Hyundai-ejer foran sin Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Susans daglige kørsel dækkes på el

13. september 2022

Plug-in hybridbiler er et populært valg blandt familier, der værdsætter god totaløkonomi, kørekomfort og fleksibilitet i hverdagen. Stort set al Susan Løjborg-Hansens daglige kørsel dækkes på el.

For Susan Løjborg-Hansen var valget af en plug-in hybrid naturligt. For de fleste dage kører hun kortere afstand, som primært handler om at pendle frem og tilbage mellem arbejde og hjem. Ved længere ture, er der en sikkerhed i at kombinere det med en klassisk benzinmotor.

Derfor faldt valget på Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid, der på bedste vis kombinerer muligheden for en god totaløkonomi, tryghed og fleksibilitet. Udgifterne til brændstof er endda reduceret betydeligt.

”Den batteridrevne elmotor opfylder nærmest alle mine kørselsbehov i hverdagen.” 

Susan

Imponeret over den lange rækkevide

Susan Løjborg-Hansen er især imponeret over den gode rækkevidde, som hun har oplevet – også i de kolde vintermåneder. For hvis man gerne vil køre på ren el, handler det om praktik, mener Susan Løjborg-Hansen, der hver gang lader batteriet til 100 procent – som oftest om natten, så den er fuldt opladet hver morgen.

”Jeg har cirka 22 kilometer fra vores hjem i Haderslev til min arbejdsplads i Skrydstrup, og det passer perfekt med de cirka 62 km på el, som vores TUCSON Plug-in Hybrid rækker til. En smut ind til byen er der også el til. At jeg stort set kunne opfylde hverdagens kørselsbehov på strøm – endda i vintermånederne, hvor der normalt er et effekttab, havde jeg ikke set komme,” siger hun.

 

Hyundai-ejer på førersædet af sin Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid
Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid oplades

Tryghed og miljøbevidsthed

Plug-in hybridbiler er meget populære blandt de danskere, der gerne vil have en god totaløkonomi uden at gå ned på design og udstyr. Disse parametre går blandt andet op i en højere enhed i vores Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

Netop det skarpe og moderne SUV-design og de højteknologiske detaljer var også væsentlige faktorer, som appellerede til Susan Løjborg-Hansen, da hun skulle vælge ny bil.

 ”Det er rart at køre i en bil, der giver en ekstraordinær kørekomfort – især når vi kører på el, der er væsentlig. Bilen er lydløs og accelererer hurtigt, samtidig med at den høje indstigning og det gode udsyn bidrager til en behagelig komfort. Samtidig nyder jeg, at den har automatgear, så slipper jeg for at skulle skifte gear hele tiden - det er bare en god køreoplevelse,” siger Susan Løjborg-Hansen.

Hyundai-ejer benytter automatgearet i sin Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid
Hyundai-ejer benytter funktionerne i kontrolpanelet i sin Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Med TUCSON Plug-in Hybrid får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning.

Mere om model
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler