Kvindelig fører af Hyundai i10 benytter touchskærm

Egenskaber

Sikkerhed, connectivity og performance

Med en af de mest omfattende sikkerhedspakker og forbindelsesmuligheder i klassen viser i10, at en mikrobil rummer meget mere, end hvad man umiddelbart ser.
Hyundai i10 parkeret på vej
Bagenden af Hyundai i10 der drejer i sving

Connectivity

Teknikpakke inkl. navigation og Bluelink®

Tilkøber du teknikpakken får du både navigation med dansk tale og Bluelink, som giver dig mulighed for at styre nogle af bilens funktioner via din smartphone. Sammen med navigationen følger Hyundai LIVE Services, der bl.a. holder dig opdateret på den aktuelle trafiksituation. Funktionerne tilgås via den integrerede 8” touchskærm.
Tankstationer nær dig

Tankstationer nær dig

Find den nærmeste tankstation, når du har brug for det – og tank brændstof til den bedste pris.

Aktuelle parkeringsforhold

Aktuelle parkeringsforhold

Find en parkeringsplads – nemt og enkelt. Med aktuel parkeringsinformation kan du finde og sammenligne alle parkeringsmuligheder i nærheden af dig. Pladser er markeret med rød, hvis de er optagede.

Vejr

Vejr

Det er godt at vide, hvordan vejret udvikler sig, når du er på farten. Hold øje med den aktuelle vejrudsigt på ruten, din destination – eller bare din favoritby.

Advarsel om fotofælder

Advarsel om fotofælder

Funktionen advarer dig både ved faste og mobile fotofælder, der hvor lokal lovgivning tillader det. Det gør det lettere at slappe af undervejs.

Aktuelle trafikinformationer

Aktuelle trafikinformationer

Med Hyundai LIVE Services kan du nyde godt af bedre trafikprognoser, mere præcise ankomsttidspunkter og mere pålidelige ruteberegninger.

Nem søgning

Nem søgning

Søg på lokationer i nærheden uden at kende adressen. Med fritekstsøgning finder du hurtigt det sted, du leder efter. Indtast blot et søgeord, f.eks. ”restaurant” eller ”museum”.

Automatisk opdatering af kort og infotainment

Automatisk opdatering af kort og infotainment

Hyundai i10 tilbyder trådløs opdatering af kort og infotainment (OTA). Ved et tryk på en knap installerer bilen automatisk de nyeste tilgængelige kort til navigation og ny infotainment.

Funktionen kræver, at der er tilvalgt teknikpakke, og at Bluelink er aktiveret i bilen.

Få alle fordele med Bluelink®

Få alle fordele med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.

Ekstraudstyr. Bluelink ink. 5 års gratis abonnement (værdi 3.000 kr.). Abonnementspris udgør pt. 600 kr. årligt/50 kr. pr. måned og vil blive opkrævet efter endt gratisperiode ved fortsat brug heraf. Der vil ikke ske automatisk forlængelse af Bluelink efter end gratisperiode.

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Mere om Bluelink®

Performance

Motor

Hyundai i10 kommer med en 3-cylindret benzinmotor på 1.0 liter, 67 hk og et drejningsmoment på 96 Nm. Men vælger du varianten, N Line, får du en 1.0 T-GDi-motor med hele 100 hk.
Automatiseret manuel gearkasse

Automatiseret manuel gearkasse

Den automatiserede manuelle gearkasse (AMT) med 5 gear udfører gearskiftene for dig og sikrer en nem og afslappet kørsel - ligesom ved en automatisk gearkasse, men med højere effektivitet. Dette skyldes dens lavere vægt og reduceret friktion sammenlignet med en traditionel automatisk gearkasse. 

Brændstofsøkonomi

Brændstofsøkonomi

Få glæde af et reduceret brændstofforbrug takket være elektronisk optimerede gearskiftepunkter og høj mekanisk effektivitet. Ingen kraft går tabt på grund af ineffektive gearskift. 

Bekvemmelighed og komfort

Bekvemmelighed og komfort

Nemt og bekvemt. Koblings- og gearskiftebetjening sker automatisk uden din indgriben. Ikke mere besvær med konstant at skulle betjene koblingspedal og gearvælger i trafikken.

Kør den efter din egen smag

Kør den efter din egen smag

Vil du overtage styringen og selv skifte gear? Intet problem! Den manuelle gearskiftefunktion giver dig mulighed for at vælge din helt egen individuelle kørestil – uden at skulle træde på en koblingspedal.

5-trins manuel gearkasse

5-trins manuel gearkasse

Foretrækker du at betjene koblingen og gearene selv? Så fås i10 også med en 5-trins manuel gearkasse, som vil være det oplagte valg til dig. Sikrer hurtige og flydende gearskift.

Optimeret brændstofeffektivitet

Hyundai i10 er udstyret med et smart regenerationssystem (ERS). Det gør, at bilen opsamler den kinetiske energi, når der bremses, og omdanner den til strøm, som lagres på bilens 12V-batteri. Derved skal bilen ikke bruge brændstof på at lade det batteri op, som bl.a. driver bilens radio, klimaanlæg og sædevarme. På den måde mindskes brugen af brændstof.
Trækker op til 300 kg

Trækker op til 300 kg

Med anhængertræk til i10 er det muligt at sætte en lille trailer eller lignende på krogen og trække op til 300 kg. Det er også muligt at sætte cykelstativ eller bagageboks på (op til 100 kg afhængig af det monterede træk). Praktisk, hvis du skal fragte større og tunge ting fra A til B.

Eftermonteret originalt tilbehør til nye biler. 

 

Komfort

Plads til store armbevægelser

Hyundai i10 er en kompakt bybil, som er rummelig og alsidig, og den klarer alt det, som dit travle liv byder den. Uanset, om du medbringer en masse indkøbsvarer eller bagage til en weekendtur, er der masser af opbevaringsplads og fleksibilitet. Du vil også værdsætte de mange intelligente komfortfunktioner og det store bagagerum, som er blandt de rummeligste i klassen af mikrobiler.
Bagagerum: 252/1.050 liter

Bagagerum: 252/1.050 liter

Vores i10 er den mindste Hyundai på markedet, men du skal ikke lade dig narre af bilens størrelse, når det gælder bagagerummet – den kan nemlig rumme hele 252 liter. Lægger du bagsædet ned, så har du pludselig 1.050 liter.

Trådløs opladning

Trådløs opladning

Den trådløse opladningsbakke er bekvemt placeret i midterkonsollen, hvor den giver dig mulighed for nem opladning af f.eks. din mobiltelefon.

Ekstraudstyr. Kræver Qi-kompatibel smartphone.

USB-porte

USB-porte

Tilslutning og opladning af USB-enheder, f.eks. din mobiltelefon, har aldrig været nemmere! Du får som standard USB-port til både for- og bagsæder.

Hyundai i10 bakkamera

Bakkamera

Bakkameraet giver dig et uhindret udsyn til området bag ved din i10, når bilen er i bakgear.

Standard fra Advanced.

Hyundai i10 8" touchskærm

8’’ touchskærm

Infotainmentsystemet i bilen er blevet opgraderet, så der nu er mulighed for en stor 8" touchskærm. Med den kan du få adgang til radio, trådløs Apple CarPlay og Android Auto m.m.

Standard fra Essential.

Fuldautomatisk klimaanlæg i Hyundai i10

1-zonet klimaanlæg

Præcis som du ønsker det. Med det fuldautomatiske klimaanlæg kan du indstille din foretrukne temperatur, hvorefter bilen klarer resten.

Standard fra Advanced.

Hyundai i10 indefra set fra sidedørene

Gode opbevaringsmuligheder

Opbevar nemt dine ting i kabinen. Hyundai i10 har masser af plads til praktisk opbevaring både ovenover handskerummet eller i siden af dørene. 

Sikkerhed

Hyundai SmartSense

Hyundai i10 tilbyder én af de mest omfattende sikkerhedsniveauer i sin klasse.

Automatisk nødbremse

Inkl. fodgænger- og cyklistgenkendelse

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran i10 og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser, eller hvis fodgængere eller cyklister pludselig detekteres.

To vognbaneassistenter

Hyundai i10 er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene griber ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vognbane.

"Fri bane"-assistent

Denne smarte funktion til kørsel i byområder giver føreren meddelelse om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand, f.eks. ved et stoplys eller i en kø.

Træthedsregistrering

Øger sikkerhed og komfort ved at overvåge og analysere kørselsmønstre og foreslå en pause, når der registreres et mønster af træthed/forstyrrelser.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Gør natkørsel nemmere ved at registrere modkørende bilister. Systemet skifter selv mellem kort og langt lys, så du hele tiden har optimalt lys uden at genere modkørende. 

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen minde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen. 

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, kan denne funktion automatisk ringe op til 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Læs mere om i10

Oplev N Line

Oplev N Line

Se tilbehør

Se tilbehør

Se priser og varianter

Se priser og varianter