2-aftrykket er lavere. Samtidig skubbes din opladning udenom elnettets travleste timer. Du fortæller, hvor meget du skal lade, og hvornår du skal bruge din Hyundai. Så lægger systemet hver dag en ny intelligent ladeplan helt automatisk.

Endnu en fordel er den mulige gevinst, du kan opnå på tilbagebetalingen. Intelligent opladning sikrer nemlig, at du lader i de billigste timer, mens tilbagebetalingssatsen er et gennemsnit af alle nattens timer – også de dyrere.

Opladning af din Hyundai skal passe til dit liv – ikke omvendt. Derfor er du er selvfølgelig altid i fuld kontrol og kan starte din opladning med det samme, hvis du har brug for det.

Læs mere

Hvilken løsning vælger du?

Bestil din Clever-ladeløsning hos din Hyundai-forhandler, når du køber ny bil.
Clever Unlimited

Clever Unlimited

Opladning hjemme og ude

 • Adgang til Clevers store ladenetværk
 • Installation af Clevers intelligente ladeboks
 • Intelligent opladning, som tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
 • Automatisk tilbagebetaling, når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger.
 • Mulighed for rabat med Clever Power
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris:
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt,
forbrugsbaseret energitillæg.*

 • Grundabonnement til elbil:749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
 • Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.


Installation af Clevers ladeboks:

 • Elbil: 4.995 kr.
 • Plug-in hybridbil: 7.500 kr.

Læs mere

Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network

Opladning ude

 • Adgang til Clevers store lade ladenetværk
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt,
forbrugsbaseret energitillæg.*

 • Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
 • Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Læs mere

Mindstepris i bindingsperioden på 2 mdr.: Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg.

Abonnementet udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar. Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

Installation og tilbagebetaling af strøm

Installation og tilbagebetaling af strøm

Når du lader på Clevers ladeboks hjemme, kommer strømmen fra din eltavle. Derfor lægger du i første omgang ud for strømmen. Clever tilbagebetaler strømforbruget brugt på opladning efter deres tilbagebetalingssats. Den udregnes hver måned som et gennemsnit af spotprisen i Danmark kl. 23-06. Tilbagebetalingen vil dermed afvige fra dine faktiske strømomkostninger.

Tilbagebetaling: Du lægger ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris Mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling

Læs mere
Energitillæg på Clevers abonnementer

Energitillæg på Clevers abonnementer

På grund af de historisk høje elpriser har Clever pr. 1. januar 2023 indført et energitillæg, der følger den enkeltes forbrug og strømpriserne måned for måned. Energitillægget lægges oven i den faste abonnementspris og findes ved at gange sit månedlige kWh-forbrug med månedens gennemsnitlige indkøbspris på el fratrukket en grundsats på 0,89 kr./kWh. Grundsatsen er fastsat, fordi det er niveauet for, hvornår Clevers abonnementer rent økonomisk er bæredygtige. Clevers energitillæg er skabt ud fra en ambition om at tage et fælles ansvar i en energikrise, hvor energiressourcerne er knappe, og hvor det skal være gennemsigtigt at være elbilist.

Læs mere hos Clever

Opladning i nærheden af dig

Du finder Clevers ladepunkter i byer, langs motorveje, hos virksomheder, ved indkøbscentre, i parkeringshuse og ved bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer hele tiden nye til. Find ladepunkterne nær dig på Clevers ladekort eller i appen.

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

Om at køre plug-in hybrid

Om at køre plug-in hybrid

Læs mere
Om at køre elbil

Om at køre elbil

Læs mere
Om vores andre ladeløsninger

Om vores andre ladeløsninger

Læs mere