Hyundai aftageligt anhængertræk

Aftageligt anhængertræk

27. september 2022

Montering

Det er vigtigt, du kontrollerer, at dit aftagelige anhængertræk sidder sikkert, inden du kører afsted med anhænger, cykelholder eller andet. Lad os hjælpe dig med at forstå, hvordan du monterer dit træk helt korrekt.
Step 1

Step 1

Inden du monterer

Det er vigtigt, at det aftagelige anhængertræk installeres og låses korrekt inden brug. For at gøre dette, skal du være sikker på, at der ingen afstand er mellem den grønne indikator og selve anhængerkuglen. 

Step 2

Step 2

Når du monterer

Husk, den grønne indikator skal være i det grønne område.

Step 3

Step 3

Mens du monterer

Når det aftagelige anhængertræk er installeret korrekt, skal du tjekke, at det er  forsvarligt låst.

Step 4

Step 4

Inden du afslutter

Når du har tjekket, at det aftagelige anhængertræk er forsvarligt låst, kan du roligt og sikkert fjerne nøglen ved at dreje den en omgang og trække den ud af mekanismen på det monterede træk.

Hyundai IONIQ 5 med bådtrailer på anhængertrækket
Trailer monteret på anhængertrækket af Hyundai-bil

Afmontering

Når du ikke bruger dit aftagelige anhængertræk, er det vigtigt, at du afmonterer og opbevarer det korrekt. På den måde sikrer du trækket en længere levetid og en højere sikkerhed, når du igen skal bruge det.
Step 5

Step 5

Når du afmonterer

Det er vigtigt, at du altid anbringer det medfølgende støvdæksel i den tilhørende indsatssliske, når du har afmonteret det aftagelige anhængertræk. Dette er for at undgå skidt og dermed øge risikoen for at skabe rustdannelse. Ved at undgå dette, sikrer du også, at låsemekanismen fortsat vil fungere optimalt.

Step 6

Step 6

Opbevaring

Når du har afmonteret det aftagelige anhængertræk, er det vigtigt, at du sørger for altid at opbevare det korrekt. Dette er for at undgå at påføre eventuelle skader, som kan medføre rustdannelse på trækket. Opbevar derfor altid det afmonterede aftagelige anhængertræk i den tilhørende opbevaringspose, når trækket ikke er i brug.

Obs.

Obs.

Det er ikke nødvendigt...

...at påføre smørefedt, olie eller nogen anden form for smøremiddel til dit aftagelige anhængertræk. Overfladen behøver kun rengøring med en klud.

Hyundai KONA Electric med trailer på anhængertrækket
Hyundai KONA Electric med trailer på anhængertrækket

Skal vi hjælpe?

Din lokale Hyundai-forhandler klæder dig godt på ved at sikre en grundig gennemgang af det nymonterede anhængertræk og overlevering af den tilhørende brugermanual. Skulle du stadig have spørgsmål, når du skal enten montere eller afmontere trækket, er du altid velkommen til at kontakte din lokale Hyundai-forhandler.
Hyundai elbiler med træk

Hyundai elbiler med træk

Elbiler bliver stærkere og stærkere i takt med, at batterierne bliver større og mere effektive. Det betyder – ud over forøget rækkevidde – at der er et overskud af kræfter. Alle Hyundais elbiler er rigeligt stærke til, at du kan få rigtig god nytte af trækkrogen.

Læs mere
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler