Ny i10

Ny i10

Ny i10

Ny i10

Lanceres i foråret 2020

Den helt nye Hyundai i10 er klar til dig i foråret 2020 
Med et helt nyt friskt design og smarte interiørdetaljer får den helt nye i10 folk til at vende sig om. Derudover kommer den med klasseledende sikkerhedsudstyr som standard, en endnu mere brændstoføkonomisk motor samt mulighed for tilvalg af en automatiseret manuel gearkasse, Bluelink og lækkert komfortudstyr.
Skal vi holde dig opdateret? 
Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få løbende information omkring priser, udstyr og meget andet. 
Klasseledende sikkerhed
Som én af de eneste biler i sin klasse kommer den nye i10 med en lang række sikkerhedsudstyr i alle udstyrsvarianter. Du får bl.a.:
Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse

Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse

Som noget helt nyt i klassen gør den kamerabaserede funktion opmærksom på biler og fodgængere. Reagerer føreren ikke indenfor få øjeblikke, foretager bilen selv så vidt muligt en nødbremsning. Funktionen virker fra 8 km/t op til topfarten på 156 km/t.

Aktiv vognbaneasisstent

Aktiv vognbaneasisstent

Den aktive vognbaneassistent i den nye Hyundai i10 sørger for at holde bilen indenfor vognbanen og gør opmærksom på, hvis du er ved at overskride en vognbanelinje uden at aktivere bilens blinklys.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke kan denne funktion automatisk ringe op til 112. Såfremt passagererne i bilen ikke selv er i stand til det, opgiver bilen følgende:

  • bilens lokation og kørselsretning
  • ulykkestidspunktet
  • bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Forlygterne på den nye Hyundai i10 skifter automatisk mellem fjernlys og kørelys, når bilens avancerede kamera registrerer en modkørende bil, så du i stedet kan koncentrere dig om vejen. 

Træthedsregistrering

Træthedsregistrering

Hvis bilen registrerer, at du begynder at blive uopmærksom, foreslår den, at du holder en pause. Derved mindskes risikoen for ulykker.

Følg bilen med Bluelink
Som noget nyt tilbydes Bluelink til Hyundai i10. Via en app kan du styre forskellige funktioner og få information om bilens placering, brændstofniveau m.m. (ekstraudstyr).
Komfort i verdensklasse
Ny 8" touchskærm m. Apple CarPlay

Ny 8" touchskærm m. Apple CarPlay

Den helt nye 8” touchskærm er smukt integreret i instrumentbrættet. Udover nem adgang til radio har du også adgang til Apple CarPlayTM, så du via din smartphone kan benytte navigation eller lytte til musik, podcasts og meget andet (afhængig af variant).

Apple CarPlay er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

Varme i rattet

Varme i rattet

Som én af de eneste i sin klasse tilbyder den nye Hyundai i10 varme i rattet (afhængig af variant).

Det er skønt at mærke varmen fordele sig i det nye, lækre rat på kolde dage. En komfort, som man nødigt vil undvære, når man først har prøvet det.

Opdateret motor og gearkasse
Automatiseret manuel gearkasse

Automatiseret manuel gearkasse

Som noget helt nyt i klassen tilbydes en automatiseret manuel gearkasse, der kan betragtes som en mellemting mellem en manuel og en automatisk gearkasse. Det betyder, at bilen kommer uden koblingspedal og almindelig gearstang, da koblingsprocessen er automatiseret. Skiftene mellem de enkelte gear foregår ligesom i en standard manuel gearkasse, men du slipper for aktivt at skulle skifte gear, hvilket giver en nemmere kørsel i dagligdagen.​​

Helt ny motor

Helt ny motor

Den nye Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0- motor, som har en endnu bedre brændstoføkonomi og dermed lavere CO2-udledning end den tidligere.