Privatleasing af plug-in hybridbiler

Til dig, som vil have en fabriksny bil, men ikke vil bekymre dig om værditab.

Vores udvalg

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

6.995 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 282.415 kr.

Læs mere
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

4.445 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 190.615 kr.

Læs mere

I tvivl om, hvilken plug-in hybrid, der passer til dig?

 

Se guide til bilvalg

Derfor skal du privatlease en plug-in hybrid fra Hyundai

Find ud af om en plug-in hybrid er for dig

Med en plug-in hybridbil kører du både på el og benzin. Det betyder, du både får glæde af den støjsvage elektriske kørsel på de kortere ture, og til de længere ture er den effektive benzinmotor klar til at tage over. Hvis du ikke er klar til at tage springet til en fuldt elektrisk bil, kan en plug-in hybridbil være et godt kompromis, hvor du får det bedste fra begge verdener. Er du i tvivl om, hvordan en plug-in hybrid passer ind i din hverdag? Løsningen kan være at privatlease fremfor at købe. Det giver dig nemlig mulighed for at afprøve, om en plug-in hybrid er det rigtige valg for dig.

Slip for dyre billån og uventede udgifter

Når du vælger at privatlease, får du glæde af en helt ny bil samtidig med, at du slipper for bøvlet og omkostningerne ved at være bilejer. Når du privatleaser en Hyundai behøver du nemlig ikke bekymre dig om dyre billån, uventede udgifter til service og et værditab, når du på et tidspunkt skal sælge bilen. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Find den rette plug-in hybridbil

Lyder det som noget for dig, har vi to populære bud på din kommende plug-in hybridbil. Find den plug-in hybrid, der passer bedst til dig i vores guide til bilvalg.

Vil du vide mere?

Så tag et kig på vores side om fordele ved privatleasing, hvor vi går endnu mere i dybden med, hvad du kan se frem til, når du privatleaser.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af en plug-in hybrid.

Interesseret i privatleasing af andre modeller? 

 

Til oversigten