Privatleasing af plug-in hybridbiler

Kør i en ny PHEV uden bekymringer om værditab.

Er privatleasing af en PHEV det rette for dig?

Med en plug-in hybridbil kører du både på el og benzin. Det betyder, du både får glæde af den støjsvage elektriske kørsel på de kortere ture, og til de længere ture er den effektive benzinmotor klar til at tage over. Hvis du ikke er klar til at tage springet til en fuldt elektrisk bil, kan en plug-in hybridbil være et godt kompromis, hvor du får det bedste fra begge verdener. Er du i tvivl om, hvordan en plug-in hybrid passer ind i din hverdag? Løsningen kan være at privatlease fremfor at købe. Det giver dig nemlig mulighed for at afprøve, om en plug-in hybrid er det rigtige valg for dig.
Privatleas den rummelige TUCSON Plug-in Hybrid

Privatleas den rummelige TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid er et godt bud, hvis du er på udkig efter en rummelig plug-in hybrid, som du kan privatlease. Vælger du at privatlease denne plug-in hybrid, får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning. Samtidig kan den trække op til 1.350 kg.

Se privatleasingpriserMere om TUCSON

Mænd slapper af i åbent bagagerum på Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid
Kvindelig fører af Hyundai bil

Fordele ved at privatlease en plug-in hybrid

✓ Kør i en helt ny plug-in hybrid

En tydelig fordel ved privatleasing er, at du har mulighed for at nyde godt af en spritny plug-in hybridbil med en lav førstegangsydelse. Du kan dermed få en fantastisk køreoplevelse, hvor du har glæde af både benzin og el, uden at skulle tage store lån i banken eller hos bilforhandleren.

✓ Slip for dyre billån og uventede udgifter

Når du vælger privatleasing, får du fornøjelsen af at køre i en helt ny bil, samtidig med at du slipper for besværet og omkostningerne ved at være ejer af bilen. Når du privatleaser en Hyundai, behøver du ikke bekymre dig om dyre billån, uforudsete serviceudgifter og værditab, når det bliver tid til at sælge bilen. Når leasingaftalen udløber, kan du nemt aflevere bilen tilbage til os. Det er så simpelt som det.

✓ Mulighed for at skifte bil jævnligt

Når du vælger privatleasing, får du muligheden for at have en helt ny bil i en aftalt periode med et specifikt kilometerforbrug. Når denne periode udløber, returnerer du blot bilen – og så er du klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Dette giver dig fleksibiliteten til at skifte bil oftere, og du skal kun betale en lav engangsydelse for skiftet. Dette kan være særligt gavnligt, hvis du altid ønsker at køre i den nyeste plug-in hybrid fra Hyundai, eller måske ønsker at tage springet til en fuldelektrisk bil efter at have oplevet glæden ved at køre på el i en plug-in hybrid.

✓ Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du vælger privatleasing, slipper du for at bruge tid på at sælge bilen, når det er tid til at skifte den ud. Det kan være tidskrævende at finde den helt rette køber, der vil betale dig mest for bilen. Måske bekymrer du dig også for, hvad du kan få for bilen. Med privatleasing slipper du for at bekymre dig om et eventuelt værditab. Når du privatleaser, ejer du nemlig ikke bilen, men har blot brugsrettet over den. Du kan altså trygt aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden at skulle bekymre dig om at tabe penge på den.

Usikker på hvilken bil, du skal privatlease?

Usikker på hvilken bil, du skal privatlease?

Hvis du overvejer at vælge en anden af Hyundais modeller, såsom en elbil, kan du benytte vores guide til bilvalg. Guiden præsenterer alle vores modeller, så du kan træffe den bedst mulige beslutning baseret på dine individuelle behov.

Se guide til bilvalg

Ønsker du at vide mere om privatleasing?

Ønsker du at vide mere om privatleasing?

Besøg vores side om fordelene ved privatleasing, hvor vi dykker ned i detaljerne og giver dig et indblik i, hvad du kan forvente, når du vælger at privatlease en Hyundai.

Se fordele

Interesseret i privatleasing af andre modeller?

Til oversigt

Til oversigt

Elbiler

Elbiler

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af en plug-in hybrid.