Hyundai i20 med sporty design

Design

Skarpt og energisk design

En minibil med skarpe linjer og et energisk udtryk. Den nye Hyundai i20 er både innovativ, karakterfuld og overraskende rummelig. Og så har den et frækt glimt i øjet, der signalerer, at den altid er klar til hverdagens udfordringer.
Kvinde kører på skateboard forbi parkeret Hyundai i20
Mand står med smartphone foran parkeret Hyundai i20

Eksteriør

Stjæl opmærksomheden med stil

Se i20 fra alle vinkler, og vælg mellem 8 eksteriørfarver – herunder de nye farver Lucid Lime, Meta Blue eller Lumen Grey.
Dynamisk lyssignatur

Dynamisk lyssignatur

LED-lygterne foran og LED-kørelyset giver bilen et skarpt udtryk samtidig med, det bidrager til god synlighed for andre trafikanter.

Standard fra Advanced.

Smart kølergrill

Smart kølergrill

Frontkofangeren er indrammet af kølergrillen, som inkluderer fremtrædende luftindtag og et smart gitter i mesh-design. Den afbilledede kølergrill medfølger til Advanced. På Pure og Essential er designet en smule anderledes og i mat sort i stedet for sort højglans.

Energisk bagfra

Energisk bagfra

Bagkofangeren fremhæver bilens dynamiske look og får i20 til at udstråle sportslighed fra alle vinkler.

Mand kører bag rattet i Hyundai i20
Mand peger på touchskærm i Hyundai i20

Interiør

Et kig indenfor

Kabinen i i20 er skabt med fremtiden for øje. Den indeholder en bred vifte af innovative løsninger, der skaber en stilren og nutidig atmosfære. Og så er den som standard udstyret med en 4,2" digital instrumentering.
Sporty rat

Sporty rat

Rattet i i20 har 4 eger for et sporty udtryk. Derudover kan du nyde varme hænder på kolde dage med ratvarme* samt integrerede betjeningselementer, så du nemt kan styre musikken eller besvare opkald.

*Standard fra Essential.

Instrumentbord

Instrumentbord

De vandrette linjer på instrumentbordet giver interiøret en helhedsfornemmelse, der emmer af rummelighed, futurisme og elegance.

Ægte skønhed kommer indefra

Ægte skønhed kommer indefra

Kabinen i i20 passer perfekt til bilens iøjnefaldende ydre. Læn dig tilbage i stofsæder af høj kvalitet, som giver maksimal komfort på enhver køretur.

Rummeligt bagagerum

Rummeligt bagagerum

Bagagerummet rummer hele 352 liter, så du har plads til at fragte hverdagens genstande. Og du får 1.165 liter, hvis du lægger bagsæderne ned.

Kompakt ydre og rummeligt indre

Hyundai i20 er en kompakt bil. Men det betyder ikke, at kabinen føles kompakt. For pladsen er godt udnyttet, og designet gør, at der er god plads på både for- og bagsæder.
I20 Dimensioner Front DK
I20 Dimensioner Side DK

Læs mere om i20

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Se tilbehør

Se tilbehør

Se priser og udstyr

Se priser og udstyr