Gratis vejhjælp i hele Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Vejhjælp

Vejhjælp i hele bilens levetid

Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen gennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Hvordan får du Hyundai Vejhjælp?

Det gør du ved at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark. Efter endt servicebesøg vil din Hyundai få påklistret et mærke, som viser, at du er sikret vejhjælp (værdi kr. 984,-) frem til næste autoriserede serviceeftersyn. Har din Hyundai ikke overholdt alle tidligere serviceeftersyn, skal den blot til serviceeftersyn på et Hyundai-værksted. Herefter vil den igen være dækket af vejhjælpsordningen. Dette gælder også for ældre modeller. Hyundai Vejhjælp er desuden forudsat, at evt. sikkerhedsrelateret ekstraarbejde udføres på et autoriseret Hyundai-værksted.

Du får hjælp døgnet rundt

Telefonen er åben 24/7 på 70 30 17 07. Det betyder, at du er sikker på professionel hjælp døgnet rundt, hvis du har tekniske problemer. Har du minHyundai-appen kan du tilgå Hyundai Vejhjælp digitalt – det er nemt og hurtigt!

Vi finder dig

Der er ikke ét skilt i nærheden, og det eneste du kan se er marker og landevej. Men, hvis du har downloadet minHyundai-appen, så kan vi hurtigt finde din lokation ved hjælp af GPS’en i din mobil. Og herefter vil du også kunne følge med i servicevognens vej til dig.

Glade Hyundai-kunder får nøgle
Hyundai vejhjælp advarselstrekant

Dækning

Sådan hjælper vi dig

Få et overblik over, hvordan Hyundai Vejhjælp assisterer dig, hvis uheldet er ude, og hvor du er dækket.

Som udgangspunkt vil Hyundai Vejhjælp altid forsøge at hjælpe dig videre fra det sted, hvor din Hyundai er gået i stå – også hvis batteriet i din elbil er fladt. Ofte kan mindre problemer nemt klares på stedet, så de kan køre videre til nærmeste ladestation. Er batteriet fladt, sørger vi for starthjælp, mens elbiler vil få opladet batterierne på stedet, så du kan køre videre til nærmeste ladestation. Er du løbet tør for brændstof, kommer vi ud med en reservedunk. Eventuelle udleverede originale reservedele og brændstof skal dog betales af dig. Er din bil punkteret, hjælper vi med at skifte reservehjul/nødhjul eller ved at gøre brug af dækkit. Det forudsætter, at der forefindes brugbart reservehjul/nødhjul eller dækkit og eventuelt låsemøtrikker i din bil.

Kan din Hyundai ikke repareres på stedet, omfatter Hyundai Vejhjælp bugsering af bilen og passagerer til nærmeste Hyundai-værksted. I Danmark kan du også ønske, at bilen bugseres til dit foretrukne Hyundai-værksted. Såfremt du har en trailer eller campingvogn, bliver denne også bugseret.

Er uheldet ude, kan Hyundai Vejhjælp bugsere din bil til dit foretrukne Hyundai-værksted. Ved bugsering i forbindelse med færdselsuheld, trafikskader og hærværk stilles der ikke en lånebil til rådighed af Hyundai Vejhjælp, ligesom der heller ikke ydes dækning af andre omkostninger såsom taxa, tog, hotel mv. Hvis der er behov for lånebil eller dækning af andre omkostninger, skal dette aftales med eget forsikringsselskab.

Sidder din bil fast, eller er du kørt i en grøft, hjælper vi dig med at bjærge eller trække bilen fri. Kan din bil ikke køre efter fritrækningen, bugseres den til et valgfrit Hyundai-værksted. Ved fritrækning på hjemmeadressen forudsættes det, at der er foretaget tilstrækkelig snerydning. Bjærgning og fritrækning er dækket inden for Danmarks grænser.

Har du været uheldig at låse din bilnøgle inde, får vi bilen låst op, så du kan få nøglen igen. Har du mistet din nøgle, omfatter Hyundai Vejhjælp bugsering af bilen og passagerer til nærmeste Hyundai-værksted. I Danmark kan du også ønske, at bilen bugseres til dit foretrukne Hyundai-værksted.

Kan din bil ikke repareres inden for samme dag grundet driftsstop, kan der stilles en lånebil til rådighed, hvis muligt. Som udgangspunkt vil dit lokale Hyundai-værksted sørge for lånebilen, men i andre tilfælde vil Hyundai Vejhjælp være behjælpelig med dette. Gør lokale forhold det umuligt at skaffe en lånebil, kan Hyundai Vejhjælp ikke holdes ansvarlig.

Såfremt du og eventuelle passagerer ikke vælger at køre med redderen, tilbydes I at fortsætte rejsen med bus, tog, taxa eller lignende. Hyundai Vejhjælp dækker fører samt de passagerer, der lovligt er i bilen. Dine udgiftsbilag afleveres hos dit Hyundai-værksted, som refunderer beløbet (dog maksimum kr. 550,- sammenlagt).

Kan din Hyundai ikke repareres samme dag, vil du og det antal passagerer, som lovligt er i bilen, blive tilbudt hotelovernatning. Det forudsætter, at skadestedet er over 100 km fra din bopæl. I Danmark tilbydes dækning for op til 3 overnatninger og i udlandet op til 7 overnatninger. I begge tilfælde dog maksimum kr. 625,- inkl. moms pr. person pr. dag.

Hvis du skal afhente din Hyundai efter reparation på værkstedet, kan du få refunderet udgifter for transport til værkstedet. Flyrejse er dækket, hvis togrejse varer mere end 6 timer.

Hvis din Hyundai har tekniske problemer i udlandet – og ikke kan repareres inden for 3 arbejdsdage – sørger Hyundai Vejhjælp for en overdragelse til SOS International via bilens kaskoforsikring (forudsætter, at din Hyundai har kaskoforsikring). Din Hyundai vil herefter blive bragt til dit foretrukne Hyundai-værksted i Danmark.

I forbindelse med trafikuheld i udlandet dækker Hyundai Vejhjælp ikke, men Hyundai Vejhjælp er behjælpelig med at overdrage sagen til SOS International via bilens kaskoforsikring. Husk derfor både det røde og det grønne forsikringsbevis ved kørsel i udlandet. I udlandet kan du blive bedt om at betale kontant til en lokal vejhjælpstjeneste. Husk i denne forbindelse at gemme eventuelle udgiftsbilag.

Du kan kontakte Hyundai Vejhælp på tlf. 70 30 17 07, eller igennem din minHyundai-app. Benytter du appen, modtager vi samtidig din præcise placering ved hjælp af din telefons GPS - så er du fri for at bekymre dig om vej- og bynavne, hvis uheldet er ude. Du kan læse mere om minHyundai her.

Følgende lande og områder er omfattet af Hyundai Vejhjælp:

Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland)

Albanien

Andora

Belgien

Bosnien-Hercegovina

Bulgarien

Cypern

Danmark

England

Estland

Finland

Frankrig

Gibraltar

Grækenland

Holland

Hviderusland

Iran

Irland

Island

Israel

Italien

Kosovo

Kroatien

Letland

Liechtenstein

Litauen

Luxembourg

Makedonien

Malta

Marokko

Moldavien

Monaco

Montenegro

Nord Irland

Norge

Polen

Portugal

Rumænien

Rusland (indtil Uralbjergene)

San Marino

Sardinien

Schweiz

Serbien

Skotland

Slovakiet

Slovenien

Spanien

Sverige

Tjekkiet

Tunesien

Tyrkiet

Tyskland

Ukraine

Ungarn

Vatikanstaten

Wales

Østrig

Betingelser

Hyundai Vejhjælp dækker ikke:

 • Færdselsuheld og trafikskader i udlandet
 • Udgifter til serviceeftersyn
 • Lånebil eller andre omkostninger i forbindelse med færdselsuheld, trafikskader og hærværk
 • Omkostningerne til værksted, reservedele, reservehjul, dækkit, brændstof, motorolie eller andre udgifter relateret til udbedring af skaden
 • Hvis bilen er ombygget eller effektforøget – og deraf følgeskader
 • Fejl opstået på baggrund af fejl på trailer, campingvogn m.m.
 • Hvis seneste serviceeftersyn er udført af et uautoriseret værksted
 • Assistancer efter tyveri
 • Ved fejl, der skyldes brug af reservedele, som ikke kvalitetsmæssigt svarer til originale reservedele
 • Viderebugsering fra et værksted til et andet værksted
 • Ved uberettiget rekvirering og anvendelse af Hyundai Vejhjælp
 • Ved selvforskyldt driftstop, f.eks. fejlbetjening eller ignorering af advarselslamper.

Force majeure

I tilfælde af force majeure, herunder strejker, naturkatastrofer, ekstreme vejr- og vejforhold, krig, terrorisme, oprør og uroligheder, er Hyundai Vejhjælp ikke ansvarlig for manglende assistance. Tilsvarende kan der ikke rejses krav mod Hyundai Vejhjælp i tilfælde af manglende assistance.

Din genvej til autoriseret hjælp

Når du benytter Hyundai Vejhjælp, er du sikker på, at din bil bliver bragt til et autoriseret Hyundai-værksted med specialuddannede teknikere. Her anvendes kun originale reservedele, og alle fabrikkens forskrifter overholdes, så du altid trygt bevarer din fabriksgaranti.

Hyundai Vejhjælp gælder for personbiler og varebiler med en totalvægt på op til 3.500 kg.

Du har samme vejhjælp på en Hyundai med alternativ drivmiddel

Hyundai får flere og flere biler i modelprogrammet, der kører på el eller en kombination af el og benzin kaldet plug-in hybrid. Disse biler – herunder IONIQ, KONA Electric og TUCSON Plug-in Hybrid – kommer naturligvis også med Hyundai Vejhjælp og byder på akkurat de samme fordele.