Fælge Hyundai

Fælgreparation

Reparation af fælge

Det sker desværre, at bilens fælge får ridser eller bliver slået skæve. Hos Hyundai kan du få repareret din bils fælge. Det er ofte betydeligt billigere og bedre for miljøet at få repareret fælgene end at købe helt nye – og slår du en eventuel reparation sammen med sæsonskift af dine hjul, så skal din bil kun forbi værkstedet én gang.
Bliv flot kørende igen

Bliv flot kørende igen

Hos Hyundai er vi eksperter i din bil, dens tilbehør og ekstraudstyr. Dette gælder også, når der skal repareres. Vi er uddannet og har det rigtige udstyr til lige præcis denne type opgaver. Det giver også dig en sikkerhed i, at det vi laver, er af højeste kvalitet. Dette gælder også, når dine fælge, som du særligt har udvalgt til din Hyundai, trænger til lidt kærlighed. At få repareret fælgene er en billigere investering end at skulle købe nye. Og så bliver du og din Hyundai flot kørende igen.

Tillad cookies, for at se denne video

Før og efter

Vi kan reparere fælgene til din Hyundai, så de bliver som da du købte dem.
Før

Før

Efter

Efter

Priseksempler

Lad os reparere dine fælge

Prisen for reparation af en eller flere fælge varierer alt efter størrelsen af fælge. Kontakt i din lokale forhandler for yderligere information og få et tilbud på reparation af dine fælge. Priseksemplerne nedenfor er pr. stk.
Fælgstørrelse Vejledende pris pr. stk.
Op til 18" Kr. 2.495,-
19" - 20" Kr. 3.095,-
21" og op Kr. 4.595,-

Kontakt

Send din besked direkte til dit lokale værksted

Du er altid meget velkommen til at kontakte dit Hyundai-serviceværksted, hvis du har spørgsmål til reparation af fælgene til din Hyundai. De sidder klar til at hjælpe.